Senziranje i kontrola

Maksimalno povećajte vreme neprekidnog rada i bezbednost proizvodnje, bez obzira na uslove procesa, uz širok portfolio Alfa Laval rešenja za automatizaciju ventila. Alfa Laval senzorske i kontrolne jedinice precizno prate i regulišu protok u sistemima za rukovanje tečnostima. Jednostavne za postavljanje i rukovanje, ove senzorske i kontrolne jedinice pružaju pouzdanu povratnu informaciju o položaju tako da menadžeri postrojenja uvek znaju status ventila.

阿法拉伐自动阀门控制器

Maksimalno povećajte bezbednost proizvoda i vreme rada uz automatizaciju ventila

  • Povećajte bezbednost proizvoda na osnovu decenija iskustva u rukovanju tečnostima i stručnosti u automatizaciji ventila
  • Smanjite vreme instalacije do 90% i smanjite greške brzim i intuitivnim automatskim podešavanjem
  • Dobijte jasnu vidljivost statusa ventila iz bilo kog pravca zahvaljujući LED indikaciji od 360°
  • Lako prilagodite senzore i kontrolu tako da odgovaraju svim kompatibilnim ventilima putem pametne montaže koja ubrzava instalaciju i smanjuje greške
  • Uštedite prostor sa kompaktnim dizajnom koji se lako uklapa u uske prostore

Povećajte produktivnost u vašim procesnim linijama za rukovanje tečnostima pomoću Alfa Laval senzorskih i kontrolnih jedinica za izuzetan nadzor i upravljanje procesima rukovanja tečnostima.

Povećajte neprekidno vreme proizvodnje, izdržljivost i bezbednost odabirom rešenja za automatizaciju koje najbolje odgovara vašim zahtevima – od isplativih jedinica za indikaciju i standardnih digitalnih kontrolnih glava ventila do intuitivnih, potpuno automatizovanih kontrolnih jedinica za pametnu digitalnu proizvodnju.

Nadogradnja vaših sistema za automatizaciju ventila je jednostavna jer su senzorske i kontrolne jedinice unazad kompatibilne. Sve jedinice pružaju pouzdane povratne informacije o statusu preko interfejsa koji odgovaraju svrsi, uključujući IO-Link za Industry 4.0.

Savršeno za upotrebu u industriji mleka, hrane, pića, kućnoj nezi, biotehnološkoj i farmaceutskoj industriji.

.

Kako funkcioniše senziranje i kontrola

Alfa Laval rešenja za automatizaciju ventila obuhvataju napredne ThinkTop senzorske i kontrolne jedinice i isplative jedinice za indikaciju koje ispunjavaju različite zahteve procesa.

Kompatibilna sa svim Alfa Laval ventilima, Alfa Laval ThinkTop serija koristi mikročip senzore za precizno merenje kretanja vretena ventila i krajnjih položaja ventila.

Digitalni PNP povratni signali, AS-Interfejs ili IO-Link komunikacioni protokol povezuju senzore i aktuatore, bez obzira na sabirnicu polja, sa vašim sistemima automatizacije. Prikupljanje, skladištenje, analiza značajnih podataka u realnom vremenu donosi snagu Industry 4.0 u vaše higijenske linije za obradu.

Montirane direktno na vrh ventila ili na obujmicu ventila, Alfa Laval indikacione jedinice imaju do dva povratna signala koji pokazuju položaj ventila (otvoren ili zatvoren). Principi rada variraju u zavisnosti od tipa senzora, uključujući beskontaktne senzore blizine, dvožične ili trožične senzore blizine i senzore sa M12 utikačem ili inkapsuliranim kablom.

.

Zadovoljne mušterije

Yogurt and cultured milk processing 640x360
businessmen shaking hands 640x360

Moloko Gorodets Dairy, Russia

„Možemo računati na kontinuirano poslovanje zahvaljujući vrhunskom kvalitetu, pouzdanosti i servisu i podršci Alfa Laval opreme, tehnologije automatizacije i komponenti.“

Gdin. Gennadiy Zolotuhin, glavni mehaničar, Moloko Gorodets Dairy’s.

 

Pročitajte priču o slučaju Moloko, Rusija

Šta možemo učiniti za Vas?

 

Možete biti naš sledeći zadovoljni kupac. Željni smo da vam pomognemo!

 

Obratite nam se ovde

.

Kompletan pregled                                                                                                                              

 
.
.

Unapredite svoje poslovanje. Optimizujte svoje sisteme za rukovanje tečnostima – na održiv način

Neka vaši procesi budu efikasniji i održiviji, a posao cveta, uz postizanje usaglašenosti sa propisima. Sa održivom optimizacijom iz Alfa Laval-a, možete uštedeti do 80% energije, kao i 90% vode i sredstava za čišćenje, uz minimiziranje otpada. To je dobro za ljude. Dobro za planetu. Dobro za profitabilnost.

Sustainable optimizat640
.

Realizujte svoju strategiju održivosti

Ostvarite veću uštedu energije i vode i smanjite emisije iz svojih higijenskih linija za obradu. Naš mesečni bilten, near, donosi priče o tome kako Alfa Laval može da vam pomogne u poboljšanju ekoloških performansi u industriji mlečnih proizvoda, hrane, pića, kućne nege i farmaceutskoj industriji. Ono što je dobro za ljude i planetu dobro je i za vaše poslovanje.

near subscribtion