Unique SSSV

Alfa Laval Unique mali ventili sa jednim sedištem (SSSV) su brzi pneumatski ventili uz pomoć kojih se vrši doziranje uz malu brzinu protoka u uslovima visokih higijenskih zahteva. Modularni su i ekonomični, sa mogućnošću lake konfiguracije tela ventila, utikača i aktuatora kako bi se omogućilo zatvaranje ili preusmeravanje. Ovi izdržljivi ventili sa sedištem koji se lako čiste dolaze u verzijama od ½” i ¾”.

Unique SSSV w ThinkTop V50 640x360

Ekonomična higijena za male protoke

 • Kompaktan higijenski ventil za zatvaranje ili preklopni ventil brzog dejstva
 • Niski ukupni troškovi
 • Izuzetna higijena ventila i mogućnost čišćenja
 • Idealan za doziranje i male brzine protoka
 • Dugotrajan, modularni dizajn

Bezbedan i ekonomičan mali ventil sa jednim sedištem Alfa Laval Unique SSSV je savršen za doziranje i za male protoke gde je potrebno brzo zatvaranje i zamena tečnosti u uslovima visokih higijenskih zahteva. Malih dimenzija koje štede prostor, robustan dizajn utikača i izdržljiva zaptivka čine Unique male ventile sa jednim sedištem idealnim za procese u kojima su potrebni ventili koji se lako konfigurišu, lako koriste i čiste. Dostupan je sa senzorom ventila i kontrolnom jedinicom.

Izuzetna higijena ventila

Minimizirajte rizik od kontaminacije uz neuporedivu higijenu koju vam pružaju Alfa Laval Unique mali ventili sa jednim sedištem. Da biste zaštitili vaše procese, ovaj mali ventil sa jednim sedištem namenjeni za doziranje hrane – kao i svi ventili u asortimanu Alfa Laval ventila sa jednim sedištem – ima telo koje nije pričvrćeno zavareno, čep koji se lako čisti i zaptivku sa dvostrukim dejstvom. Dizajniran za industriju mleka, hrane i pića i lične nege, Unique mali ventili sa jednim sedištem poseduju EHEDG sertifikat i nosi 3-A oznaku za sanitarnu ispravnost. Asortiman Alfa Laval ventila je u potpunosti izrađen u skladu sa EU Uredbom o materijalima i predmetima koji dolaze u kontakt s hranom 1935/2004..

Ekonomični mali ventili sa jednim sedištem

Smanjite troškove održavanja zahvaljujući jednostavnom, higijenskom dizajnu Unique malih ventila sa jednim sedištem. Nekoliko pokretnih delova i površine bez pukotina produžavaju intervale između čišćenja na mestu (CIP). Jedna kontaktna površina između utikača i sedišta minimizira rizik od kontaminacije.

Higijena i bezbednost za male protoke

Saznajte kako vam Alfa Laval Unique malih ventila sa jednim sedištem mogu pomoći da podignete standarde higijene, bezbednosti procesa i izdržljivost, uz istovremeno smanjenje ukupnih troškove.

Produžite radni vek ventila

Produžite trajanje ventila zahvaljujući veoma kvalitetnim zaptivkama i značajno smanjenom habanju čepa, sedišta i zaptivke na Alfa Laval Unique malim ventilima.

Deo širokog asortimana ventila

Alfa Laval nudi sveobuhvatan asortiman ventila namenjenih za upotrebu u industrijama sa visokim higijenskim standardima, uključujući proizvodnju mlečnih proizvoda, hrane, pića,sredstava za ličnu negu, ličnu negu, biotehnologiju i farmaceutske proizvode:

.

Kako radi

Pricip rada

Alfa Laval Unique SSSV mali ventil sa jednim sedištem je ventil sa sedištem sa vazdušnim pogonom kojim se daljinski upravlja pomoću komprimovanog vazduha ili ručno. To je mala verzija dobro poznatog Alfa Laval Unique malog ventila sa jednim sedištem koji ima jednostavan dizajn i nekoliko pokretnih delova.

Dizajn

Asortiman Alfa Laval Unique sastoji se od jednog ili dva tela ventila, od kojih svaki ima dva do pet portova, PVDF utikač (bez elastomera), statičko zaptivanje, aktuator i stezni prsten.

 Opcije

 • Adapter za Alfa Laval IndiTop, ThinkTop ili ThinkTop Basic
 • Kontrola i indikacije: Alfa Laval IndiTop, ThinkTop ili ThinkTop Basic
 • Zaptivke za vlažne delove od HNBR ili FPM materijala
 • Zaptivni disk od nerđajućeg čelika zamenjuje standardnu zaptivku za poklopac
 • Stezaljka sa krilastom maticom
 • Stezna veza
.

Video snimci servisa i održavanja od 360°

Alfa Laval Unique ventili sa jednim sedištem - aktuator koji se može održavati

Alfa Laval Unique ventili sa jednim sedištem – zamenite čauru aktuatora

Alfa Laval Unique ventili sa jednim sedištem - zameniti zaptivke navlažene proizvodom

Alfa Laval Unique ventili sa jednim sedištem – zaptivke na vlažnim delovima proizvoda

Takođe bi vas moglo interesovati i ...

Unique mali ventil sa jednim sedištem

Alfa Laval jedinstveni jednosedišni ventili (SSV) su robusni, pouzdani i svestrani pneumatski ventili sa jednim sedištem dizajnirani za neprekidnu proizvodnju u širokom spektru primene u uslovima visokih higijenskih standarda.

Unique SSV w ThinkTop V50 640x360

Jedinstveni ventil koji sprečava mešanje tečnosti

Jedinstveni ventili koji sprečavaju mešanje tečnosti omogućavaju istovremeni protok dva različita proizvoda ili tečnosti kroz isti ventil bez rizika od unakrsne kontaminacije.

Unique Mixproof SeatClean w ThinkTop V70 640x360

ThinkTop

ThinkTop pruža informacije u realnom vremenu o radnom statusu ventila 24/7, dok pomaže u poboljšanju proizvodnih performansi i bezbednoj sledljivosti.

ThinkTop valve control unit V50 and V70

Katalog proizvoda

Najnovija online verzija "Na dohvat ruke".

Pronađite proizvod Alfa Laval

.

NEAR vesti

Da biste bili informisani o važnim pitanjima održivosti i mogućnostima u vašoj industriji i procesima.

Saznajte više

Tehnički članci (eng)