SolidC UltraPure

Posebne karakteristike SolidC UltraPure centrifugalnih pumpi uključuju spoljnu zaptivku vratila i oprugu, O-prsten sa definisanom kompresijom na zadnjoj ploči, dizajn bez pukotina i specijalne materijale usklađene sa standardima.

solidc ultrapure centrifugal pump left side 640x360

Discover Alfa Laval SolidC UltraPure

Alfa Laval SolidC UltraPure pumpe postižu savršen balans između cene i performansi.
Vrednost

SolidC UltraPure je standardizovan dizajn centrifugalne pumpe koji je savršen izbor za instalacije gde su cena i performanse centralni.

Ponovljivost

Spoljna zaptivka vratila, poluotvoreno radno kolo sa balansnim rupama i dizajn bez pukotina obezbeđuju ponovljivost i krajnji proizvod visokog kvaliteta.

Pouzdanost

Alfa Laval pruža 3-godišnju garanciju na sve delove koji se ne troše na SolidC UltraPure i sve standardne komponente se drže na zalihama kako bi vam pomogle da izbegnete nepotrebne zastoje.

Globalna pokrivenost sa lokalnim prisustvom

SolidC UltraPure jedinice su dostupne u četiri različite veličine. Sve standardne komponente se drže na zalihama kako bi se skratilo vreme isporuke i izbegli nepotrebni zastoji.

Stručnjaci su vam pri ruci, bez obzira gde se nalazite, u blizini imamo stručnjake za podršku i usluge. Istovremeno, sve UltraPure pumpe koriste standardizovane delove za laku specifikaciju i isporuku, kao i brzu uslugu.

Garancija

Alfa Laval daje 3 godine garancije na sve delove koji se ne troše, pod uslovom da se koriste originalni delovi.

Sertifikacija, specifikacija i standardi

SolidC UltraPure asortiman poseduje EHEDG sertifikat. Pročitajte više o SolidC UltraPure u dokumentaciji proizvoda.

Prednosti proizvoda

  • Vrednost
  • Ponovljivost
  • Pouzdanost

Tražite dokumntaciju o vašoj Alfa Laval UltraPure pumi?

Sve Alfa Laval UltraPure pumpe se isporučuju sa Alfa Laval Q-doc, sveobuhvatnim paketom dokumentacije koji sadrži potpun pregled lanca proizvodnje, od sirovine do isporučene opreme, a kako bi se olakšala validacija, kvalifikacija i kontrola promena.  

 Qdoc validaton

Kako radi

SolidC UltraPure konstrukcija

Pumpa se sastoji od standardnog motora, stubnog vratila, mehaničke kompresijske spojnice, adaptera od nerđajućeg čelika, zadnje ploče, radnog kola, kućišta pumpe i zaptivke vratila.

Jedinstveni dizajn radnog kola

Centrifugalne pumpe SolidC UltraPure imaju jedinstveno poluotvoreno radno kolo sa posebnim dizajnom lopatica koje obezbeđuje  posebno nizak NPSHr (potrebna je neto pozitivna usisna glava), što je ukupan pritisak na usisnoj mlaznici koji je neophodan da pumpa radi ispravno. Ovo pomaže u sprečavanju efekata kavitacije i minimizira svaki rizik od mehaničkog oštećenja.

Radno kolo takođe ima rupe za balansiranje koje obezbeđuju odličnu cirkulaciju u oblasti zaptivke vratila, kao i smanjenje aksijalnih sila na radno kolo. Ovo smanjuje habanje i zaptivke vratila i ležajeva pogonskog motora.

Poluotvoreno radno kolo sa balansnim rupama za visoku

mogućnost čišćenja zaptivke vratila.

Spoljna zaptivka vratila

Spoljna zaptivka vratila sa prednjim opterećenjem, sa oprugom i podloškama montiranim na atmosferskoj strani, važna je karakteristika SolidC UltraPure dizajna. Ova konfiguracija čini održavanje brzim, lakim i jeftinim – potrebno je samo oko 5 minuta za zamenu zaptivke vratila.

Korišćenje zaptivke vratila sa prednjim opterećenjem, u kombinaciji sa cevnim spojnicama montiranim na kućištu pumpe, takođe znači da nema potrebe za odvajanjem ili uklanjanjem kućišta pumpe radi pregleda ili održavanja. Ovo štedi vreme i novac i pomaže da zastoji budu svedeni na minimum. Ova karakteristika takođe znači da se rezervna pumpa bez kućišta takođe može brzo postaviti na svoje mesto.

Alfa Laval koristi istu zaptivku vratila za ceo asortiman SolidC UltraPure – i ista zaptivka se koristi u LKH UltraPure centrifugalnim pumpama. Ova standardizacija smanjuje zalihe i čini zamenu habajućih delova brzim i lakim zadatkom.

solidcultrapure impeller housing 150x377

 

1: Definisani žleb O-prstena koji obezbeđuje čvrsto pozicioniranje O-prstena na kućištu pumpe i kontakt metal-metal obezbeđuje unapred definisanu kompresiju O-prstenova bez pukotina za zagađivače.

2: Spoljna zaptivka vratila sa malo habajućih delova i oprugom postavljenom na atmosferskoj strani, što znači da nema habanja opruge ili drugih unutrašnjih delova koji ulaze u vaš proizvod.

Deo širokog asortimana pumpi

Alfa Laval nudi sveobuhvatan asortiman pumpi namenjenih za higijenske primene u industriji mlečnih proizvoda, hrane, pića, proizvoda za kućnu i ličnu negu.

Alfa Laval nudi sveobuhvatan asortiman pumpi namenjenih za UltraPure primene u biotehnološkoj i farmaceutskoj industriji.

Za širi asortiman pumpi, istražite različite kategorije proizvoda: cirkumferencijalne klipne pumpe, rotacione krilne pumpe i dvostruke vijčane pumpe.

Katalog proizvoda higijenskske opreme Alfa Laval

Najnovija online verzija "Na dohvat ruke". Katalog proizvoda higijenske opreme Alfa Laval - Na dohvat ruke uključuje letke proizvoda, krive efikasnosti, veze do animacija, brošura i cenovnika za naručivanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

CAD portal

Preuzmite modele proizvoda u formatima Neutral ili Native CAD datoteka. Takođe je moguće preuzeti 3D PDF datoteke.

Pogledajte u CAD portal 

Animacije

Posetite sajt animacija i pogledajte unutar proizvoda da biste videli i razumeli kako funkcioniše.

Pogledajte animacije 

Deset najboljih saveta: Asortiman pumpi Alfa Laval LKH

.

NEAR vesti

Da biste bili informisani o važnim pitanjima održivosti i mogućnostima u vašoj industriji i procesima.

Saznajte više

Tehnički članci (eng)