Higijenska oprema za obradu prehrambenih proizvoda

Alfa Laval higijenska oprema za prehrambenu industriju, mašine i usluge za prehrambenu industriju se razvijaju u cilju održavanja koraka sa trendovima u prehrambenoj industriji i rešavanja četiri ključna izazova; snabdevanje potrošačima prehrambenim proizvodima po konkurentnim cenama, maksimalno iskorišćavanje sirovina, smanjenje otpada i emisije i proizvodnja bezbednih i higijenskih prehrambenih proizvoda.

Food Logic: Suštinska oprema za hranu budućnosti

Svet se ubrzano menja, pa samim tim i obrazac globalnog konzumiranja hrane. S obzirom da će svetska populacija do 2050. godine dostići 9,6 milijardi, uloga kompanija koje se bave proizvodnjom prehrambenih proizvoda nikada nije bila važnija. Postoje očigledne prilike u prehrambenoj industriji za kompanije koje se prilagođavaju novim trendovima i očekivanjima buduće populacije.

Sva Alfa Laval higijenska oprema za prehrambenu industriju, mašine i usluge za prehrambenu industriju se razvijaju u cilju održavanja koraka sa trendovima u prehrambenoj industriji i rešavanja četiri ključna izazova; snabdevanje potrošačima prehrambenim proizvodima po konkurentnim cenama, maksimalno iskorišćavanje sirovina, smanjenje otpada i emisije i proizvodnja bezbednih i higijenskih prehrambenih proizvoda.

Katalog proizvoda

Najnovija verzija kataloga "Blizu ruke"

Pronađite svoj proizvod Alfa Laval koji Vam treba

 

 

Katalog rezervnih delova

Najnovije online verzije rezervnih delova

Alfa Laval katalog rezervnih delova