Rotacione raspršujuće glave

Alfa Laval rotaciona glava raspršivača za čišćenje rezervoara je rotirajući spiner koji se slobodno okreće i uz male količine sredstava za čišćenje pod niskim pritiskom vrši efikasno čišćenje. Rotaciona glava raspršivača poboljšava efikasnost čišćenja rezervoara, koristeći manje vode, manje energije i manje sredstava za čišćenje nego statične kuglice za prskanje. Ovo smanjuje ukupne troškove i ubrzava proces čišćenja, omogućavajući više vremena za proizvodni proces.

阿法拉伐旋转喷淋球-Alfa Laval rotary spray heads

Bolje, održivije čišćenje rezervoara u odnosu na upotrebu od statičkih kuglica za prskanje

 • Bezbedan, higijenski dizajn eliminiše rizik od kontaminacije
 • 40% brže vreme čišćenja u poređenju sa upotrebom statičkih kuglica za prskanje, čime se obezbeđuje više vremena za proizvodni proces.
 • 40% uštede u potrošnji vode i sredstava za čišćenje u poređenju sa upotrebom statičkih kuglica za prskanje
 • Održivija mašina za čišćenje rezervoara sa većom efikasnošću čišćenja i nižim troškovima u odnosu na upotrebu statičkih kuglica za prskanje
 • Lako se naknadno ugrađuje u rezervoare pomoću statičkih kuglica za prskanje bez prilagođavanja pritiska ili protoka

Alfa Laval rotacione glave sa raspršivačem čiste rezervoare efikasnije od statičkih kuglica za prskanje. Dizajnirane su u skladu sa najstrožim higijenskim standardima, omogućavaju čišćenje na mestu (CIP) za posude koje se koriste u higijenskim procesnim linijama u industriji mleka i mlečnih proizvoda, hrane, pića, proizvoda za kućnu i ličnu negu, biotehnologijama i farmaceutskoj industriji.

Dostupne su četiri verzije koje odgovaraju svim veličinama rezervoara: mikro, midget, magnum i mega. Da bi se obezbedilo potpuno čišćenje rezervoara, sve rotacione glave za prskanje su dostupne u modelima gde se mlaznice rotiraju pod uglovima od 360°, 270° i 180° i sa različitim priključcima za rezervoar.

Opcije podrazumevaju horizontalnu instalaciju, ATEX verziju, kao i verzije za izuzetnu čistoću i verzije za aseptično čišćenje koje se nalaze u Alfa Laval Q-doc paketu dokumentacije o svih delovima koji dolaze u kontakt sa proizvodom.

 

Micro grupa

 • Alfa Laval SaniMicro

 

 

 

Midget grupa

 • Alfa Laval SaniMidget
 • Alfa Laval MultiMidget
 • Alfa Laval SaniMidget SB
 • Alfa Laval SaniMidget SB UltraPure

Mega grupa

 • Alfa Laval SaniMega SB

 

 

Magnum grupa

 • Alfa Laval SaniMagum
 • Alfa Laval SaniMagnum SB
 • Alfa Laval MultiMagnum
.

Kako radi rotirajuća glava raspršivača

Protok sredstva za čišćenje pokreće okretanje rotacione glave sa raspršivačem. Mlaznice u obliku lepeze pomažu da se mlaz koji sadrži sredstvo za čišćenje ravnomerno rasporedi po rezervoaru, posudi ili reaktoru. Ovo pokreće mehanički udar i kaskadni protok sredstava za čišćenje svih unutrašnjih površina i efikasno uklanjanje ostataka proizvoda sa ovih površina.

.

Zadovoljne mušterije

the big cheese in tank cleaning efficiency 640x360
Arla Jonkoping 640x360
businessmen shaking hands 640x360

Llandyrnog Creamery, UK

„U suštini ovo je sveobuhvatni proces u kome je smanjena upotreba hemikalija i vode u svakoj fazi CIP ciklusa“

Brian Emmerson, Glavni inženjer, Llandyrnog Creamery, UK

 

Pročitajte priču slučaja Llandyrnog Creamery

Arla Foods Jönköping, Sweden

,,Alfa Laval SaniMidget SB i SaniMagnum SB mašine su pouzdana, tako da smo sigurni da ćemo imati čist rezervoar nakon čišćenja na mestu (Cleaning-in-Place)."

Gert Roslund, Vođa projekta, Arla Foods Jönköping, Švedska

 

Pročitajte priču o slučaju Arla Foods Jönköping

Šta možemo učiniti za Vas?

 

Možete biti naš sledeći zadovoljni kupac. Željni smo da vam pomognemo!

 

Obratite nam se ovde

.

Kompletan pregled                                                                                                                              

 
.
.

Katalog opreme rezervoara nadohvat ruke

Nadohvat ruke: Alfa Laval oprema za higijensko čišćenje rezervoara koja obezbeđuje brze, efikasne cikluse čišćenja koji štede energiju i vodu. U našem katalogu „nadohvat ruke“ opisano je sve što vam je potrebno za visoku efikasnost čišćenja sa statičkim raspršivačima, rotacionim glavama za raspršivanje i rotacionim mlaznicama. Dobijate povećanu bezbednost, više vremena neprekidnog rada i veću produktivnost.

Close at Hand front image tank equipment 640x360
.

Servisiranje higijenske opreme rezervoara

Izvucite maksimum iz svoje higijenske opreme. Održavajte svoje Alfa Laval mašine za čišćenje rezervoara u vrhunskom radnom stanju kroz servisiranje koje produžava vek trajanja vaših statičkih raspršivača, rotacionih glava za raspršivanje i rotacionih mlaznica. Možete biti potpuno mirni jer će naša globalna servisna mreža i lokalni stručnjaci optimizovati performanse.

Service 640x360
.

Unapredite svoje poslovanje. Optimizujte svoje sisteme za rukovanje tečnostima – na održiv način

Neka vaši procesi budu efikasniji i održiviji, a posao cveta, uz postizanje usaglašenosti sa propisima. Sa održivom optimizacijom iz Alfa Laval-a, možete uštedeti do 80% energije, kao i 90% vode i sredstava za čišćenje, uz minimiziranje otpada. To je dobro za ljude. Dobro za planetu. Dobro za profitabilnost.

Sustainable optimizat640
.

Realizujte svoju strategiju održivosti

Ostvarite veću uštedu energije i vode i smanjite emisije iz svojih higijenskih linija za obradu. Naš mesečni bilten, near, donosi priče o tome kako Alfa Laval može da vam pomogne u poboljšanju ekoloških performansi u industriji mlečnih proizvoda, hrane, pića, kućne nege i farmaceutskoj industriji. Ono što je dobro za ljude i planetu dobro je i za vaše poslovanje.

near subscribtion