Rotacione mlazne glave

Poboljšajte efikasnost procesa, produktivnost i kvalitet krajnjeg proizvoda uz izuzetnu mogućnost čišćenja rezervoara u kojima se odvijaju procesi. Alfa Laval mašine za čišćenje rezervoara sa rotacionom mlaznom glavom sprečavaju rizik od kontaminacije u mlečnim proizvodima, hrani, piću, farmaceutskim proizvodima i industrijskoj primeni.

Rotary jet heads image 640x360

Temeljno očišćeni rezervoari povećavaju produktivnost i kvalitet proizvoda

 • Robustan dizajn
 • Uštedite vreme, vodu i sredstva za čišćenje
 • Poboljšajte bezbednost na radu uz automatizovano čišćenje, bez neophodnog prisustva zaposlenih
 • Zaštitite integritet procesa i kvalitet proizvoda uz proverenu validaciju čišćenja u procesima koji zahtevaju higijenske uslove.

Obezbedite procese i bezbednost proizvoda sa 100% čistim rezervoarima. Alfa Laval mašine sa rotacionom mlaznom glavom pružaju brže vreme čišćenja i održivu uštedu iz smanjene količine upotrebljene vode i sredstva za čišćenje.

 

Izaberite proizvod iz širokog asortimana rotacionih mlaznih glava za čišćenje rezervoara kapaciteta od 200 litara do 500.000 litara, pa i više. Uređaje za čišćenje rezervoara možete prilagoditi vašim potrebama i zahtevima za čišćenje rezervoara.

Procesi koji zahtevaju higijenske uslove

dairy_1200x400.jpg

Rotacione mlazne glave poseduju mogućnost samočišćenja i samodrenaže, ispunjavaju rigorozne zahteve za čišćenje rezervoara u procesima koji zahtevaju sterilne uslove i visoku higijenu.

 

 • Pogodno za čišćenje rezervoara u industriji mleka i mlečnih proizvoda, industriji hrane, pića, biotehnologiji i farmaceutskoj industriji
 • Alfa Laval Q-doc dokumentacija, uključujući EN 10204 (MTR) 3.1.B, FAT i SAT, i ATEX sertifikate
 • Usklađenost sa aktuelnom dobrom proizvođačkom praksom (cGMP) za Alfa Laval UltraPure za sterilne procese

Asortiman proizvoda:

Industrijski procesi

Other industry 1200x400.jpg

Čišćenje rezervoara za industrijske procese zahteva robusnu, pouzdanu i efikasnu mašinu za čišćenje rezervoara koja može da izdrži teško radno okruženje i temeljno očisti čvrste ostatke.

 • Idealno za čišćenje rezervoara u industriji boja, hemikalija, celuloze i papira i mnogim drugim industrijama
 • Optimizovano za čišćenje rezervoara u okruženju gde se odvijaju teški industrijski procesi
 • Dizajniran za recirkulaciju tečnosti koje sadrže veće čestice
 • Bolje uklanjanje ostataka koji se teško čiste
 • Izuzetna efikasnost čišćenja rezervoara u industriji gde veći obrtni moment prenosa obezbeđuje izdržljivost i pouzdanost

Asortiman proizvoda:

.

Kako radi mašina za čišćenje rezervoara sa rotacionom mlaznom glavom?

Rotacione mlazne glave koriste optimizovani mlaz sa jačim pritiskom kako bi obezbedili najveću moguću pokrivenost i postigli najbolje rezultate čišćenja. Protok tečnosti za čišćenje čini da se mlaznice rotiraju oko vertikalne i horizontalne ose. U prvom ciklusu, mlaznice postavljaju grubi mlaz na površinu rezervoara. U narednom ciklusu postepeno se povećava pokrivenost površine sve dok se, nakon osam ciklusa, mlaz ne proširi preko cele unutrašnje površine rezervoara kako bi se sprovelo temeljno čišćenje. Visok pritisak mlaza, ili sila udara, efikasno uklanja ostatke kako bi se rezervoar očištio za proizvodne procese.

Zadovoljne mušterije

GSK singapore 640x360
Hempel painting 640x360
businessmen shaking hands 640x360

GlaxoSmithKline, Singapur

„S obzirom da se mlazna glava može okretati za 360 stepeni na dve ose, ona bukvalno može oprati sve zidove na posudi i sav nakupljeni prah,“

Chang Chin Wai, Viši izvršni direktor, GlaxoSmithKline, Singapur

 

Pročitajte priču o GlaxoSmithKline

Hempel A/S, Danska

„Alfa Laval rotacione mlazne glave za čišćenje rezervoara su veoma efikasne za čišćenje unutrašnjosti rezervoara za proizvodnju boje na bazi rastvarača u ATEX zonama budući da kao sredstvo za čišćenje koriste regenerisani rastvarač.“

Morten Schaarup, Menadžer projekta, Hempel A/S, Danska

Šta možemo učiniti za Vas?

 

Možete biti naš sledeći zadovoljni kupac. Željni smo da vam pomognemo!

 

Obratite nam se ovde

.

Kompletan pregled                                                                                                                              

 
.
.

Katalog opreme rezervoara nadohvat ruke

Nadohvat ruke: Alfa Laval oprema za higijensko čišćenje rezervoara koja obezbeđuje brze, efikasne cikluse čišćenja koji štede energiju i vodu. U našem katalogu „nadohvat ruke“ opisano je sve što vam je potrebno za visoku efikasnost čišćenja sa statičkim raspršivačima, rotacionim glavama za raspršivanje i rotacionim mlaznicama. Dobijate povećanu bezbednost, više vremena neprekidnog rada i veću produktivnost.

Close at Hand front image tank equipment 640x360
.

Servisiranje higijenske opreme rezervoara

Izvucite maksimum iz svoje higijenske opreme. Održavajte svoje Alfa Laval mašine za čišćenje rezervoara u vrhunskom radnom stanju kroz servisiranje koje produžava vek trajanja vaših statičkih raspršivača, rotacionih glava za raspršivanje i rotacionih mlaznica. Možete biti potpuno mirni jer će naša globalna servisna mreža i lokalni stručnjaci optimizovati performanse.

Service 640x360
.

Unapredite svoje poslovanje. Optimizujte svoje sisteme za rukovanje tečnostima – na održiv način

Neka vaši procesi budu efikasniji i održiviji, a posao cveta, uz postizanje usaglašenosti sa propisima. Sa održivom optimizacijom iz Alfa Laval-a, možete uštedeti do 80% energije, kao i 90% vode i sredstava za čišćenje, uz minimiziranje otpada. To je dobro za ljude. Dobro za planetu. Dobro za profitabilnost.

Sustainable optimizat640
.

Realizujte svoju strategiju održivosti

Ostvarite veću uštedu energije i vode i smanjite emisije iz svojih higijenskih linija za obradu. Naš mesečni bilten, near, donosi priče o tome kako Alfa Laval može da vam pomogne u poboljšanju ekoloških performansi u industriji mlečnih proizvoda, hrane, pića, kućne nege i farmaceutskoj industriji. Ono što je dobro za ljude i planetu dobro je i za vaše poslovanje.

near subscribtion