Ventili sa dvostrukim sedištem

Modularni i svestrani, Alfa Laval ventili koji sprečavaju mešanje tečnosti su dvostruki ventili za blokiranje i odzračivanje koji upravljaju istovremenim protokom dva različita proizvoda ili tečnosti kroz isti ventil na ključnim spojevima cevovoda bez rizika od unakrsne kontaminacije. Ovi Alfa Laval ventili koji sprečavaju mešanje tečnosti obezbeđuju izuzetan rad, poboljšanu mogućnost čišćenja i visoku prilagodljivost kako bi se ispunili zahtevi higijenskog procesa.

阿法拉伐双座调节阀-Alfa Laval Double Seat Valves - Mixproof Valves

Bezbedno, efikasno, higijensko upravljanje sa dve tečnosti kroz isti ventil bez rizika od unakrsne kontaminacije

  • Maksimalna bezbednost proizvoda, minimiziran rizik od unakrsne kontaminacije
  • Povećani prinos proizvoda zahvaljujući ekonomičnom radu bez curenja
  • Optimizovana efikasnost postrojenja i poboljšana mogućnost čišćenja
  • Više vremena rada zahvaljujući dizajnu bez curenja sa dvostrukom semering zaptivkom, ugrađenom detekcijom curenja i komorom za curenje
  • Potpuno konfigurabilan sa širokim spektrom modela i opcija kako bi se zadovoljio praktično svaki zahtev higijenske obrade

Oslonite se na Alfa Laval ventile koji sprečavaju mešanje tečnosti za više vremena rada, veću fleksibilnost, pouzdan rad, optimizovano održavanje i lako čišćenje. Izaberite samo one funkcije i funkcionalnosti koje su vam sada potrebne; modularnost vam omogućava da lako nadogradite ventile kako biste zadovoljili svoje promenljive potrebe. Takođe, uživajte u izuzetnom veku trajanja i smanjenim troškovima komunalnih usluga od svakog ventila koji sprečava mešanje tečnosti. Higijenske, verzije visoke čistoće, aseptične i specijalizovane verzije su dostupne za upotrebu u industriji mleka, hrane, pića, proizvoda za kućnu negu i biotehnološke i farmaceutske industrije. Da biste bolje upravljali svojim ventilima koji sprečavaju mešanje tečnosti, uparite ih sa Alfa Laval senzorima i kontrolnim jedinicama.

 

 

.

Kako funkcioniše ventil koji sprečava mešanje tečnosti?

Alfa Laval Unique ventil koji sprečava mešanje tečnosti je normalno zatvoreni (NC) ventil koji se kontroliše sa udaljene lokacije pomoću komprimovanog vazduha. Ventil ima dva nezavisna čepa i zaptivke za odvajanje protoka tečnosti i sprečavanje unakrsne kontaminacije; prostor između zaptivki formira komoru za curenje pri atmosferskom pritisku tokom svakog radnog uslova. U retkim slučajevima kada može doći do curenja, proizvod teče u komoru za curenje i izlazi kroz donji izlaz radi lakšeg otkrivanja. Kada je ventil otvoren, komora za curenje je zatvorena. Proizvod tada teče od jedne linije do druge.

 

.

Zadovoljne mušterije

Milk pour 640x360
Yogurt and cultured milk processing 640x360
businessmen shaking hands 640x360

TINE SA, Norveška

„Preporučujemo Alfa Laval opremu, kao što su LKH pumpe i Unique ventili koji sprečavaju mešanje tečnosti, jer znamo da su pouzdani, higijenski i laki za održavanje.“

 

Ove Barsten, direktor prodaje, komponente i usluge, Skala AS.

 

Pročitajte prikaz slučaja TINE SA, Norveška

Moloko Gorodets Dairy, Russia

„Možemo računati na kontinuirano poslovanje zahvaljujući vrhunskom kvalitetu, pouzdanosti i servisu i podršci Alfa Laval opreme, tehnologije automatizacije i komponenti.“

Gdin. Gennadiy Zolotuhin, glavni mehaničar, Moloko Gorodets Dairy’s.

 

Pročitajte priču o slučaju Moloko, Rusija

Šta možemo učiniti za Vas?

 

Možete biti naš sledeći zadovoljni kupac. Željni smo da vam pomognemo!

 

Obratite nam se ovde

.

Kompletan pregled                                                                                                                              

 
.
.

Praktični katalog o ventilima

Alfa Laval higijenski ventili za osiguravanje jednosmernog protoka tečnosti kroz procesne linije. U našem praktičnom katalogu opisano je sve što vam je potrebno da pronađete optimalno rešenje za protok tečnosti u vašim procesima. Uz ovaj proizvod nema rizika od unakrsne kontaminacije, proces je bezbednije, na raspolaganju imate više vremena za rad, uštedu troškova i veću produktivnost.

Single seat valve closeup
.

Servis higijenskih ventila

Za kontinuriano održavanje higijene u radnim procesima, produžite životni vek vaših higijenskih ventila. Ukoliko je Alfa Laval vaš servisni partner, imaćete pristup našoj globalnoj servisnoj mreži i stručnjacima kad god vam je potrebno. Oslonite se na naš širok spektar usluga za optimizaciju vaših procesa – u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu.

Service 640x360
.

Unapredite svoje poslovanje. Optimizujte svoje sisteme za rukovanje tečnostima – na održiv način

Neka vaši procesi budu efikasniji i održiviji, a posao cveta, uz postizanje usaglašenosti sa propisima. Sa održivom optimizacijom iz Alfa Laval-a, možete uštedeti do 80% energije, kao i 90% vode i sredstava za čišćenje, uz minimiziranje otpada. To je dobro za ljude. Dobro za planetu. Dobro za profitabilnost.

Sustainable optimizat640
.

Realizujte svoju strategiju održivosti

Ostvarite veću uštedu energije i vode i smanjite emisije iz svojih higijenskih linija za obradu. Naš mesečni bilten, near, donosi priče o tome kako Alfa Laval može da vam pomogne u poboljšanju ekoloških performansi u industriji mlečnih proizvoda, hrane, pića, kućne nege i farmaceutskoj industriji. Ono što je dobro za ljude i planetu dobro je i za vaše poslovanje.

near-subscribtion