Rotaciono-klipne pumpe

AIfa Laval cirkumferencijalne klipne pumpe pružaju savršenu ravnotežu visoke efikasnosti, vrhunskih higijenskih performansi i lakog održavanja. Ove pumpe sa pozitivnim pomeranjem sa lakoćom rade sa tečnostima niskog viskoziteta koje zahtevaju srednje do visoke potisne pritiske. Mogu se čistiti na mestu, pumpe su savršene za upotrebu u higijenskim primenama u industriji mleka, hrane, pića, konditorskih proizvoda i industrije proizvoda za kućnu negu.

Duracirc circumferential piston pump

Cirkumferencijalne klipne pumpe za visoku zapreminsku efikasnost, vrhunsku higijenu i nisko održavanje

  • Higijenski dizajn ispunjava svetske standarde, uključujući EHEDG i 3-A, eliminišući rizik od kontaminacije
  • Maksimalno povećajte vreme rada i minimizirajte zastoje uz robustan i pouzdan rad pumpe
  • Pumpe za prenos tečnosti koje se lako servisiraju pojednostavljuju održavanje, štede vreme i novac
  • Visoka volumetrijska efikasnost, čak i za tečnosti niskog viskoziteta

Dobijte više od svojih higijenskih linija za obradu sa Alfa Laval cirkumferencijalnim klipnim pumpama. Robusne i pouzdane, ove pumpe sa pozitivnim pomeranjem srednjeg do visokog pritiska pokrivaju širok opseg protoka i pritisaka. Za visoku produktivnost i higijenske standarde, nisko održavanje i ukupne troškove posedovanja, ove pumpe obezbeđuju integritet procesa i kvalitet proizvoda.

Za sterilni prenos proizvoda, dostupne su aseptične verzije sa parnim barijerama na svim atmosferskim interfejsima.

.

Kako radi cirkumferencijalna klipna pumpa?

Par krilatih rotora ili klipova rotiraju u kućištu pumpe oko cirkumferencije kanala. Ovo kontinuirano generiše delimični vakuum na usisnom otvoru dok se rotori odvajaju, uzrokujući da tečnost ulazi u pumpu. Kretanje rotora transportuje tečnost oko kanala. Ponovno spajanje rotora stvara pritisak, istiskujući tečnost na izlaznom otvoru. Smer protoka je reverzibilan.

.

Kompletan pregled                                                                                                                              

 
.
.

Katalog o pumpama "Pri ruci"

Na dohvat ruke: Alfa Laval higijenske pumpe prenose proizvode – bezbedno, nežno i efikasno. Naš katalog „Pri ruci“ opisuje sve što vam je potrebno da izaberete pouzdane visokoefikasne pumpe koje štede energiju uz smanjenje emisija i upotrebe vode i energije. Ono što dobijate je povećana bezbednost, više vremena rada i veća produktivnost.

centrifugal pump close-up3 640x360
.

Servis higijenskih pumpi

Održavanje vaših Alfa Laval pumpi u vrhunskom radnom stanju povećava higijensku efikasnost procesa, performanse i sigurnost uz smanjenje ukupnih troškova vlasništva. Naša globalna servisna mreža i lokalno prisustvo daju vam podršku koja vam je potrebna za optimizaciju performansi pumpe – ​​od pokretanja do zamene delova do nadogradnje i održavanja predviđenih.

Service 640x360
.

Unapredite svoje poslovanje. Optimizujte svoje sisteme za rukovanje tečnostima – na održiv način

Neka vaši procesi budu efikasniji i održiviji, a posao cveta, uz postizanje usaglašenosti sa propisima. Sa održivom optimizacijom iz Alfa Laval-a, možete uštedeti do 80% energije, kao i 90% vode i sredstava za čišćenje, uz minimiziranje otpada. To je dobro za ljude. Dobro za planetu. Dobro za profitabilnost.

Sustainable optimizat640
.

Realizujte svoju strategiju održivosti

Ostvarite veću uštedu energije i vode i smanjite emisije iz svojih higijenskih linija za obradu. Naš mesečni bilten, near, donosi priče o tome kako Alfa Laval može da vam pomogne u poboljšanju ekoloških performansi u industriji mlečnih proizvoda, hrane, pića, kućne nege i farmaceutskoj industriji. Ono što je dobro za ljude i planetu dobro je i za vaše poslovanje.

near subscribtion