Multi

Dizajnirane za upotrebu u velikom broju industrija, Toftejorg rotacione mlazne glave kompanije Alfa Laval su visokoefikasna oprema za čišćenje rezervoara uz koje ćete imati izuzetnu mogućnost čišćenja, bolji kvalitet krajnjeg proizvoda, veći ukupni učinak i smanjenje operativnih troškova.

rotating spray head multi 640x360

Ekonomično ćišćenje

Toftejorg rotacione glave za raspršivanje obezbeđuju visoku efikasnost čišćenja uz značajno skraćeno vreme ciklusa kako bi se ispunili zahtevi za čišćenje rezervoara u različitim procesnim industrijama – od industrije celuloze i papira i industrije hemijske prerade do industrije bioetanola i skroba. Toftejorg rotacione glave za prskanje takođe obezbeđuju merljive uštede smanjenjem potrošnje energije, hemikalija i vode za bilo koju veličinu i konfiguraciju rezervoara.

Za postizanje najboljih rezultata čišćenja, Toftejorg rotacione glave za raspršivanje koriste optimizovanu šemu prskanja kako bi se obezbedila efikasna distribucija vode za ispiranje svih unutrašnjih površina rezervoara. Gusti mlaz pod visokim pritiskom se raspršuje kako bi se uklonili svi ostaci nakon proizvodnog ciklusa brže i efikasnije od mnogo skupljih i dugotrajnijih metoda čišćenja natapanjem hemikalijama ili ručnog čišćenja. Uz mogućnost samočišćenja i samodrenaže, iznutra i spolja, svi Toftejorg uređaji sa rotacionim glavama za prskanje izrađeni su u skladu sa dobrom proizvođačkom praksom.

Pouzdane performanse i dug vek upotrebe proizvoda

Dizajnirane za minimalan unutrašnji gubitak pritiska, Toftejorg rotacione glave sa raspršivačem se rotiraju pri pritisku koji je manji od 0,1 bara; međutim, preporučeni radni pritisak je između 2 i 3 bara. Više od pola veka, tehnologija rotacione glave sa raspršivačem se pokazala uspešnom u pogledu u pouzdanih i ponovljivih performansi čišćenja i dugog veka upotrebe.

Prednosti proizvoda

  • 40% brže čišćenje = više vremena za proizvodnju
  • Dinamične performanse čišćenja i potpuno vlaženje površine pod uglom od 360°
  • 40% uštede za troškove čišćenja

Asortiman Multi proizvoda:

Alfa Laval rotaciona glava sa raspršivačem

Čisti uz pomoć rotirajućeg ventilatora koji stvara udar i pokriva celu površinu rezervoara. Na ovaj način ostvaruje se manja potrošnja tečnosti i kraće vreme čišćenja.

Kako radi

Toftejorg rotacione glave sa raspršivaćem koriste tečnost za čišćenje kako bi obezbedile da cela površina rezervoara bude pokrivena. Fizički tok sredstva za čišćenje pomaže da se pokrene rotaciona glava raspršivača, sa mlaznicama ventilatora koji raspršuju mlaz preko unutrašnje površine posude.

Mlaznice omogućavaju da kombinaciju fizičkog udara i promenljivog padajućeg filma tečnosti za čišćenje čime se sve unutrašnje površine rezervoara ili reaktora pokrivaju. Promenljivi padajući film tečnosti ima veći koeficijent prenosa toplote i mase od padajućeg filma koji proizvodi statička kuglica za prskanje.

Glava sa raspršivačem takođe sama čisti usmeravanjem sredstva za čišćenje kroz rotirajući ležaj i na vrat izdužene glave.

Rotacione glave sa raspršivačesu predstavljaju isplativu alternativu tradicionalnim statičkim kuglicama za raspršivanje jer koriste isključivo male količine tečnosti za čišćenje pod niskim pritiskom.

Ovi uređaji su pogodni za praktično sve vrste industrijskog čišćenja, uključujući čišćenje rezervoara, reaktora, posuda i drugih vrsta kontejnera.

  Sani_range_60x102.png

Sertifikat Asortiman Multi proizvoda Asortiman Sani proizvoda Asortiman Sani SB proizvoda
 ATEX              X   
2.1 sertifikat o materijalima          X             X          X 
3.1 sertifikat o materijalima              X         X
 Q-doc.              X          X 
 3A             X 
 EHEDG             X
Veza      
 Clip-on raspršivač          X           X         X
Zavareni raspršivač          X           X         X
Raspršivač s navojem          X           X  
obrada      
0.8 ra          X          X         X
0.5 ra            X         X
Model raspršivača      
180° dole         X         X  
270° gore         X         X         X
360°         X         X         X

Deo širokog asortimana opreme za rezervoare

Alfa Laval nudi sveobuhvatan asortiman opreme za rezervoare namenjene za primenu u industriji sa visokim higijenskim standardima, kao što je industrija mleka i mlečnih proizvoda, industarija hranepićaproizvoda za kućnu neguličnu negu, biotehnologije i farmaceutske proizvode.

Za širi asortiman opreme za rezervoare, pogledajte različite kategorije proizvoda: roatcione mlazne glave, rotacione glave sa raspršivačem, pribor za rezervoare i poklopce rezervoara.

.
阿法拉伐搅拌罐

Top 10 saveta - oprema za rezervoare

Evo nekoliko saveta i video snimaka koji će vam pokazati kako da svoju opremu za rezervoare održavate u vrhunskom stanju.

Logika prehrane

Alfa Lavalova higijenska oprema kombinuje visoke performanse sa blagim rukovanjem kako bi sačuvala osetljive sastojke. Praćenje trendova u prehrambenoj industriji i rješavanje četiri ključna izazova; snabdijevanje potrošača prehrambenim proizvodima po konkurentnoj cijeni, dobivanje najviše iz sirovina, smanjenje otpada i emisija, te isporuka sigurnih i higijenskih prehrambenih proizvoda.

food logic 640x360

Katalog proizvoda higijenskske opreme Alfa Laval

Najnovija online verzija "Na dohvat ruke". Katalog proizvoda higijenske opreme Alfa Laval - Na dohvat ruke uključuje letke proizvoda, krive efikasnosti, veze do animacija, brošura i cenovnika za naručivanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

CAD portal

Preuzmite modele proizvoda u formatima Neutral ili Native CAD datoteka. Takođe je moguće preuzeti 3D PDF datoteke.

Pogledajte u CAD portal 

Animacije

Posetite sajt animacija i pogledajte unutar proizvoda da biste videli i razumeli kako funkcioniše.

Pogledajte animacije 

.

NEAR vesti

Da biste bili informisani o važnim pitanjima održivosti i mogućnostima u vašoj industriji i procesima.

Saznajte više

Tehnički članci (eng)