Regulacioni ventili

Alfa Laval regulacioni ventili obezbeđuju preciznu kontrolu protoka ili pritiska u higijenskim procesnim linijama. Idealni su za upotrebu u sistemima za merenje, mešanje, merenje težine i punjenje u industriji mleka, hrane, pića, proizvoda za kućnu negu, biotehnologiji i farmaceutskoj industriji. Oni takođe obezbeđuju bezbedan i efikasan rad, lako održavanje, visok kvalitet proizvoda i povećanu produktivnost.

阿法拉伐调节阀-Alfa Laval Control Valve

Zaštitite higijenske linije za obradu i produktivnost uz pomoć precizne kontrole protoka ili pritiska

  • Optimizuje procese praćenjem i podešavanjem protoka ili pritiska – brzo, bezbedno i efikasno
  • Higijenski i aseptični dizajni koji su u skladu sa međunarodnim standardima za higijenske procese
  • Jednostavna instalacija, pouzdan rad i lako održavanje
  • Širok radni opseg koji pokriva većinu zahteva za kontrolu procesa

Dozvolite Alfa Laval regulacionim ventilima da kontrolišu vaše higijenske i aseptične procesne linije održavajući preciznu kontrolu protoka ili pritiska. Dizajnirani da ispune zahteve procesa za higijenu i bezbednost, ovi ventili kontrolišu i prilagođavaju procesne parametre kako bi poboljšali performanse, istovremeno obezbeđujući kvalitet i bezbednost proizvoda, kao i integritet procesa.

.

Kako funkcionišu regulacioni ventili?

Regulacioni ventili se kontrolišu ili ručno na licu mesta ili sa udaljene lokacije na jedan od sledećih načina:

  • podešavanjem regulatora na zadnjoj strani membrane da bi se pritisak vazduha podesio na fiksnu zadatu tačku pritiska
  • korišćenjem pneumatskih aktuatora koje kontroliše pozicioner
  • korišćenjem digitalnog elektropneumatskog kontrolera procesa
.

Kompletan pregled                                                                                                                              

 
.
.

Praktični katalog o ventilima

Alfa Laval higijenski ventili za osiguravanje jednosmernog protoka tečnosti kroz procesne linije. U našem praktičnom katalogu opisano je sve što vam je potrebno da pronađete optimalno rešenje za protok tečnosti u vašim procesima. Uz ovaj proizvod nema rizika od unakrsne kontaminacije, proces je bezbednije, na raspolaganju imate više vremena za rad, uštedu troškova i veću produktivnost.

Single seat valve closeup
.

Servis higijenskih ventila

Za kontinuriano održavanje higijene u radnim procesima, produžite životni vek vaših higijenskih ventila. Ukoliko je Alfa Laval vaš servisni partner, imaćete pristup našoj globalnoj servisnoj mreži i stručnjacima kad god vam je potrebno. Oslonite se na naš širok spektar usluga za optimizaciju vaših procesa – u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu.

Service 640x360
.

Unapredite svoje poslovanje. Optimizujte svoje sisteme za rukovanje tečnostima – na održiv način

Neka vaši procesi budu efikasniji i održiviji, a posao cveta, uz postizanje usaglašenosti sa propisima. Sa održivom optimizacijom iz Alfa Laval-a, možete uštedeti do 80% energije, kao i 90% vode i sredstava za čišćenje, uz minimiziranje otpada. To je dobro za ljude. Dobro za planetu. Dobro za profitabilnost.

Sustainable optimizat640
.

Realizujte svoju strategiju održivosti

Ostvarite veću uštedu energije i vode i smanjite emisije iz svojih higijenskih linija za obradu. Naš mesečni bilten, near, donosi priče o tome kako Alfa Laval može da vam pomogne u poboljšanju ekoloških performansi u industriji mlečnih proizvoda, hrane, pića, kućne nege i farmaceutskoj industriji. Ono što je dobro za ljude i planetu dobro je i za vaše poslovanje.

near subscribtion