ALB

Alfa Laval ALB mešalica postavljena na dnu je pogodna za atmosferske rezervoare i rezervoare pod pritiskom i dolazi u više veličina. Modularni dizajn i izbor veličine osiguravaju da mešalica odgovara svrsi, tako da nećete morati da ulažete više nego što je potrebno i možete očekivati optimalnu potrošnju energije. ALB mešalice su dizajnirane za lako CIP i mogu se koristiti i za sterilne/aseptične i ATEX sertifikovane aplikacije.

 ALB 底入式搅拌器-ALB bottom entry mixer

Odličan nivo higijene za širok spektar isplativih zadataka mešanja i mešanja u rezervoaru

  • Lako se prilagođava za specifične zahteve rezervoara/procesa - modularni dizajn sa higijenskim materijalima povećava fleksibilnost i optimizuje rad
  • Smanjena potrošnja energije – jedinstveni dizajn radnog kola i apsorpcija toplote proizvoda čine ALB do 400% efikasnijim
  • Higijenski dizajn i glatke površine ispunjavaju EHEDG, USDA, FDA i 3-A standarde
  • Radi pri malim brzinama bez smanjenja kapaciteta pumpe – ​​do 80% manje potrošnje energije u poređenju sa konvencionalnim radnim kolima
  • Visoka produktivnost – nisko habanje i nisko održavanje (bez demontaže ili ulaska u rezervoar, na primer, za zamenu dugotrajnih zaptivki i ležajeva)

Imamo verzije za sterilne/aseptične primene i opcionu opremu, uključujući prirubnicu za zavarivanje, slepu prirubnicu, poklopac za motor/zupčanik i komplet rezervnih delova, za sve ALB mešalice postavljene na dnu. ATEX sertifikat i sertifikati materijala dostupni su na zahtev.

.

Priča o slučaju kupca: Retrofit mešalice povećava energetsku efikasnost mlečnih proizvoda

Da li želite da saznate o tome kako je rekonstrukcija mešalice pomogla Milchwerke Oberfranken West eG, međunarodnom proizvođaču finih specijaliteta od sira, da poveća efikasnost uz uštedu energije do 80%?

cheese with honey 640X360

Kako radi

.

Zasnovani na modularnom dizajnu, naše ALB mešalice se sastoje od pogonske jedinice sa ramom ležaja, vratila sa specijalnom zaptivkom vratila i specijalno dizajniranih propelera sa aeroprofilom koji štede energiju (EnSaFoil) sa dve ili tri lopatice.

Električni pogonski motor prenosi energiju potrebnu za mešanje i mešanje (direktno ili preko menjača) na vratilo mešalice. Osovina se rotira, okrećući EnSaFoil impelere. Pomeranje radnog kola stvara visok protok sa malim smicanjem zbog veoma efikasnog aksijalnog uticaja pumpanja na tečnost u rezervoaru. Ovo rezultira efikasnim mešanjem i mešanjem celokupnog sadržaja rezervoara.

.

Efikasno mešanje dodaje mešavini

Zainteresovani ste da saznate više o našem asortimanu higijenskih mešalica? Čitajte dalje da biste saznali više o prednostima i primeni u ovoj brošuri.

close-up-agitator 640 360 for vignette

Video snimci servisa i održavanja kao video od 360°

Takođe vas možda zainteresuje i...

Oprema za čišćenje rezervoara

Korišćenje pravog uređaja za čišćenje rezervoara može značajno smanjiti vreme zastoja, uz korišćenje manje resursa kao što su voda, sredstva za čišćenje i energija. Naši uređaji su takođe dizajnirani da povećaju bezbednost postrojenja tako što eliminišu ulaz u skučeni prostor za ručno čišćenje rezervoara.

rotary jet heads 640x360

Rotacheck

Rotacheck je inteligentni senzor koji tokom CIP procesa potvrđuje ispravnu funkciju Toftejorg rotacione mlazne glave. To je dokazana, pouzdana metoda koja povećava osiguranje kvaliteta u čišćenju rezervoara.

rotacheck front 640x360

Poklopci rezervoara

Alfa Laval poklopci rezervoara su visokokvalitetni otvori koji omogućavaju brz, lak i praktičan ulazak i izlazak u unutrašnjost rezervoara u mlekarskoj industriji, industriji hrane i pića i biofarmskoj industriji. Nudimo više od 50 različitih tipova ovalnih, kružnih i pravougaonih poklopaca, koji omogućavaju brz, lak i zgodan ulazak i pristup unutrašnjosti rezervoara.

tank covers 640x360 (1)

Logika prehrane

Alfa Lavalova higijenska oprema kombinuje visoke performanse sa blagim rukovanjem kako bi sačuvala osetljive sastojke. Praćenje trendova u prehrambenoj industriji i rješavanje četiri ključna izazova; snabdijevanje potrošača prehrambenim proizvodima po konkurentnoj cijeni, dobivanje najviše iz sirovina, smanjenje otpada i emisija, te isporuka sigurnih i higijenskih prehrambenih proizvoda.

food logic 640x360

Katalog proizvoda higijenskske opreme Alfa Laval

Najnovija online verzija "Na dohvat ruke". Katalog proizvoda higijenske opreme Alfa Laval - Na dohvat ruke uključuje letke proizvoda, krive efikasnosti, veze do animacija, brošura i cenovnika za naručivanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

CAD portal

Preuzmite modele proizvoda u formatima Neutral ili Native CAD datoteka. Takođe je moguće preuzeti 3D PDF datoteke.

Pogledajte u CAD portal 

Animacije

Posetite sajt animacija i pogledajte unutar proizvoda da biste videli i razumeli kako funkcioniše.

Pogledajte animacije 

Oprema za rezervoare

Deset glavnih saveta: Oprema za rezervoare

.

NEAR vesti

Da biste bili informisani o važnim pitanjima održivosti i mogućnostima u vašoj industriji i procesima.

Saznajte više

Tehnički članci (eng)