Alfa Laval pomaže kompaniji Vatten iz Stokholma da omogući ravnomeran protok

Stokholmsko komunalno preduzeće za vodovod, Stockholm Vatten VA AB, je potpisalo ugovor o podeli odgovornosti sa kompanijom Alfa Laval, koji pokriva 15 dekantera na tri različite lokacije.

DATUM 2023-11-28

Alfa Laval planira i sprovodi svo neophodno održavanje, od čišćenja i podmazivanja do naprednih godišnjih servisa koji se obavljaju u Alfa Laval servisnom centru. Alfa Lavalovi servisni inženjeri redovno prate stanje dekantera merenjem vibracija, što im omogućuje da preduzmu preventivne akcije i optimiziraju intervale između servisiranja.

Niža ukupna cena vlasništva pomoću Alfa Lavalovih usluga servisiranja

Prednosti omogućene kompaniji Vatten iz Stokholma su brojne. Rad je pouzdaniji, obezbeđena je fiksna godišnja cena servisiranja i niža je ukupna cena vlasništva. Alfa Laval se bavi svim praktičnim detaljima dok se stokholmski Vatten fokusira na svoju osnovnu delatnost.

Povećanje učinka sa Alfa Lavalovim portfoliom usluga 360°

Naš bogat portfolio usluga nudi sve usluge koje su vam potrebne da osigurate vrhunski učinak, maksimalnu funkcionalnost i efikasnost vaše Alfa Laval opreme tokom njenog radnog veka. Bićete mirni uz naš tim stručnjaka i dostupnost delova.

 Više o Alfa Laval 360° Portfoliu usluga

Kupac

Stokholmsko komunalno preduzeće za vodovod, Stockholm Vatten VA AB, prerađuje otpadnu vodu iz Stokholma i sedam drugih opština.