Usluge za vaš uspeh

Kada se obratite kompaniji Alfa Laval za usluge i delove, osećate spremnost i pouzdanost koja štedi vaše vreme i novac – dok pravite odgovoran izbor za bezbednost i životnu sredinu. U kombinaciji sa našim znanjem bez konkurencije o proizvodima i primeni, to je razlog zašto mnogi biraju Alfa Laval za svog servisnog partnera. Naši stručnjaci su vaša prednost, koji neumorno rade kako bi vam obezbedili učinak i bezbrižnost.

Tražite određenu uslugu?

.

service_leaflet_640x360.jpg

Servis izmenjivaca

Alfa Laval servis izmenjivaca nudi: rekodiranje I odrzavanje izmenjivaca,
ramovi izmenjivaca, predgrejaci, hladnjaci I pasterizatori, kao I reparacija izmenjivaca. Kao deo servisa odrzavanja izmenjivaca, kompanija takodje
nudi I ciscenje izmenjivaca, grejaca, hladnjaka i pasterizatora.

Klikom na dugme ispod mozete proveriti servisne detalje izmenjivaca

Usluge Compabloc 

Usluge pločastih izmenjivača toplote

Servisiranje pločastih izmenjivača toplote u primenama u industriji hrane i pića

Usluge za dekanterske centrifuge

Alfa Laval servis dekantera se sastoji od rastavljanja dekantera I rotirajucih jedinica, ciscenja individualnih komponenti I obavljanje mehanickog ciscenja pomocu masinom za pranje pod pritiskom. Zatim, servis dekantera ukljucuje i inspekciju koja podrazumeva proveru stepena habanja komponenti prema Alfa Laval standardima i ispituje ih radi moguce popravke ili zamene.Naknadna usluga servisa dekantera ukljucuje balansiranje rotirajucih jedinica,montazu i pripremu za transport.

Alfa Laval servis dekantera takodje nudi testiranje jedinice kako bi se
osigurala prikladnost za vasu aplikaciju.

Klikom na dugme ispod mozete videti detalje naseg dekanter servisa:

Usluge za dekanterske centrifuge

Usluge za separatore

Serwis wirówek Alfa Laval obejmuje: planowane przeglądy, monitorowanie stanu technicznego oraz modernizację w celu poprawy wydajności. Nasi inżynierowie w ramach serwisu wirówek mogą również przeszkolić operatorów w zakresie obsługi i konserwacji systemu w celu maksymalizacji jego wydajności.

Kliknij w poniższe przyciski i sprawdź szczegóły serwisu wirówek używanych w poszczególnych branżach:

Usluge za separatore – Biotehnologija i farmaceutski proizvodi

Usluge za separatore – Hrana i piće

 

Servisiranje higijenskih pumpi

Alfa Laval pumpe su od suštinskog značaja za higijensku efikasnost, performanse i bezbednost. Zbog toga vam olakšavamo da maksimalno iskoristite svoje pumpe u industriji mlečnih proizvoda, hrane, pića, kućne nege ili farmaceutskoj industriji.

Naše usluge predstavljaju odgovoran izbor, osmišljene da uštede vreme i novac uz očuvanje poslovanja i životne sredine.

Bićete mirni uz širok spektar usluga i znanje Alfa Lavalovih stručnjaka o proizvodima i primenama i njihovu optimizaciju performansi pumpi.

Servisiranje higijenskih pumpi

 

Tehnička dokumentacija

Uz našu preciznu tehničku dokumentaciju, možete osigurati pravilno rukovanje opremom u vašim svakodnevnim operacijama i ispravno obavljati procedure održavanja. Ako imate pravu dokumentaciju pri ruci to takođe olakšava sertifikaciju i proveru po potrebi - i skraćuje vreme isporuke prilikom naručivanja rezervnih delova.

Pronađite tehničku dokumentaciju

.

Otkrivanje i rešavanje problema

Naši vešti i iskusni serviseri su direktan put ka rešavanju bilo kog problema u vezi sa vašom opremom. Radeći na licu mesta ili na daljinu, oni pronalaze uzrok neplaniranih isključivanja i pomažu vam da postignete najbolji mogući rad sa svojom opremom. Kontaktirajte nas za hitne usluge odmah.

Informacije o otkrivanju i rešavanju problema

.

PB training

Obuka

Kada kupujete Alfa Laval opremu, kupujete pouzdanost. Ali vaš mir jednako zavisi od rukovaoca vaše opreme. Naši pronicljivi stručnjaci za obuku izgrađuju i razvijaju svoje kompetencije, tako da možete manje da brinete - a postignete više.

Istražite naše kurseve

.

Rezervni delovi

Kada koristite originalne rezervne delove Alfa Laval, produktivnost stavljate na prvo mesto. Proizvedeni sa znanjem i preciznošću OEM, naši delovi omogućuju funkcionalnost i rad bez zastoja koji produžavaju životni vek opreme i smanjuju troškove vlasništva. Isporučujemo ih na vreme širom sveta preko naše jake logističke mreže.

Kontaktirajte nas za rezervne delove

Spare parts banner 640x360.jpg

Servisni ugovori

Alfa Laval servisni ugovori su servisna rešenja po meri koja kombinuju bilo koju od naših usluga, na osnovu vaših konkretnih potreba. Da biste doveli do maksimuma svoj učinak i smanjili operativne troškove, ovi ugovori vam donose bezbrižnost dovodeći rizik od neočekivanih kvarova na minimum. Takođe vam daju potpunu kontrolu nad budžetom za održavanje.

Pročitajte više o Alfa Laval servisnim ugovorima

Alfa Laval servisni ugovori vam omogućuju:

  • Maksimalno vreme rada bez zastoja
  • Kratko vreme povrata investicije
  • Potpunu kontrolu nad budžetom za održavanje