Usluge čišćenja

Produžite životni vek vaše opreme

Održavanje opreme čistom može biti od suštinskog značaja za efikasnost operativnog procesa. Uz naše usluge čišćenja, procesne površine se vraćaju u optimalno stanje, što smanjuje troškove održavanja i produžava životni vek vaše opreme. A uštedom energije možete smanjiti i svoje operativne troškove.

Usluge čišćenja za sve potrebe

Alfa Laval nudi niz sistema za čišćenje na licu mesta (CIP) i sredstava za čišćenje, specijalno osmišljenih i formulisanih da efikasno uklone nagomilane naslage sa opreme za prenos toplote, separaciju i generatore sveže vode.

Koristimo samo pažljivo razvijene i ekološki prihvatljive hemikalije.

Sistemi za čišćenje na licu mesta

Izaberite iz širokog spektra Alfa Laval CIP modula i sistema proizvedenih od nerđajućeg čelika ili polietilena za najmanje module.

Umesto toga možemo osmisliti CIP sisteme za vaše velike izmenjivače toplote ili opasna područja koja zahtevaju opremu otpornu na eksploziju.

Hemikalije za čišćenje

Da bi se obezbedilo bezbedno uklanjanje neželjenih zagađivača sa površina opreme, Alfa Laval preporučuje specijalno razvijena netoksična sredstva za čišćenje sa malim uticajem na životnu sredinu. Oni su temeljno testirani u našoj laboratoriji kako bi se obezbedilo da nema uticaja na materijale zaptivki i grejne površine.

Druge hemikalije

Pored hemijskih sredstava za čišćenje, Alfa Laval takođe ima niz drugih hemikalija za poboljšanje efikasnosti separatora i hemikalija za rukovanje pijaćom vodom. Oni su posebno razvijeni za upotrebu sa našim brzim separatorima i postrojenjima za desalinizaciju vode.

Način funkcionisanja

Naši stručnjaci:

  • Preporučuju rešenja za čišćenje u zavisnosti od opreme i primene
  • Pružaju usluga čišćenja opreme koja nije Alfa Laval
  • Pružaju usluge čišćenja na sistemu ili na licu mesta

 

Tražite određenu uslugu?

cleaning services 640x360

Deset najboljih saveta za održavanje vaše Alfa Laval opreme u vrhunskom stanju