Sani SB

Dizajnirani za upotrebu u procesima koji zahtevaju bolju higijenu, Toftejorg rotacione mlazne glave kompanije Alfa Laval predstavljaju visokoefikasnu opremu za čišćenje rezervoara i nude izuzetnu mogućnost čišćenja, bolji kvalitet krajnjeg proizvoda, veći ukupni učinak i smanjene operativne troškove.

rotating spray heads sanimidget sb front 640x360

Ekonomično čišćenje

Za veću efikasnost čišćenja u odnosu na čišćenje uz pomoć statičkih kuglica za prskanje, postoji mogućniost lake nadogradnje na Toftejorg tehnologiju rotacione glave za prskanje. Jednostavno otkačite statičku kuglicu za prskanje i zamenite je novom rotacionom glavom sa raspršivačem.

Kako se glava raspršivača rotira, njeni ventilatori proizvode promenljivi padajući film, koji ima veće koeficijente prenosa toplote i mase od padajućeg filma koji proizvodi statička kuglica za prskanje. Ovo omogućava optimizaciju postupaka čišćenja i značajne uštede vode, hemikalija i energije.

Efikasno uklanjanje ostataka

Za postizanje najboljih rezultata čišćenja, Toftejorg rotacione glave za raspršivanje koriste optimizovanu šemu prskanja kako bi se obezbedila efikasna distribucija vode za ispiranje svih unutrašnjih površina rezervoara.

Uticaj rotirajućih ventilatora i bolji prenos mase i toplote obezbeđuju efikasno uklanjanje ostataka nakon proizvodnje.

Uz mogućnost samočišćenja i samodrenaže, iznutra i spolja, svi Toftejorg uređaji sa rotacionim glavama za prskanje izrađeni su u skladu sa dobrom proizvođačkom praksom.

Ekonomičan i ekološki podoban izbor

Sa savršeno ispranim ležajevima i dizajnom bez pukotina, Toftejorg rotacione glave sa raspršivačem efikasno čiste rezervoare koristeći manje vode, manje energije i manje sredstava za čišćenje u odnosu na statičke kuglice za prskanje. Ovo ne samo da pomaže u smanjenju potrošnje vode visoke čistoće i hemikalija, već i podstiče ekološki profil vaše kompanije.

Pouzdanost performansi i dug radni vek

Dizajnirane sa minimalnim unutrašnjim gubitkom pritiska, Toftejorg rotacione glave za prskanje rotiraju se pri pritiscima manjim od 0,1 bara; međutim, preporučeni radni pritisak je između 2 i 3 bara. Više od pola veka, tehnologija rotacione glave za prskanje se pokazala uspešnom u obezbeđivanju pouzdanih i ponovljivih performansi čišćenja i dugog veka trajanja.

Nisko održavanje, minimalno vreme zastoja u radu

Rutinska provera je jedina vrsta održavanja koje je potrebno za Toftejorg uređaje sa rotacionim glavama sa raspršivačem. Ovi uređaji su toliko pouzdani da samo jedan uređaj može da ispuni zahteve celog postrojenja tokom svog životnog veka. Za ove uređaje verovatno neće biti potrebni rezervni delovi.

Visok integritet proizvoda

Da bi se obezbedio integritet proizvoda, svi Toftejorg Rotari mlazni uređaji su napravljeni od bezbednih i nereaktivnih higijenskih materijala. Svi materijali napravljeni od nerđajućeg čelika su u potpunosti u skladu sa EC br. 1935/2004. Svi nemetalni delovi izrađeni su u skladu sa zahtevima FDA 21CFR § 174; nemetalni delovi rotacionih mlaznih glava koji se koriste za Biopharm aplikacije su sertifikovani u skladu sa propisima USP klase VI. Na zahtev, mogu se isporučiti sertifikati 3.1 za one uređaje za čišćenje rezervoara koji ispunjavaju standard EN10204.

Budite sigurni uz kompletnu dokumentaciju za validaciju

Sva oprema i komponente u portfoliju Alfa Laval BioPharm može se isporučiti uz Alfa Laval Q-doc, sveobuhvatni paket dokumentacije koji obezbeđuje potpunu transparentnost lanaca izvora, proizvodnje i snabdevanja, kao i potpunu sledljivost svih promena u materijalu, proizvodnih procedura ili rezervnih delova. Ovim se olakšava validacija procesa pružanjem podrške za ostvarivanje dobre dokumentacione prakse (Good Documentation Practice) za svaki aspekt snabdevanja BioPharm opremom i pruža kupcima visokokvalitetne Alfa Laval uz garanciju bez rizika.

Q-doc paket sadrži priručnike za opremu, test proizvoda/performanse, kvalitet i procedure proizvodnje, relevantne sertifikate o materijalu, dokumentaciju o poreklu proizvoda i neophodne informacije o servisu. Pažnja posvećena detaljima maksimizira vreme neprekidnog rada i minimizira rizik

Prednosti proizvoda

  • 40% brže čišćenje = više vremena za proizvodnju
  • Dinamične performanse čišćenja i potpuno vlaženje površine pod uglom od 360°
  • 40% uštede za troškove čišćenja

Alfa Laval rotaciona glava sa raspršivačem

Čisti uz pomoć rotirajućeg ventilatora koji stvara udar i pokriva celu površinu rezervoara. Na ovaj način ostvaruje se manja potrošnja tečnosti i kraće vreme čišćenja.

Kako radi

Toftejorg rotacione glave sa raspršivaćem koriste tečnost za čišćenje kako bi obezbedile da cela površina rezervoara bude pokrivena. Fizički tok sredstva za čišćenje pomaže da se pokrene rotaciona glava raspršivača, sa mlaznicama ventilatora koji raspršuju mlaz preko unutrašnje površine posude.

Mlaznice omogućavaju da kombinaciju fizičkog udara i promenljivog padajućeg filma tečnosti za čišćenje čime se sve unutrašnje površine rezervoara ili reaktora pokrivaju. Promenljivi padajući film tečnosti ima veći koeficijent prenosa toplote i mase od padajućeg filma koji proizvodi statička kuglica za prskanje.

Glava sa raspršivačem takođe sama čisti usmeravanjem sredstva za čišćenje kroz rotirajući ležaj i na vrat izdužene glave.

Rotacione glave sa raspršivačesu predstavljaju isplativu alternativu tradicionalnim statičkim kuglicama za raspršivanje jer koriste isključivo male količine tečnosti za čišćenje pod niskim pritiskom.

Ovi uređaji su pogodni za praktično sve vrste industrijskog čišćenja, uključujući čišćenje rezervoara, reaktora, posuda i drugih vrsta kontejnera.

 

  Sani_range_60x102.png

Sertifikat Asortiman Multi proizvoda Asortiman Sani proizvoda Asortiman Sani SB proizvoda
 ATEX              X   
2.1 sertifikat o materijalima          X             X          X 
3.1 sertifikat o materijalima              X         X
 Q-doc.              X          X 
 3A             X 
 EHEDG             X
Veza      
 Clip-on raspršivač          X           X         X
Zavareni raspršivač          X           X         X
Raspršivač s navojem          X           X  
obrada      
0.8 ra          X          X         X
0.5 ra            X         X
Model raspršivača      
180° dole         X         X  
270° gore         X         X         X
360°         X         X         X

Deo širokog asortimana opreme za rezervoare

Alfa Laval nudi sveobuhvatan asortiman opreme za rezervoare namenjene za primenu u industriji sa visokim higijenskim standardima, kao što je industrija mleka i mlečnih proizvoda, industarija hranepićaproizvoda za kućnu neguličnu negu, biotehnologije i farmaceutske proizvode.

Za širi asortiman opreme za rezervoare, pogledajte različite kategorije proizvoda: roatcione mlazne glave, rotacione glave sa raspršivačem, pribor za rezervoare i poklopce rezervoara.

.
阿法拉伐搅拌罐

Top 10 saveta - oprema za rezervoare

Evo nekoliko saveta i video snimaka koji će vam pokazati kako da svoju opremu za rezervoare održavate u vrhunskom stanju.

Logika prehrane

Alfa Lavalova higijenska oprema kombinuje visoke performanse sa blagim rukovanjem kako bi sačuvala osetljive sastojke. Praćenje trendova u prehrambenoj industriji i rješavanje četiri ključna izazova; snabdijevanje potrošača prehrambenim proizvodima po konkurentnoj cijeni, dobivanje najviše iz sirovina, smanjenje otpada i emisija, te isporuka sigurnih i higijenskih prehrambenih proizvoda.

food logic 640x360

Katalog proizvoda higijenskske opreme Alfa Laval

Najnovija online verzija "Na dohvat ruke". Katalog proizvoda higijenske opreme Alfa Laval - Na dohvat ruke uključuje letke proizvoda, krive efikasnosti, veze do animacija, brošura i cenovnika za naručivanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

CAD portal

Preuzmite modele proizvoda u formatima Neutral ili Native CAD datoteka. Takođe je moguće preuzeti 3D PDF datoteke.

Pogledajte u CAD portal 

Animacije

Posetite sajt animacija i pogledajte unutar proizvoda da biste videli i razumeli kako funkcioniše.

Pogledajte animacije 

.

NEAR vesti

Da biste bili informisani o važnim pitanjima održivosti i mogućnostima u vašoj industriji i procesima.

Saznajte više

Tehnički članci (eng)