Globalna servisna mreža

Eksperti širom sveta

Više od 130 godina, izgradili smo globalno prisustvo preko servisnih centara i partnera u skoro 100 zemalja i ključnih morskih luka. To vam omogućuje lokalno stručno znanje, podržano globalnim širinama i dubinama koje dostiže kompanija Alfa Laval.

Pravo stručno znanje, uvek na vašoj usluzi

Stručnjaci za servisiranje su spremni da vam pomognu telefonom ili na licu mesta, u zavisnosti od vaše potrebe. Usluge i delovi kompanije Alfa Laval su lako dostupni vašim operacijama, kada su vam potrebni.

Bilo da želite da unesete važne izmene u vaše poslovne operacije ili vam je samo potrebno servisiranje male komponente, mi smo tu da vam pomognemo – od prostog saveta do kompleksne analize za otklanjanje problema.

Servisni centri strateški pozicionirani u vašoj blizini

Alfa Lavalovi servisni centri su strateški pozicionirani širom sveta. U ovim savremenim objektima vam je dostupno sve što vam je potrebno za produženje upotrebnog veka vaše opreme.

Alfa Laval ima servisne centre specijalizovane za:

  • Izmenjivače toplote
  • Dekantere
  • Separatore
  • Kotlove za upotrebe u pomorstvu, sisteme za čišćenje izduvnih gasova i inertne gasove

Ekspertsko poznavanje materijala i hemije vam stoji na raspolaganju

Alfa Lavalovi sopstveni stručnjaci u našoj laboratoriji za materijale i hemiju vam pomažu da ostanete konkurentni stavljajući vam na raspolaganje znanje o materijalima i hemiji, bilo da je u pitanju medijum ili testiranje primene, savet o hemijskim proizvodima ili odabir materijala za vašu Alfa Laval opremu. Takođe vam pomažemo da ispunite uslove lokalnih i globalnih standarda kao i zahteve za higijenom i zaštitom životne sredine. U slučaju kvarova, naši eksperi vam mogu pomoći da identifikujete osnovni uzrok problema kroz stručno ispitivanje i analizu – sprečavajući ponovno javljanje tog problema.

Pronađite servisni centar u vašoj blizini

Odabirom kompanije Alfa Laval birate savršenog dugoročnog partnera za vaše svakodnevne operacije. Naša serviserska mreža vas može pronaći gde god se nalazili. Kliknite na mapu da biste pronašli vašeg lokalnog predstavnika kompanije Alfa Laval.

Find your Alfa Laval service centre