Magnetni mikser UltraPure

Alfa Laval LeviMag® UltraPure je aseptična magnetna mešalica koji koristi patentirano lebdeće radno kolo i napredni dizajn za mešanje do poslednje kapi i povećavanje prinosa proizvoda. Kompaktna, energetski efikasna i laka za održavanje, savršna je za biotehnološke, farmaceutske i zahtevne higijenske i sterilne primene, kao što su one koje uključuju serume, vakcine, frakcije plazme, bakterije i ćelijske kulture i API.

Alfa Laval 人气磁力搅拌器-Alfa Laval Popular Magnetic Stirrer

Vrhunska higijena, optimizovan rad

  • Optimizovan protok za veću efikasnost i nežniji tretman proizvoda
  • Mešanje do poslednje kapi za maksimalan prinos zbog malog mešanja i mogućnosti rada na suvo
  • Optimizovano čišćenje na mestu zahvaljujući potpunoj drenažnosti
  • Smanjeno vreme zastoja zbog lakoće održavanja
  • Sveobuhvatna dokumentacija za potpunu sledljivost celog lanca snabdevanja

Maksimalno povećajte prinos proizvoda i brzo ostvarite povraćaj ulaganja zahvaljujući mogućnosti rada na suvo Alfa Laval LeviMag UltraPure magnetne mešalice. Obezbeđivanje nežne obrade proizvoda je lako zahvaljujući efikasnom mešanju pri veoma malim brzinama. Otvoreni dizajn i mala brzina rotacije tokom čišćenja doprinose eliminaciji mrtvih tačaka, efikasnom uklanjanju ostataka i smanjuju rizik od kontaminacije od čestica habanja.

.

LeviMag_exploded_magnetic_mixer_400X750.png

LeviMag® UltraPure tehnologija

Levitirani dizajn Alfa Laval LeviMag UltraPure sprečava brušenje između aksijalnih delova ležajeva. Ovo značajno smanjuje rizik od oštećenja medija. Ovo je važno za farmaceutske tečnosti koje sadrže, na primer, osetljive kristalne nosače.

Usluga

Ostvarite više vremena rada zahvaljujući ležajevima sa niskim stepenom habanja koji se lako održavaju i koji operateri lako zamenjuju na mestu primene. Nije potreban lepak ili stezanje. Ovo smanjuje vreme zastoja. Osim toga, nema potrebe za rezervnim radnim kolima. Dostupni su i alati za lako održavanje.

Modeli proizvoda

Alfa Laval LeviMag UltraPure magnetna mešalica dostupna je u pet veličina od 100-300 mm. Ovo obezbeđuje veću fleksibilnost procesa za rukovanje širokim spektrom tipova tečnosti i zadataka mešanja, kao što su mešanje visokog intenziteta i nežno mešanje proizvoda. Za proizvode niske viskoznosti i osnovne primene kao što je održavanje homogenog proizvoda, mešalica može da podnese zapremine do 40 m3.

 

 

 

 

 

 

LeviMag UltraPure 640x360

Kako radi

.

Radijalna turbina instalirana unutar rezervoara se rotira preko obrtnog momenta iz magnetne spojnice. Ovo stvara mešanje tečnosti unutar rezervoara. Patentirani lebdeći dizajn radnog kola Alfa Laval UltraPure čini mešalicu potpuno drenažnom i sposobnom da radi na suvo – stoga se može mešati do poslednje kapi, obezbeđujući maksimalan prinos.

Jedinstveni dizajn Alfa Laval magnetne spojnice obezbeđuje levitaciju radnog kola u svakom trenutku. Ovo omogućava potpunu drenažnost procesnih tečnosti i slobodan protok CIP tečnosti i pare oko svih delova mešalice, čime se obezbeđuje temeljno čišćenje. Levitacija radnog kola takođe eliminiše aksijalno habanje.

.

Video snimci servisa i održavanja kao video od 360°Kako zameniti i sastaviti ženski ležaj

Kako rastaviti i zameniti muški ležaj

Deo širokog spektra mešanja

Alfa Laval nudi sveobuhvatan asortiman opreme za mešanje namenjene za higijenske primene u mlečnim proizvodima, hrani, pićima, kućnoj nezi, ličnoj nezi, biotehnologiji i farmaceutskoj primeni.

Za širi asortiman mešanja, istražite različite kategorije proizvoda: Mešalice i mikseri.

Zadovoljni kupci

Mešalica poboljšava proizvodnju za biotehnološku kompaniju

Colorado Serum Mixer.jpg

Kada je Colorado Serum, američka biotehnološka kompanija koja proizvodi veterinarske vakcine i medicinske instrumente, želela da zameni svoj sistem za mešanje bioreaktora, izabrala je UltraPure magnetnu meğalıcu kompanije Alfa Laval. Kompanija sada postiže povećanje nivoa doza za 30% do 50%. 

Pročitajte celu priču o slučaju ovde

 

Biotehnološka firma postiže skoro 100% prinosa

ebiotech_firm_achieves_nearly_100_percent_yield_640x360.jpg

Međunarodna biotehnološka kompanija bila je zainteresovana da poveća svoju ukupnu proizvodnju bez dodavanja rezervoara, a da istovremeno smanji broj rezervoara koje koriste u svom postojećem serijskom procesu. Za potencijalno rešenje su se obratili Alfa Lavalu.

Pročitajte celu priču ovde

Takođe vas možda zainteresuje i...

ALB

Naša ALB mešalica montirana na dno nudi rešenja za mešanje koja ispunjavaju sve zahteve u oblasti primene hrane, mleka, pića, farmaceutskih, biotehnoloških i kozmetičkih peimrna.

 ALB 底入式搅拌器-ALB bottom entry mixer

Sani

Dizajnirani za higijenske primene, uređaji za čišćenje rezervoara sa rotacionom glavom za prskanje Toftejorg nude izuzetnu mogućnost čišćenja i drenaže i lako, isplativo održavanje.

rotating spray head sani 640x360

Unique DV-ST UltraPure

Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure membranski ventili su prirodan izbor za farmaceutsku i biotehnološku industriju. Kompaktni i lagani ventili se sastoje od niza osnovnih delova uključujući tela ventila, dijafragme, aktuatore i ručke.

DV-ST w ThinkTop V50 640x360
.

阿法拉伐搅拌罐

Top 10 saveta - oprema za rezervoare

Evo nekoliko saveta i video snimaka koji će vam pokazati kako da svoju opremu za rezervoare održavate u vrhunskom stanju.

CAD portal

Preuzmite modele proizvoda u formatima Neutral ili Native CAD datoteka. Takođe je moguće preuzeti 3D PDF datoteke.

Pogledajte u CAD portal 

Animacije

Posetite sajt animacija i pogledajte unutar proizvoda da biste videli i razumeli kako funkcioniše.

Pogledajte animacije 

Oprema za rezervoare

Tehnički članci (eng)

.

NEAR vesti

Da biste bili informisani o važnim pitanjima održivosti i mogućnostima u vašoj industriji i procesima.

Saznajte više