LKH Prime UltraPure

Alfa Laval LKH Prime UltraPure je tiha pumpa visoke čistoće koja zadovoljava potrebe farmaceutske industrije za tečnostima koje sadrže vazduh/gas kao što su CIP tečnosti. Sertifikovana od strane EHEDG-a i ovlašćena da nosi simbol 3-A,ova tehnologija sa vazdušnim zavrtnjem na ovoj prilagodljivoj pumpi je pogodna za CIP (čišćenje na mestu), SIP (sterilizacija na mestu) i ručno čišćenje.

LKH 高效自吸泵-LKH high-efficiency self-priming pump

Nizak nivo buke i visoka efikasnost pumpanja idealni za pražnjenje rezervoara i CIP povratne aplikacije

 • Veoma nizak rizik od kontaminacije procesa – higijenski dizajn, materijali u skladu sa FDA i unapred definisani kompresijski elastomeri USP klase VI
 • Efikasan za energiju i čišćenje – precizan hidraulični dizajn smanjuje troškove energije i emisije CO2/otpadnih hemikalija kako bi se povećao prinos
 • Maksimalno produženo vreme rada i smanjeni troškovi održavanja – robustan mehanički dizajn i lakoća održavanja sa modularnim zaptivkama sa prednjim p
 • Smanjene kapitalne investicije – dizajnirane za CIP poslove koji sadrže uvučeni vazduh, ali takođe mogu da pumpaju proizvod smanjujući potrebu za dod
 • Tih rad u poređenju sa drugim tehnologijama koje pružaju bezbedno radno okruženje za operatere postrojenja

Vazdušni zavrtanj je napravljen od čvrste šipke bez zavara da bi se dobio glatki završni sloj bez poroznosti. Ovo pomaže da se obezbedi najviši nivo higijene i ponovljivosti i smanjuje rizik od kontaminacije. Pumpa ima farmaceutski SiC mehaničku zaptivku bez izluživanja, specijalno dizajniranu za CIP povratne aplikacije koje sadrže mešavinu vazduha/gasa i tečnosti. Dug vek zaptivke i nedostatak kontaminacije povećavaju produktivnost i prinos.

.

Otkrijte LKH Prime UltraPure

Još jedan dodatak platformi Alfa Laval LKH pumpi koja je vodeća na tržištu, Alfa Laval LKH Prime UltraPure se odlikuje vrhunskim performansama, visokim kvalitetom i pouzdanošću za poboljšanu operativnu produktivnost. Alfa Laval LKH Prime UltraPure, deo UltraPure portfelja za najzahtevnije farmaceutske aplikacije, koji isporučuje opremu visokih performansi, pouzdanosti, sigurnosti i održivosti procesa.

 

Obezbeđen dugi radni vek

Komponente natopljene proizvodom imaju površinsku završnu obradu do RA ≤0,4µm kako bi se smanjio rizik od kontaminacije i povećao prinos.

Balansne rupe radnog kola stvaraju odličnu cirkulaciju procesne tečnosti u oblasti zaptivke vratila i pomažu u smanjenju aksijalne sile i habanja zaptivke vratila i ležajeva motora. Dizajn takođe obezbeđuje visok protok oko pumpe, posebno iza radnog kola blizu zaptivke vratila, što doprinosi lakom čišćenju i poboljšanom podmazivanju/hlađenju zaptivke vratila za duži vek trajanja.

.

Potpuna sigurnost rada, sa kompletnom dokumentacijom za validaciju

Sva oprema i komponente u portfelju Alfa Laval UltraPure se isporučuju sa Alfa Laval Q-doc, sveobuhvatnim paketom dokumentacije koji obezbeđuje potpunu transparentnost celog lanca snabdevanja, od sirovina do finalne isporuke opreme. Ovo olakšava procedure kupovine i instalacije, kao kvalifikaciju, validaciju i procedure kontrole promena. Zasnovano na BDP-u (Good Documentation Practice- Dobra dokumentovana praksa), Alfa Laval Q-doc pokriva svaki aspekt UltraPure opreme i pruža klijentima transparentno i dobro dokumentovano osiguranje kvaliteta nabavljene opreme.

Q-doc paket za obuhvata testove performansi, sertifikate materijala, sledljivost delova proizvoda koji su vlažni i neophodne delove i servisne informacije. Ova pažnja posvećena detaljima maksimizira vreme neprekidnog rada i minimizira rizik.

Za više informacija o standardima i sertifikatima, kliknite ovde.

Opcije konfiguracije pumpe

 • Radno kolo sa smanjenim prečnikom
 • Motor sa povećanom sigurnošću/motorom otpornim na plamen
 • Dvostruka mehanička zaptivka vratila
 • Završna obrada površine navlažene proizvodom Ra ≤ 0,8 µm; Ra ≤ 0,5 µm ili elektropolirano do Ra ≤ 0,4 mm.
 • Elastomeri Fluorirana guma (FPM) ili  EPDM navlaženi proizvodom
 • ½” priključci za odvod sa tri stezaljke (dva priključka)
 • Nema odvoda
 • 0° izlazni položaj
 • Hidrostatička ispitivanja sa sertifikatom.

Kako radi

.

Alfa Laval LKH Prime UltraPure je samousisna pumpa bazirana na vazdušno-vijčanoj tehnologiji. Pumpa postiže kapacitete do 110 m3/h i pritiske do 115 m visine.

Pumpa deli mnoge zajedničke komponente sa asortimanom Alfa Laval LKH pumpi, uključujući radno kolo, koje se može podesiti radi optimizacije performansi pumpe u skladu sa njenom primenom. Namenske komponente uključuju vazdušni zavrtanj, kućište, cev za recirkulaciju i poklopac.

U aplikacijama gde pumpani medijum sadrži mešavinu vazduha i tečnosti u usisnom vodu, rotacija vazdušnog zavrtnja izaziva formiranje neprekidnog prstena tečnosti unutar kanistera. Zbog ekscentričnog položaja kanistera u odnosu na vazdušni puž, formira se vazdušna komora između tečnog prstena i vazdušnog zavrtnja [pogledajte dijagram] koji se razdvaja u vazdušne džepove između lopatica za vazduh.

Kontinuirana rotacija vazdušnog zavrtnja gura vazdušne džepove kroz kanister u usisni stepen radnog kola koji se zatim ispumpavaju putem pražnjenja.

Tečnost se vraća iz odvoda preko cevi za recirkulaciju u kanister kako bi se osiguralo da se prsten za tečnost održava u svakom trenutku. Kada nema vazduha, kanister i recirkulacijska petlja nemaju funkciju i napunjeni su tečnošću. Tečnost prolazi kroz kanister u usisni stepen radnog kola omogućavajući pumpi da deluje kao tradicionalna centrifugalna pumpa.

Video snimci servisa i održavanja od 360°

Alfa Laval LKH Prime pumpe – ​​promenite jednostruku zaptivku vratila

Alfa Laval LKH Prime pumpe – ​​dvostruka mehanička zaptivka vratila

Alfa Laval servisni kompleti

.

Dobijte UltraPure iz svoje pumpe pomoću LKH Prime UltraPure

Budite potpuno bezbrižni i ostvarite viši nivo performansi, ponovljivosti i uštede energije sa samousisnom pumpom Alfa Laval LKH Prime UltraPure za primene u farmaciji. Preuzmite brošuru Premium postaje Prime.

alfa-laval-lkh-prime-ultrapure-promo-image-640x360

Deset najboljih saveta - Centrifugalne pumpe

Evo nekoliko saveta i servisnih video zapisa koji pokazuju kako održavate svoje Alfa Laval LKH centrifugalne pumpe u vrhunskom stanju

阿法拉伐高效离心泵系列-Alfa Laval Centrifugal Pumps LKH pump range

Katalog proizvoda higijenskske opreme Alfa Laval

Najnovija online verzija "Na dohvat ruke". Katalog proizvoda higijenske opreme Alfa Laval - Na dohvat ruke uključuje letke proizvoda, krive efikasnosti, veze do animacija, brošura i cenovnika za naručivanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360
.
.
180518 AlfaLaval-Pharma-Hero-banner-1920x480

Napravljeno za Pharma

Pumpe dizajnirane za najteže i najzahtevnije farmaceutske i biotehnološke primene

.

CAD portal

Preuzmite modele proizvoda u formatima Neutral ili Native CAD datoteka. Takođe je moguće preuzeti 3D PDF datoteke.

Pogledajte u CAD portal 

.

NEAR vesti

Da biste bili informisani o važnim pitanjima održivosti i mogućnostima u vašoj industriji i procesima.

Saznajte više

Tehnički članci (eng)