Alfa Laval - Sporazum o performansama i originalni rezervni delovi poboljšavaju vreme rada

Prelaskom sa neoriginalnih rezervnih delova na originalne Alfa Laval rezervne delove, Jalanta Fish Meal & Oil Products (proizvodi od ribe i ribljeg ulja) smanjili su troškove održavanja za 65% i poboljšali vreme rada.

DATUM 2023-11-28

Jalantha je instalirala pet Alfa Laval-ovih separatora i četiri dekantera. Da bi pokrenula proizvodne trake i ispravila probleme nastale korišćenjem neoriginalnih rezervnih delova, Janatha se obratila Alfa Lavalu i potpisan je Sporazum o performansama.

Sporazum o performansama smanjio je troškove održavanja za 65%

Umesto reaktivnog održavanja, Alfa Laval Sporazum o performansama štedi vreme i novac kroz preventivno održavanje. Sporazumom o performansama, Jalantha je smanjila troškove održavanja za 65%. 

Originalni Alfa Laval rezervni delovi se isplate odmah  

Zbog kratke osmomesečne sezone prerade, bilo koji prekid rada postrojenja dovodi do ogromnih gubitaka u proizvodnji. Upotreba neoriginalnih rezervnih delova koji se koriste zbog brzog vremena isporuke, često je uzrokovala neplanirane zastoje. Obezbeđujući konkurentnije vreme isporuke i obezbeđujući da postrojenje radi sa punim kapacitetom na vrhuncu sezone, Alfa Laval Sporazum o performansama obezbeđuje zamenu istrošenih delova u redovno zakazanim intervalima i da rezervni delovi budu dostupni pre nego što nastupi potreba za zamenom.

Godinama smo koristili jeftine rezervne delove, ali smo primetili direktnu povezanost sa čestim kvarovima, održavanjem i zastojima.“ ANAND KUNDER, SUVLASNIK, JALANTA FISH MEAL & OIL PRODUCTS.

Usluge popravki za optimizaciju performansi

Alfa Laval takođe preporučuje sveobuhvatne usluge popravki kako bi se optimizovalo pet Alfa Laval separatora i dekantera u postrojenju koje je sprovedeno u lokalnom Alfa Laval servisnom centru.

Planirano održavanje sa Alfa Laval Sporazumom o performansama i originalnim rezervnim delovima smanjili su naše ukupne troškove održavanja za 65% i optimizovali rad postrojenja."
G. PRASHANT KUNDER, SUVLASNIK, JANATHA FISH MEAL & OIL PRODUCTS (PROIZVODI OD RIBE I RIBLJEG ULJA)

Prilagođen performansama

Sporazum o performansama predstavlja prilagođena servisna rešenja koja zadovoljavaju vaše specifične potrebe kombinujući bilo koju uslugu u Alfa Laval 360° servisnom portfoliju tokom određenog vremenskog perioda. 

Više o Alfa Laval Sporazumima o performansama 

Povećanje učinka sa Alfa Lavalovim portfoliom usluga 360°

Naš bogat portfolio usluga nudi sve usluge koje su vam potrebne da osigurate vrhunski učinak, maksimalnu funkcionalnost i efikasnost vaše Alfa Laval opreme tokom njenog radnog veka. Bićete mirni uz naš tim stručnjaka i dostupnost delova.

 Više o Alfa Laval 360° Portfoliu usluga

Koristnik

Indijsko proizvodno postrojenje za proizvodnju ribljih i proizvoda od ribljeg ulja Janatha dnevno prerađuje do 900 tona sirove ribe tokom vrhunca proizvodne sezone. Sa preko 62.5 MEUR godišnje prodaje, Janatha Fish Meal & Oil Products (proizvodi od ribe i ribljeg ulja) globalni je dobavljač ribljeg ulja i proizvoda na bazi derivata ribljeg ulja.