Rotaciono-krilne pumpe

Izaberite Alfa Laval rotaciono-krilnu pumpu za pouzdane performanse i lagano pumpanje medija niskog, srednjeg i visokog viskoziteta. Robusna konstrukcija, modularni dizajn i fleksibilna konfiguracija povećavaju fleksibilnost procesa i operativnu pouzdanost. Rotori visoke preciznosti i rad sa malim smicanjem čine ove pumpe idealnim za rukovanje osetljivim procesnim tečnostima uopšte, higijenskim i visoko čistim aplikacijama u industriji mleka, hrane, pića, lične nege i farmaceutske industrije.

旋转凸轮泵-Rotary lobe pump

Robusna konstrukcija, precizne tolerancije i nežno rukovanje proizvodom, fleksibilnost procesa i ekonomičan rad

  • Pouzdane pumpe visokih performansi, sa malim održavanjem za kontinuiranu obradu, sa minimalnim ili bez neplaniranih zaustavljanja proizvodnje
  • Visokokvalitetni krajnji proizvod zahvaljujući laganom pumpanju sa malim smicanjem
  • Usklađenost sa higijenskim standardima za opšte, prehrambene i farmaceutske zahteve
  • Svestrano, efikasno pumpanje tečnosti niskog, srednjeg i visokog viskoziteta
  • Verzija farmaceutskog kvaliteta dostupna sa Alfa Laval Q-doc paketom dokumentacije za potpunu transparentnost i sledljivost lanca snabdevanja

O Alfa Laval rotaciono-krilnoj pumpi zavisi rukovanje svim vrstama procesnih tečnosti, gotovo bez pulsiranja,
bez obzira na viskozitet. Dizajnirane za lako održavanje i dug radni vek, ove pumpe imaju širok opseg performansi kako bi zadovoljile širok spektar zahteva procesa dok maksimiziraju vreme neprekidnog rada i obezbeđuju kvalitet proizvoda i produktivnost postrojenja.

.

Kako rotaciono-krilna pumpa funkcioniše?

Alfa Laval rotaciono-krilne pumpe sastoje se od dva međusobno povezana rotora pričvršćena na zupčanik. Zupčanik u reduktoru pumpe pokreće i precizno sinhronizuje rotore. Rotori se kreću u suprotnim smerovima, stvarajući delimični vakuum koji dozvoljava atmosferskom pritisku ili drugim spoljnim pritiscima da guraju tečnost u komoru pumpe. Kako se rotori odvajaju, šupljina se formira i širi, puneći se tečnošću. Kako se rotori uključuju, šupljina se smanjuje, istiskujući tečnost u izlazni otvor.

.

Zadovoljne mušterije

sru proven curd transfer 640x360
dabur hpc case story image 640x360
businessmen shaking hands 640x360

Arla Foods Rødkærsbro, Danska

„Alfa Laval pumpe i tehnologije prerade odigrale su važnu ulogu u tome što smo uspeli da povećamo svoju proizvodnju i energetske performanse.“

Per Hansen, Menadžer inženjeringa u pogonu, Arla Foods Rødkærsbro Danska

Pročitajte priču o slučaju u Arla Foods

Dabur Naturelle, Dubai

„Vreme rada pumpe je na vrlo visokom nivou i potrošnja energije je znatno niža nego ranije.“

Karan Arora, Menadžer inženjeringa, Dabur International Ltd.

Pročitajte priču o slučaju Dabur Naturelle

Šta možemo učiniti za Vas?

 

Možete biti naš sledeći zadovoljni kupac. Željni smo da vam pomognemo!

 

Obratite nam se ovde

.

Kompletan pregled                                                                                                                              

 
.
.

Katalog o pumpama "Pri ruci"

Na dohvat ruke: Alfa Laval higijenske pumpe prenose proizvode – bezbedno, nežno i efikasno. Naš katalog „Pri ruci“ opisuje sve što vam je potrebno da izaberete pouzdane visokoefikasne pumpe koje štede energiju uz smanjenje emisija i upotrebe vode i energije. Ono što dobijate je povećana bezbednost, više vremena rada i veća produktivnost.

centrifugal pump close-up3 640x360

Servis higijenskih pumpi

Održavanje vaših Alfa Laval pumpi u vrhunskom radnom stanju povećava higijensku efikasnost procesa, performanse i sigurnost uz smanjenje ukupnih troškova vlasništva. Naša globalna servisna mreža i lokalno prisustvo daju vam podršku koja vam je potrebna za optimizaciju performansi pumpe – ​​od pokretanja do zamene delova do nadogradnje i održavanja predviđenih.

Service 640x360
. .

Unapredite svoje poslovanje. Optimizujte svoje sisteme za rukovanje tečnostima – na održiv način

Neka vaši procesi budu efikasniji i održiviji, a posao cveta, uz postizanje usaglašenosti sa propisima. Sa održivom optimizacijom iz Alfa Laval-a, možete uštedeti do 80% energije, kao i 90% vode i sredstava za čišćenje, uz minimiziranje otpada. To je dobro za ljude. Dobro za planetu. Dobro za profitabilnost.

Sustainable optimizat640
.

Realizujte svoju strategiju održivosti

Ostvarite veću uštedu energije i vode i smanjite emisije iz svojih higijenskih linija za obradu. Naš mesečni bilten, near, donosi priče o tome kako Alfa Laval može da vam pomogne u poboljšanju ekoloških performansi u industriji mlečnih proizvoda, hrane, pića, kućne nege i farmaceutskoj industriji. Ono što je dobro za ljude i planetu dobro je i za vaše poslovanje.

near subscribtion