Usluge za separatore – biotehnologija i farmaceutski proizvodi

Separacija je vitalni proces u biotehnološkoj i farmaceutskoj industriji i od suštinskog je značaja da se osigura da su najviši standardi kvaliteta proizvoda i bezbednosti ispunjeni u svakoj pojedinačnoj seriji. Odabirom kompanije Alfa Laval za svog servisnog partnera, obezbeđujete podršku koja vam je potrebna kako biste osigurali da vaši separatori uvek rade na nivou koji vam je potreban uz minimalno vreme zastoja. Nudimo niz usluga za sve vaše potrebe tokom životnog veka vašeg separatora, od planiranog održavanja koje obezbeđuje dugoročnu efikasnost do praćenja stanja i nadogradnje za poboljšanje učinka.

.

Tehnička dokumentacija

Tražite priručnike i drugu tehničku dokumentaciju? Vaš lokalni predstavnik kompanije Alfa Laval može vam pomoći da identifikujete ispravnu dokumentaciju za vaš konkretni model separatora kako biste bili sigurni da ćete dobiti prave materijale za svoju instalaciju. Kontaktirajte nas danas i rado ćemo vam pomoći.

Kontaktirajte lokalnu kancelariju kompanije Alfa Laval

.

Otkrivanje i rešavanje problema

Problemi koji se javljaju tokom rada moraju biti identifikovani i rešeni što je pre moguće. Bez obzira na uzrok, ako se pojavi problem u vezi sa Alfa Laval separatorima, Alfa Laval serviseri će doći do srži problema kako bi sprečili njegovo ponovno javljanje. Zahvaljujući više od 130 godina iskustva sa separatorima kompanije Alfa Laval, našim serviserima je bogato znanje na dohvat ruke. Alfa Laval daljinsko navođenje može biti dopuna postojećem načinu pružanja usluga na licu mesta. Pomoću ovog alata naši terenski servisni inženjeri i stručnjaci za proizvode mogu uspostaviti vezu, koristeći tehnologiju proširene stvarnosti, kako bi ubrzali otkrivanje i rešavanje problema. Naši separatori su takođe spremni za povezivanje pri isporuci, omogućavajući na primer brzu daljinsku podršku za automatizaciju od strane naših stručnjaka. Još jedna usluga koju Alfa Laval nudi i koja ubrzava otkrivanje i rešavanje problema je praćenje stanja. Proverite našu uslugu ConditionAlert koja prati stanje svih rotirajućih delova na mreži, identifikuje rane znake potencijalnih problema i podržava rešavanje problema.

Saznajte više o ConditionAlert

 

 

 

.

Najbolji saveti za vrhunski učinak

Alfa Laval separatori su osmišljeni da budu robusni, efikasni i pouzdani. Uz odgovarajuće uslove rada i prakse održavanja, možete osigurati da vaša oprema ostane takva još dugo vremena. Bez obzira na to koji model Alfa Laval separatora imate, uvek pratite dole navedene korake.

Želite da budete sigurni da ćete uvek imati najbolji učinak separacije?

 

Saznajte više o našim najboljim savetima za separatore

 

1

Uverite se da se u mašinu dovode voda i vazduh odgovarajućeg kvaliteta kako je preporučeno u priručniku.

2

Za podmazivanje koristite samo odobrene marke ulja i redovno proveravajte stanje ulja.

3

Uverite se da separator radi u skladu sa preporučenim projektnim parametrima.

4

Stalno pratite nivoe vibracija i temperaturu ležajeva. Redovno proveravajte da li ima curenja i bilo kakve nenormalne buke.

5

Održavajte servisni prostor čistim i nikada ne stavljajte delove direktno na pod.

6

Pridržavajte se preporučenih servisnih intervala i uputstava za preventivno održavanje.

7

Uvek temeljno očistite delove pre nego što ih ponovo sastavite.

8

Za servis i održavanje koristite samo alate koje je obezbedila kompanija Alfa Laval. Čuvajte alate na čistom, bezbednom i suvom mestu.

9

Koristite samo originalne rezervne delove da biste postigli garantovan učinak, pouzdanost i životni vek opreme.

10

Održavajte lager ključnih rezervnih delova kao što su ulje, pomoćni i glavni servisni kompleti. Pratite uputstva za skladištenje da biste izbegli oštećenja i koroziju.

.

Obuka

Alfa Laval separatori su osmišljeni za jednostavan rad i lakoću održavanja, ali dobro obučeni rukovaoci su najbolja garancija vrhunskog, dugoročnog učinka separacije. Možemo vam pomoći u obuci na licu mesta ili na mreži, tako da budete sigurni u to da će vaše osoblje, šta god da se desi, obaviti posao.

Obuka pomaže vama i vašim rukovaocima da dobijete više od vaših Alfa Laval separatora i može smanjiti ukupne troškove vlasništva kroz minimiziranje zastoja i smanjenu potrebu za servisiranjem.

Kontaktirajte lokalnog predstavnika kompanije Alfa Laval da biste saznali više o mogućnostima obuke. Ako imate servisni ugovor sa kompanijom Alfa Laval, možete da uključite raspored obuke kao deo ugovora. Obuka uključuje praktično iskustvo i teoretski rad, a mi prilagođavamo sesije posebno potrebama vašeg rada.


Kontaktirajte lokalnog predstavnika kompanije Alfa Laval

 

.

Rezervni delovi

Originalni Alfa Laval rezervni delovi su najefikasniji način za obezbeđivanje rada bez zastoja, efikasnosti i operativne pouzdanosti vašeg separatora, čineći ih vašim najbezbednijim i najekonomičnijim izborom. Naš sistem inventara delova sadrži sve podatke i informacije o dostupnosti, tako da uvek možemo da pronađemo tražene delove za vašu konkretnu opremu. A naša globalna mreža distributivnih centara nudi brzu isporuku kako biste bili sigurni da ćete uvek dobiti deo koji vam je potreban – kada vam zatreba.

Ako tražite određeni deo ili komplet, ili ako imate opšta pitanja o naručivanju rezervnih delova, kontaktirajte nas.


Kontaktirajte lokalnog predstavnika kompanije Alfa Laval

 

.
.
.

Servisna ponuda

Servisni ugovor

Uz Alfa Laval servisni ugovor obezbeđujete izvanredan učinak vašeg Alfa Laval separatora i minimalne ukupne troškove vlasništva. Prilagođen vašim prioritetima i zahtevima, Servisni ugovor je idealno rešenje za održavanje od originalnog proizvođača vaše opreme. Uvek sadrži program preventivnog održavanja i pored toga i sve ostale usluge koje zahtevate da bi vaš separator radio i dobro funkcionisao, kao što su nadzor, obuka i pregledi.

Kontaktirajte nas da biste saznali koje usluge možemo da prilagodimo za vas

 

Praćenje stanja

Međusobno povezivanje mašina, senzora i dijagnostičkih programa donosi potpuno nove mogućnosti povećanja efikasnosti i dodavanja vrednosti za kupce. Alfa Laval nudi uslugu praćenja stanja pod nazivom ConditionAlert koja pruža veoma vredan uvid u stanje separatora i svih njegovih rotirajućih delova. ConditionAlert vam daje rana upozorenja u slučaju da morate proverite svoj separator, čime se izbegavaju neplanirana zaustavljanja i nepotrebni troškovi održavanja. ConditionAlert se savršeno uklapa u servisni ugovor.

Saznajte više o ConditionAlert

Preventivno održavanje

Da bi se održavao efikasan rad separatora, sveobuhvatan raspored preventivnog održavanja, prilagođen konkretnim zahtevima kupaca, je najbolji izbor. Alfa Laval nudi kompletne rasporede uključujući pripremljene komplete rezervnih delova za svaki servis koji treba da se izvrši.

separator_service_repair.jpg

Popravke

Globalna mreža servisnih centara kompanije Alfa Laval nudi preglede, usluge, popravke i još mnogo toga za vaše separatore kako biste bili sigurni da uvek možete da vratite funkcionalnost svoje opreme da postignete najviši učinak.

Ažuriranja opreme

U zavisnosti od vašeg modela separatora, Alfa Laval može ponuditi nadogradnje za poboljšanje učinka ili dostupnosti separacije, za smanjenje potrošnje energije ili vode, za zamenu zastarelih elektronskih komponenti i za usklađivanje sa novim standardima za hranu višim kvalitetom materijala. Obavestite nas o svojim zahtevima i videćemo kako možemo da vam pomognemo da poboljšate svoj rad.