GJ

Linija proizvoda Alfa Laval GJ nudi širok spektar mašina za čišćenje rezervoara za industrijsku primenu, kao što je industrija boja, čelika, celuloze i papira, hemikalija, kao i industrija nafte i gasa. Asortiman se proteže od uređaja za čišćenja malih rezervoara za skladištenje/rezervoara za proizvodne procese pa sve do velikih industrijskih fermentora i rezervoara za skladištenje koji su veći od 5678 m3 (1,5 miliona galona).

gj 640x360

Kvalitetan proizvod

Alfa Laval GJ uređaji za čišćenje rezervoara su deo našeg izuzetno poznatog asortimana Gamajet proizvoda. Alfa Laval tehnologija kombinuje pritisak i protok za rotaciju mlaznica za pranje pod visokim pritiskom u preciznom, ponovljivom i pouzdanom modelu od 360 stepeni.

Povrat investicije

Jedinstveni dizajn smanjuje troškove čišćenja i negativan uticaj na životnu sredinu minimizirajući količinu vode, energije i sredstava za čišćenje rezervoara. Korišćenjem mlaznica sa visokim pritiskom umesto tradicionalnih neefikasnih statičkih kuglica za prskanje smanjuje se otpad i potrošnja resursa.

 Rotary jet mixer

 

Nadogradnja stare prskalice

Zbog fizičke veličine Alfa Laval GJ PF, sada je moguće nadograditi uređaj za čišćenje kako bi se dobilo efikasnije rešenje. Niskoprofilni Alfa Laval GJ PF se uklapa u priključak od 4” što omogućava ugradnju uređaja u postojeći priključak na vrhu rezervoara.

 

Prednosti proizvoda

  • Manje vremena za čišćenja = Više vremena za proizvodnju
  • Smanjuje upotrebu vode i resursa, što dovodi do smanjenja troškova čišćenja.
  • Eliminiše potrebu za ulazak u skučeni prostor kako bi se rezervoar ručno očištio.
  • Izdržljive i pouzdane, rotacione mlazne glave dokazano povećavaju efikasnost čišćenja uz pouzdane performanse čišćenja ponovljenog kvaliteta
  • Proces čišćenja se može potvrditi kroz Alfa Laval RotaCheck-a

Asortiman Alfa Laval GJ proizvoda:

  • Alfa Laval GJ 4
  • Alfa Laval GJ 8
  • Alfa Laval GJ 10
  • Alfa Laval PF

Kako radi

Visokoefikasno čišćenje uz minimalnu upotrebu resursa

Mlaznica sa visokim pritiskom iz rotacione mlazne glave je unapred programirana da opere unutrašnjost rezervoara uz kontinuiranu gustinu mlaza. Time se postiže snažan mehanički udar sa malom količinom vode, kiseline ili kaustične sode. Većina Alfa Laval GJ rotacionih mlaznih glava mogu da rade i pod visokim i niskim pritiskom.

 

Prefinjenije, dugotrajne performanse

Asortiman Alfa Laval GJ uključuje zupčanik podmazan mašću kako potencijalno štetne čestice ne bi ostale zaglavljene u zupčaniku tokom recirkulacije u CIP procesu čišćenja na licu mesta. Ovaj inovativni dizajn obezbeđuje bolje performanse i smanjuje habanje uređaja.

Energetski efikasan dizajn

Brži ciklus čišćenja rezervoara takođe smanjuje potrošnju energije. Tečnost za čišćenje prolazi kroz mlaznice u automatizovanoj, zupčanoj rotaciji oko vertikalne i horizontalne ose. U prvom ciklusu, mlaznice postavljaju grubu šaru na površinu rezervoara, a u narednoj fazi mlaz se progresivno zgušnjava tokom osam ciklusa.

Deo širokog asortimana za čišćenje industrijskih rezervoara

Alfa Laval nudi sveobuhvatan asortiman opreme za čišćenje rezervoara namenjene za upotrebu u industriji đubriva, neorganskih hemikalija, petrohemijskih proizvoda, biogoriva, nafte i gasa, proizvoda za kućnu negu, kao i u proizvodnji papira, celuloze i čelika.    

Za širi asortiman proizvida za čišćenje rezervoara, pogledajte različite kategorije proizvoda: TJ, T/TZ , MultiJet i SaniJet

.

Top 10 saveta - oprema za rezervoare

Evo nekoliko saveta i video snimaka koji će vam pokazati kako da svoju opremu za rezervoare održavate u vrhunskom stanju.

阿法拉伐搅拌罐

Katalog proizvoda higijenskske opreme Alfa Laval

Najnovija online verzija "Na dohvat ruke". Katalog proizvoda higijenske opreme Alfa Laval - Na dohvat ruke uključuje letke proizvoda, krive efikasnosti, veze do animacija, brošura i cenovnika za naručivanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

Animacije

Posetite sajt animacija i pogledajte unutar proizvoda da biste videli i razumeli kako funkcioniše.

Pogledajte animacije 

CAD portal

Preuzmite modele proizvoda u formatima Neutral ili Native CAD datoteka. Takođe je moguće preuzeti 3D PDF datoteke.

Pogledajte u CAD portal 

360° Servisni Portfolio

Alfa Lavalova higijenska oprema je podržana od strane Alfa Laval 360 ° servisnog portfelja za proširenje performansi

Kontaktirajte nas

Tehnički članci (eng)

.

NEAR vesti

Da biste bili informisani o važnim pitanjima održivosti i mogućnostima u vašoj industriji i procesima.

Saznajte više