Tretman u mlekari

Vođeni kontinuiranim inovacijama više od jednog veka, Alfa Laval obezbeđuje opremu za preradu koja maksimizira prinos, olakšava čišćenje i minimizira otpad u svakom koraku prerade mleka. Naše komponente vam pomažu da uštedite vodu, energiju i hemikalije uz ispunjavanje najstrožih bezbednosnih i higijenskih standarda. Na ovaj način, mlekare mogu maksimalno iskoristiti svaki resurs i stvoriti mlečne proizvode vrhunskog kvaliteta.

Alfa Laval dairy processing

Pomažemo da se prerada mleka unapredi

Dairy-processing-more-value

Više vrednosti od svake kapi

Možete se osloniti na Alfa Laval opremu za preradu mleka da biste izvukli maksimum iz svog mleka – dodajući vrednost u svakom koraku vašeg procesa. Visokoefikasna obrada i nežno rukovanje proizvodom obezbeđuju bolji prinos, smanjeni otpad i najviši mogući kvalitet proizvoda.

Štaviše, naš inovativni dizajn i karakteristike opreme omogućavaju produženo vreme rada u proizvodnji uz manje vremena utrošenog na čišćenje i održavanje.

Dairy-processing-built-in-sustainability

Ugrađena održivost

Smanjenje potrošnje energije, vode i hemikalija je u središtu inovacija Alfa Lavala i pomažu u promovisanju vaših napora za održivost. Pružamo jedinstvena rešenja koja značajno smanjuju potrošnju energije u vašoj mlekari. Isto tako, optimizovana mogućnost čišćenja vam omogućava da smanjite količinu vremena, vode i hemikalija utrošenih na čišćenje na licu mesta.

Dairy-processing-superior-hygiene

Vrhunska higijena

Higijena je kritična u preradi mleka. Svaki detalj opreme za higijensku obradu Alfa Lavala dizajniran je sa jakim fokusom na higijenu, kako bi se olakšalo čišćenje i smanjilo prljanje. Ovo vam olakšava da ispunite stroge standarde higijene i bezbednosti hrane u industriji – danas i sutra.

Optimizacija svakog procesa u preradi mleka

 

Od sirovog mleka do gotovog mlečnog proizvoda, Alfa Lavalove komponente su dizajnirane da izvuku maksimum iz svakog koraka prerade. One pomažu u maksimiziranju prinosa, vremena rada i kvaliteta proizvoda, dok potrošnju energije i vode svedu na minimum. Kliknite na dugme da vidite korake procesa i pronađete istaknute tehnologije za optimizaciju.

Pretraživanje po koraku procesa

Dairy processing overview process chart

Proizvodi

.
.

Mi nastavljamo sa inovacijama. Vi nastavljate da se poboljšavate.

Alfa Laval je tu da vam pomogne da ostanete na čelu proizvodnje mleka. Sa dubokim korenima u industriji, posvećeni smo pronalaženju pametnijih, boljih i efikasnijih načina za proizvodnju mlečnih proizvoda vrhunskog kvaliteta. Tokom životnog veka vaše opreme, nudimo našu stručnost i blisku saradnju kako bismo pronašli najpametnije nadogradnje i najbolje načine za optimizaciju vaše proizvodnje mleka. Ovo uključuje digitalna rešenja koja vam pomažu da zadržite potpunu kontrolu nad svojim mlečnim procesima.

 

Dairy-processing-we-keep-innovating

Smanjite svoj ekološki otisak

Alfa Laval oprema za preradu mleka vam omogućava da uradite više sa manje. Ona vas osnažuju da izgradite održivu budućnost za svoje poslovanje, dok trošite manje dragocenih svetskih resursa. U nastavku pogledajte neke primere kako naši proizvodi daju vrednost.

Dairy-processing-hermetic-design-emotion

Smanjite potrošnju energije: Hermetički dizajn i eMotion

Sa hermetički zatvorenom posudom koja poboljšava dinamiku tečnosti, Alfa Laval separatori mleka sa hermetičkim dizajnom troše do 60% manje energije od nehermetičkih alternativa. Stvaranjem skoro vakuuma oko posude separatora, Alfa Laval eMotion modul može povećati uštedu energije do 75%.

Saznajte više

Dairy-processing-Thinktop

Smanjite potrošnju vode: Thinktop

Kada je reč o inovacijama za uštedu vode, Alfa Laval ThinkTop se ističe. Kada je ugrađena na Mixproof nemešajuće ventile, ThinkTop pulsna funkcija čišćenja sedišta može da uštedi do 95% vode i hemikalija tokom čišćenja na licu mesta.

Saznajte više

SaniSB image

Uštedite hemikalije: SaniSB

Sa rotacionim glavama za prskanje Sani SB, čišćenje rezervoara za mleko je efikasnije nego ikad. Glave za prskanje stvaraju jedinstveni uzorak mlaza, omogućavajući do 40% uštede vremena, vode i sredstava za čišćenje.

Saznajte više

Foodec decanter

Poboljšajte prinos: Foodec

Čistoća i prinos su najvažniji parametri tokom uklanjanja surutke i vode u proizvodnji laktoze i kazeina. Alfa Laval Foodec dekanterne centrifuge su idealne za oba, omogućavajući do 25% veći kapacitet rukovanja čvrstim materijama od sličnih alternativa.

Saznajte više

Usluge

.

Profesionalna podrška od samog početka

Podržani iskustvom u servisiranju opreme za aplikacije za hranu, mlečne proizvode i pića, spremni smo da vam pružimo podršku kad god naiđete na probleme ili želite da razgovarate o mogućnostima nadogradnje u vašoj proizvodnji mlečnih napitaka. Specijalizovani smo za optimizaciju CIP programa za smanjenje potrošnje vode i upotrebe sredstava za čišćenje. Zahvaljujući našoj globalnoj mreži partnera, terenskih servisnih inženjera, servisnih centara i čvorišta za distribuciju rezervnih delova, kvalifikovana pomoć i originalni rezervni delovi su uvek dostupni.

Možemo vam pružiti podršku od početne faze instalacije i puštanja u rad, kao i tokom celog životnog veka vaše opreme preventivnim održavanjem, nadogradnjom, daljinskim nadzorom, prediktivnim održavanjem, rešavanjem problema i još sa mnogo toga.

Obezbedite maksimalno vreme rada, performanse i povraćaj ulaganja. Saznajte više o uslugama koje nudimo:

Usluge za dekanter centrifuge     Usluge za higijenske pumpe    Usluge za razmenjivače toplote   

Usluge za higijensku opremu rezervoara   Usluge za higijenske ventile

 

Plant based drinks service.jpg