Agitatori

Dovedite efikasnost mešanja do maksimuma uz obezbeđivanje optimalnog protoka i nežnog tretmana proizvoda pomoću Alfa Laval mešalica. Raznovrsni dizajni sa opcijama za prilagođavanje i montažu omogućavaju vam da prilagodite rešenje vašim tačnim zahtevima za mešanje u širokom spektru higijenskih primena. Podignite kvalitet mešanja, performanse i ekonomičnost u vašim rezervoarima na viši nivo i smanjite troškove energije i održavanja sa ovim širokim portfeljem namenski napravljenih mešalica.

阿法拉伐混合搅拌器-Alfa Laval Mixer agitators

Efikasnost mešanja bez premca i ušteda energije za higijenske primene

  • Veća efikasnost mešanja od uporedivih mešalica
  • Veća ušteda energije i manji ugljenični otisak zahvaljujući jedinstvenom dizajnu radnog kola
  • Jednostavne za instalaciju, rad i održavanje
  • Čuvajte integritet proizvoda vrhunskom efikasnošću čišćenja podržanom temeljnom dokumentacijom

Smanjite vreme procesa i povećajte efikasnost procesa, kvalitet proizvoda i prinos za mešanje u higijenskim primenama sa Alfa Laval mešalicama. Zahvaljujući modularnom dizajnu mešalice i jedinstvenim rotorima koji štede energiju, takođe možete ostvariti veće uštede energije, kao i smanjiti troškove održavanja i otpada.

Jednostavni za prilagođavanje, instaliranje, rukovanje i održavanje, Alfa Laval mešalice maksimiziraju vreme rada, optimizuju protok, promovišu nežan tretman proizvoda i isporučuju se sa obimnim paketom dokumentacije za validaciju higijenskog dizajna i čistoće.

Birajte između jedinica montiranih na vrhu, sa ili bez donjeg oslonca, kao i jedinica montiranih na dnu ili sa strane u industriji mleka, hrane, pića, kućne nege, hemijskoj i farmaceutskoj industriji.

.

Kako rade mešalice?

Električni motor prenosi, direktno ili preko menjača, energiju potrebnu za mešanje i mešanje na osovinu mešalice. Osovina se rotira, okrećući jedinstvena radna kola mešalice koja štede energiju. Pomeranje radnog kola stvara visok protok sa malim smicanjem zbog veoma efikasnog aksijalnog uticaja pumpanja na tečnost u rezervoaru. Ovo rezultira efikasnim mešanjem i mešanjem celokupnog sadržaja rezervoara.

 

.

Kompletan pregled                                                                                                                              

 
.
.

Katalog opreme rezervoara nadohvat ruke

Nadohvat ruke: Alfa Laval oprema za higijensko čišćenje rezervoara koja obezbeđuje brze, efikasne cikluse čišćenja koji štede energiju i vodu. U našem katalogu „nadohvat ruke“ opisano je sve što vam je potrebno za visoku efikasnost čišćenja sa statičkim raspršivačima, rotacionim glavama za raspršivanje i rotacionim mlaznicama. Dobijate povećanu bezbednost, više vremena neprekidnog rada i veću produktivnost.

Close at Hand front image tank equipment 640x360
.

Servisiranje higijenske opreme rezervoara

Izvucite maksimum iz svoje higijenske opreme. Održavajte svoje Alfa Laval mašine za čišćenje rezervoara u vrhunskom radnom stanju kroz servisiranje koje produžava vek trajanja vaših statičkih raspršivača, rotacionih glava za raspršivanje i rotacionih mlaznica. Možete biti potpuno mirni jer će naša globalna servisna mreža i lokalni stručnjaci optimizovati performanse.

Service 640x360
.

Unapredite svoje poslovanje. Optimizujte svoje sisteme za rukovanje tečnostima – na održiv način

Neka vaši procesi budu efikasniji i održiviji, a posao cveta, uz postizanje usaglašenosti sa propisima. Sa održivom optimizacijom iz Alfa Laval-a, možete uštedeti do 80% energije, kao i 90% vode i sredstava za čišćenje, uz minimiziranje otpada. To je dobro za ljude. Dobro za planetu. Dobro za profitabilnost.

Sustainable optimizat640
.

Realizujte svoju strategiju održivosti

Ostvarite veću uštedu energije i vode i smanjite emisije iz svojih higijenskih linija za obradu. Naš mesečni bilten, near, donosi priče o tome kako Alfa Laval može da vam pomogne u poboljšanju ekoloških performansi u industriji mlečnih proizvoda, hrane, pića, kućne nege i farmaceutskoj industriji. Ono što je dobro za ljude i planetu dobro je i za vaše poslovanje.

near subscribtion