Praćenje stanja

Uvidi zasnovani na stvarnim podacima

Nabavite optimizovani servisni plan za vašu rotirajuću opremu na osnovu stvarnih podataka sa senzora, praćenja ključnih komponenti ili parametara procesa. Algoritmi koje su razvili naši vodeći stručnjaci analiziraju konkretne obrasce vibracija kako bi obezbedili relevantne izveštaje sa ključnim preporukama. Osigurava da vaša oprema radi kako treba i omogućava vam da planirate svoje održavanje.

Servis po potrebi

Servisni intervali se mogu optimizovati obavljanjem servisa u pravo vreme, na osnovu stvarnog stanja opreme, a ne na osnovu fiksnog vremenskog intervala. To često znači produžene servisne intervale.

Praćenje stanja se posebno preporučuje kada je servisne intervale teško predvideti, kada su troškovi visoki zbog nedostatka obučenog osoblja i kada je separacija ključan deo procesa.

Onlajn servis

Kada birate onlajn servis, dobijate česte izveštaje koji se zasnivaju na opsežnoj i kontinuiranoj analizi podataka o vibracijama. A da biste mogli da mirno spavate, izveštaji o alarmima obezbeđuju da odmah budete obavešteni ako dođe do kvara komponenti ili se pojave drugi problemi sa vašom opremom.

Oflajn servis

Oflajn servis koristi prenosivi uređaj za preuzimanje informacija u određenom trenutku.

Način funkcionisanja

Naši stručnjaci:

  • Prikupljaju podatke o vibracijama – na licu mesta ili na mreži
  • Analiziraju prikupljene podatke, bilo lokalno ili centralno za detaljniju analizu
  • Određuju koja vrsta servisa je potrebna i kada da ga izvršite na osnovu stvarnih podataka
  • Obezbeđuju optimizovan servisni plan za rotirajuću opremu

Tražite određenu uslugu?

阿法拉伐专家进行检测设备-Alfa Laval experts conduct testing equipment

Deset najboljih saveta za održavanje vaše Alfa Laval opreme u vrhunskom stanju