LeviMag

Alfa Laval LeviMag® je aseptična magnetna mešalica koji koristi patentirano lebdeće radno kolo i napredni dizajn za mešanje do poslednje kapi i povećavanje prinosa proizvoda. Kompaktna, energetski efikasna i laka za održavanje, savršen je za mlečne proizvode, hranu, piće i druge primene koje imaju zahteve za higijensku proizvodnju.

阿法拉伐 LeviMag 磁力搅拌器-Alfa Laval LeviMag Magnetic Stirrer

Povećajte trgovinski proces i smanjite gubitak proizvoda

  • Optimizovan protok sa većom efikasnošću i manjom potrošnjom energije
  • Mešanje do poslednje kapi za maksimalan prinos zbog malog mešanja i mogućnosti rada na suvo
  • Optimizovano čišćenje na mestu primene zahvaljujući potpunoj drenažnosti
  • Smanjeno vreme zastoja zbog lakoće održavanja

Maksimalno povećajte prinos proizvoda i brzo ostvarite povraćaj ulaganja zahvaljujući mogućnosti rada na suvo Alfa Laval LeviMag magnetne mešalice. Obezbeđivanje nežne obrade proizvoda je lako zahvaljujući efikasnom mešanju pri veoma malim brzinama.. Otvoreni dizajn i mala brzina rotacije tokom čišćenja doprinose efikasnom uklanjanju ostataka i smanjuju rizik od kontaminacije od čestica habanja.

.

LeviMag magnetic mixer exploded view

Tehnologija LeviMag magnetene mešalice

Mešajte do poslednje kapi zahvaljujući četvorokrilnom lebdećem rotoru Alfa Laval LeviMag. Smanjite habanja i obezbeđivanje drenaže je lako zbog odsustva direktnog kontakta između površina ležaja i mrtvih tačaka.

Usluga

Ostvarite više vremena rada zahvaljujući ležajevima koji se lako habaju, a koji se lako održavaju i koji operateri lako zamenjuju na mestu primene. Nije potreban lepak ili stezanje. Ovo smanjuje vreme zastoja. Osim toga, nema potrebe za rezervnim radnim kolima. Dostupni su i alati za lako održavanje.

Modeli proizvoda

Alfa Laval LeviMag magnetna mešalica je dostupna u četiri veličine sa brzinama mešanja u rasponu od 10 do 600 obrtaja u minuti, pošto dizajn lebdećeg radnog kola mešalice eliminiše trenje. Ovo obezbeđuje veću fleksibilnost procesa za rukovanje širokim spektrom tipova tečnosti i zadataka mešanja, kao što su mešanje visokog intenziteta i nežno mešanje proizvoda.LeviMag impeller

Kako radi

.

Radijalna turbina instalirana unutar rezervoara se rotira preko obrtnog momenta iz magnetne spojnice. Ovo stvara mešanje tečnosti unutar rezervoara. Patentirani lebdeći dizajn radnog kola čini mešalicu potpuno drenažnom i sposobnom da radi na suvo – stoga se može mešati do poslednje kapi, obezbeđujući maksimalan prinos.

Jedinstveni dizajn Alfa Laval magnetne spojnice obezbeđuje levitaciju radnog kola u svakom trenutku. Ovo omogućava potpunu drenažnost procesnih tečnosti i slobodan protok CIP tečnosti i pare oko svih delova mešalice, čime se obezbeđuje temeljno čišćenje. Levitacija radnog kola takođe eliminiše aksijalno habanje.

.

Video snimci servisa i održavanja kao video od 360°Kako zameniti i sastaviti ženski ležaj

Kako rastaviti i zameniti muški ležaj

Deo širokog spektra mešanja

Alfa Laval nudi sveobuhvatan asortiman opreme za mešanje namenjene za higijenske primene u mlečnim proizvodima, hrani, pićima, kućnoj nezi, ličnoj nezi, biotehnologiji i farmaceutskoj primeni.

Za širi asortiman mešanja, istražite različite kategorije proizvoda: Mešalice i mikseri.

Takođe vas možda zainteresuje i...

ALB

Naša ALB mešalica montirana na dno nudi rešenja za mešanje koja ispunjavaju sve zahteve u oblasti primene hrane, mleka, pića, farmaceutskih, biotehnoloških i kozmetičkih peimrna.

 ALB 底入式搅拌器-ALB bottom entry mixer

Sani

Dizajnirani za higijenske primene, uređaji za čišćenje rezervoara sa rotacionom glavom za prskanje Toftejorg nude izuzetnu mogućnost čišćenja i drenaže i lako, isplativo održavanje.

rotating spray head sani 640x360

Hibridna mešalica za prah

Idealna za industriju mleka, hrane i pića, ova isplativa dvostepena inline jedinica za rastvaranje praha brzo meša i pumpa mokre i suve sastojke u homogenu mešavinu.

粉末混合机-Powder mixer
.
阿法拉伐搅拌罐

Top 10 saveta - oprema za rezervoare

Evo nekoliko saveta i video snimaka koji će vam pokazati kako da svoju opremu za rezervoare održavate u vrhunskom stanju.

Logika prehrane

Alfa Lavalova higijenska oprema kombinuje visoke performanse sa blagim rukovanjem kako bi sačuvala osetljive sastojke. Praćenje trendova u prehrambenoj industriji i rješavanje četiri ključna izazova; snabdijevanje potrošača prehrambenim proizvodima po konkurentnoj cijeni, dobivanje najviše iz sirovina, smanjenje otpada i emisija, te isporuka sigurnih i higijenskih prehrambenih proizvoda.

food logic 640x360

CAD portal

Preuzmite modele proizvoda u formatima Neutral ili Native CAD datoteka. Takođe je moguće preuzeti 3D PDF datoteke.

Pogledajte u CAD portal 

Animacije

Posetite sajt animacija i pogledajte unutar proizvoda da biste videli i razumeli kako funkcioniše.

Pogledajte animacije 

Oprema za rezervoare

Tehnički članci (eng)

.

NEAR vesti

Da biste bili informisani o važnim pitanjima održivosti i mogućnostima u vašoj industriji i procesima.

Saznajte više