Alfa Laval - Alfa Laval pomaže kompaniji Vatten iz Stokholma da omogući ravnomeran protok

Alfa Laval pomaže kompaniji Vatten iz Stokholma da omogući ravnomeran protok

Stokholmsko komunalno preduzeće za vodovod, Stockholm Vatten VA AB, je potpisalo ugovor o podeli odgovornosti sa kompanijom Alfa Laval, koji pokriva 15 dekantera na tri različite lokacije.

DATUM 2020-07-13

Alfa Laval planira i sprovodi svo neophodno održavanje, od čišćenja i podmazivanja do naprednih godišnjih servisa koji se obavljaju u Alfa Laval servisnom centru. Alfa Lavalovi servisni inženjeri redovno prate stanje dekantera merenjem vibracija, što im omogućuje da preduzmu preventivne akcije i optimiziraju intervale između servisiranja.

Niža ukupna cena vlasništva pomoću Alfa Lavalovih usluga servisiranja

Prednosti omogućene kompaniji Vatten iz Stokholma su brojne. Rad je pouzdaniji, obezbeđena je fiksna godišnja cena servisiranja i niža je ukupna cena vlasništva. Alfa Laval se bavi svim praktičnim detaljima dok se stokholmski Vatten fokusira na svoju osnovnu delatnost.

Povećanje učinka sa Alfa Lavalovim portfoliom usluga 360°

Naš bogat portfolio usluga nudi sve usluge koje su vam potrebne da osigurate vrhunski učinak, maksimalnu funkcionalnost i efikasnost vaše Alfa Laval opreme tokom njenog radnog veka. Bićete mirni uz naš tim stručnjaka i dostupnost delova.

 Više o Alfa Laval 360° Portfoliu usluga

Kupac

Stokholmsko komunalno preduzeće za vodovod, Stockholm Vatten VA AB, prerađuje otpadnu vodu iz Stokholma i sedam drugih opština.