Unique SSV Long Stroke

Jedinstveni SSV ventili sa dugim vratom se koriste na mestima gde su potrebni veći otvori da bi se obezbedila lakša, efikasnija kontrola protoka, kao što je u instalacijama sa medijima ili proizvodima koji sadrže čestice i/ili suspendovane čvrste materije, kao i za tokove visokog viskoziteta.

unique ssv long stroke valve right side 640x360

Pouzdani i fleksibilni ventili sa jednim sedištem

Alfa Laval Unique ventili sa jednim sedištem (SSV) su robusni i pouzdani pneumatski ventili sa sedištem koji su izuzetno pouzdani i flekisibilni u pogledu njihove namene.

Modularnost pruža isplative i skoro beskrajne mogućnosti za namenske ventile sa sedištem koji ispunjavaju visoke standarde higijene. Izršite konfiguraciju tela ventila sa jednim sedištem (SSV), utikača i aktuatora kako biste zadovoljili praktično sve zahteve.

Vrhunska sigurnost procesa 

Asortiman Unique SSV ventila sa jednim sedištem je izrašen na proverenoj modularnoj platformi upotebljenoj za izradu više od milion ventila širom sveta. Telo ventila, presovano jednim diskom od nerđajućeg čelika, je izuzetne čvrstoće i izdržljivosti, čime se obezbeđuje sigurnost proizvodnje. Poboljšane performanse aktuatora čine rad bezbednim i efikasnim.

Veća izdržljivost ventila

Da bi se obezbedio visok kvalitet zaptivanja, ovaj asortiman ventila sa jednim sedištem ima definisanu kompresiju O-prstenova sa kontaktom metal-metal između čepa i sedišta. Na ovaj način značajno se smanjuje habanje i produžava radni vek ventila. Standardni Unique SSV ventil sa jednim sedište, se isporučuje sa polu-održivim aktuatorom koji ima petogodišnju garanciju.

Niski troškovi proizvoda

Zahvaljujući svom jednostavnom, pouzdanom dizajnu, Unique SSV asortiman ventila sa jednim sedištem obezbeđuje dug radni vek, smanjene gubitke proizvoda, veću bezbednost proizvoda i duže vreme trajanja obrade. Nekoliko pokretnih delova smanjuje zahteve u pogledu servisiranja i troškova zaliha. Efikasnije CIP procedure sa smanjenim ciklusima čišćenja i smanjenom upotrebom tečnosti za čišćenje, količinom vode i manjom potrebom za komunalnim uslugama takođe doprinose niskim ukupnim troškovima Unique SSV ventila sa jednim sedištem.

Prednosti ovog proizvoda

  • Ekonomičnost
  • Visoki higijenski standardi i aseptička kompatibilnost
  • Vrhunska bezbednost procesa

Kako radi

Dizajn

Asortiman Alfa Laval Unique SSV ventila sadrži jedan, dva ili tri tela ventila, utikač, zaptivke, aktuator i stezni prsten.

Princip rada

Alfa Laval Unique SSV je ventil sa sedištem sa vazdušnim pogonom kojim se daljinski upravlja pomoću komprimovanog vazduha. Ventil uglavnom ima dva radna otvora za dovod vazduha i za dovod procesnog vazduha; za preklopne ventile potreban je treći priključak.

Unique 

 

 

Opcije

  • Potpuno upravljiv aktuator
  • Aktuator visokog pritiska
  • Zaptivke za vlažne delove od HNBR ili FPM materijala
  • TR2 zatvarač zaptivka od PTFE za specijalnu upotrebu
  • Uređaji za detekciju i kontrolu ventila, uključujući ThinkTop, ThinkTop Basic i IndiTop
  • Fitinzi u skladu sa zahtevanim standardom
  • Završna obrada spoljne površine 3-A

Video snimci servisa i održavanja od 360°

Alfa Laval Unique ventili sa jednim sedištem - aktuator koji se može održavati

Alfa Laval Unique ventili sa jednim sedištem – zamenite čauru aktuatora

Alfa Laval Unique ventili sa jednim sedištem – zaptivke na vlažnim delovima proizvoda

Alfa Laval Unique ventili sa jednim sedištem - zameniti zaptivke navlažene proizvodom

single seat valves 640x360
.

Deset saveta - ventili

Evo nekoliko saveta i video servisa koji pokazuju kako održavate svoje higijenske ventile u vrhunskom stanju

Logika prehrane

Alfa Lavalova higijenska oprema kombinuje visoke performanse sa blagim rukovanjem kako bi sačuvala osetljive sastojke. Praćenje trendova u prehrambenoj industriji i rješavanje četiri ključna izazova; snabdijevanje potrošača prehrambenim proizvodima po konkurentnoj cijeni, dobivanje najviše iz sirovina, smanjenje otpada i emisija, te isporuka sigurnih i higijenskih prehrambenih proizvoda.

food logic 640x360

Katalog proizvoda higijenskske opreme Alfa Laval

Najnovija online verzija "Na dohvat ruke". Katalog proizvoda higijenske opreme Alfa Laval - Na dohvat ruke uključuje letke proizvoda, krive efikasnosti, veze do animacija, brošura i cenovnika za naručivanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

CAD portal

Preuzmite modele proizvoda u formatima Neutral ili Native CAD datoteka. Takođe je moguće preuzeti 3D PDF datoteke.

Pogledajte u CAD portal 

Animacije

Posetite sajt animacija i pogledajte unutar proizvoda da biste videli i razumeli kako funkcioniše.

Pogledajte animacije 

Ventili i automatizacija

Tehnički članci (eng)

.

NEAR vesti

Da biste bili informisani o važnim pitanjima održivosti i mogućnostima u vašoj industriji i procesima.

Saznajte više