Pregled usluga | Alfa Laval

Usluge za vaš uspeh

Kada se obratite kompaniji Alfa Laval za usluge i delove, osećate spremnost i pouzdanost koja štedi vaše vreme i novac – dok pravite odgovoran izbor za bezbednost i životnu sredinu. U kombinaciji sa našim znanjem bez konkurencije o proizvodima i primeni, to je razlog zašto mnogi biraju Alfa Laval za svog servisnog partnera. Naši stručnjaci su vaša prednost, koji neumorno rade kako bi vam obezbedili učinak i bezbrižnost.

Tražite određenu uslugu?

service-960x480.jpg

.

Tehnička dokumentacija

Uz našu preciznu tehničku dokumentaciju, možete osigurati pravilno rukovanje opremom u vašim svakodnevnim operacijama i ispravno obavljati procedure održavanja. Ako imate pravu dokumentaciju pri ruci to takođe olakšava sertifikaciju i proveru po potrebi - i skraćuje vreme isporuke prilikom naručivanja rezervnih delova.

Pronađite tehničku dokumentaciju

.

Otkrivanje i rešavanje problema

Naši vešti i iskusni serviseri su direktan put ka rešavanju bilo kog problema u vezi sa vašom opremom. Radeći na licu mesta ili na daljinu, oni pronalaze uzrok neplaniranih isključivanja i pomažu vam da postignete najbolji mogući rad sa svojom opremom. Kontaktirajte nas za hitne usluge odmah.

Informacije o otkrivanju i rešavanju problema

.

Obuka

Kada kupujete Alfa Laval opremu, kupujete pouzdanost. Ali vaš mir jednako zavisi od rukovaoca vaše opreme. Naši pronicljivi stručnjaci za obuku izgrađuju i razvijaju svoje kompetencije, tako da možete manje da brinete - a postignete više.

Istražite naše kurseve

PB training

.

Rezervni delovi

Kada koristite originalne rezervne delove Alfa Laval, produktivnost stavljate na prvo mesto. Proizvedeni sa znanjem i preciznošću OEM, naši delovi omogućuju funkcionalnost i rad bez zastoja koji produžavaju životni vek opreme i smanjuju troškove vlasništva. Isporučujemo ih na vreme širom sveta preko naše jake logističke mreže.

Kontaktirajte nas za rezervne delove

Spare parts banner 640x360.jpg

.

Servisna ponuda

Proširivanje učinka sa Alfa Laval 360° portfoliom usluga

Usluge i rešenja u našem Alfa Laval 360° portfoliju usluga pomažu vam da ostvarite najbolji povraćaj ulaganja u opremu – tokom njenog životnog ciklusa. Mi sarađujemo sa vama u svakom aspektu, od pokretanja, održavanja i podrške do poboljšanja i usluga praćenja tokom vremena.

Spremnost, pouzdanost i odgovornost

Trudimo se da budemo spremni kada vam zatrebamo - i da vaša oprema bude spremna za rad. Mi ispunjavamo svoja obećanja - i osiguravamo da vaša oprema ispunjava obećan učinak. Ozbiljno shvatamo zaštitu ljudi i životne sredine - i olakšavamo vam da učinite isto.

Servisni ugovori

Alfa Laval servisni ugovori su servisna rešenja po meri koja kombinuju bilo koju od naših usluga, na osnovu vaših konkretnih potreba. Da biste doveli do maksimuma svoj učinak i smanjili operativne troškove, ovi ugovori vam donose bezbrižnost dovodeći rizik od neočekivanih kvarova na minimum. Takođe vam daju potpunu kontrolu nad budžetom za održavanje.

Pročitajte više o Alfa Laval servisnim ugovorima

Alfa Laval servisni ugovori vam omogućuju:

  • Maksimalno vreme rada bez zastoja
  • Kratko vreme povrata investicije
  • Potpunu kontrolu nad budžetom za održavanje