MultiJet

Asortiman Alfa Laval MultiJet Rotary Jet Head za čišćenje rezervoara uklanja ostatke koji se teško čiste sa površina u teškim procesnim okruženjima u industriji boja, skroba, kućne nege, hemijske industrije, celuloze i papira, etanola, ulja i drugih industrija. Njegova robusna konstrukcija obezbeđuje izdržljivost, dok njegov dizajn pužnog zupčanika obezbeđuje visok obrtni moment potreban za pouzdanost u radu.

Multijet 45 and 25 right side 640x360

Isplativa rotirajuća glava za pranje industrijskih tankova

  • Osigurava rad bez prekida zahvaljujući snažnom uklanjanju ostataka koji se teško čiste
  • Povećava produktivnost zahvaljujući 60% bržim, efikasnijim ciklusima čišćenja od uporedive opreme kugle za raspršivanje za čišćenje rezervoara
  • Štedi do 70% troškova čišćenja zahvaljujući efikasnijoj upotrebi vode i sredstava za čišćenje
  • Eliminiše potrebu za ručnim čišćenjem rezervoara; nije potreban ulazak u rezervoar
  • Higijenska sigurnost zahvaljujući pouzdanim i predvidljivim performansama čišćenja

Čišćenje rezervoara za industrijske procese zahteva robusnu, pouzdanu i efikasnu opremu za čišćenje rezervoara koja može da izdrži teška radna okruženja i temeljno očisti čvrste ostatke. Alfa Laval MultiJet mašine za čišćenje rezervoara sa rotacionom mlaznom glavom idealne su za poslove čišćenja rezervoara koji uključuju uklanjanje najtvrđih ostataka iz industrijskih rezervoara – čak i onih koji se nalaze u potencijalno eksplozivnoj atmosferi. Dostupan kao verzije sa dve i četiri mlaznice, dostupan je u različitim veličinama i konfiguracijama za čišćenje veličina rezervoara kapaciteta od 5 m3 do 1000 m3.

Mašine za čišćenje rezervoara Alfa Laval Rotary Jet Head pokazale su se veoma efikasnim za čišćenje unutrašnjosti rezervoara za proizvodnju boje na bazi rastvarača u okruženjima ATEX zone koristeći regenerisani rastvarač kao medij za čišćenje.

– Morten Schaarup, menadžer projekta, Hempel A/S, Danska

Sigurno, efikasno i pouzdano čišćenje rezervoara

Povećajte operativnu pouzdanost čišćenja rezervoara pomoću robusnog dizajna Alfa Laval MultiJet mašina za čišćenje rezervoara sa rotacionom mlaznom glavom. MultiJet poboljšava efikasnost čišćenja rezervoara, ubrzava cikluse čišćenja i smanjuje potrošnju energije, vode i medija za čišćenje za praktično bilo koju veličinu i konfiguraciju rezervoara.

Obezbedite efikasnu distribuciju vode za ispiranje na sve unutrašnje površine rezervoara pomoću optimizovanog mlaznog prskanja od 360°. U poređenju sa skupljim i dugotrajnijim metodama čišćenja natapanjem hemikalijama ili ručnim čišćenjem, MultiJet brzo i efikasno uklanja čvrste ostatke iz unutrašnjosti rezervoara nakon završetka svakog proizvodnog ciklusa.

Dokazana pouzdanost performansi i dug radni vek

Alfa Laval MultiJet mašine za čišćenje rezervoara sa rotacionom mlaznom glavom zasnovane su na proverenoj tehnologiji koja obezbeđuje pouzdane i ponovljive performanse čišćenja i dug radni vek. Za optimalne performanse čišćenja koristite radni pritisak između 5 i 12 bara.

Isplativo održavanje sa minimalnim zastojima

Poboljšajte performanse procesa, povećajte efikasnost čišćenja rezervoara i produžite uslugu opreme za čišćenje rezervoara. Zamena delova je brza i laka pomoću servisnih kompleta rezervnih delova

Kako radi

Jak mlazni tok iz Alfa Laval MultiJet rotacione glave pokriva celu površinu unutrašnjosti rezervoara postepeno pokrivajući 360°. Time se postiže snažno mehaničko čišćenje sa malom količinom vode i sredstava za čišćenje.

Nakon što postigne pun obrazac čišćenja, glava za pranje tankova će započeti novi obrazac čišćenja i nastaviće da obavlja sledeći pun ciklus čišćenja.

.
阿法拉伐搅拌罐

Top 10 saveta - oprema za rezervoare

Evo nekoliko saveta i video snimaka koji će vam pokazati kako da svoju opremu za rezervoare održavate u vrhunskom stanju.

Katalog proizvoda higijenskske opreme Alfa Laval

Najnovija online verzija "Na dohvat ruke". Katalog proizvoda higijenske opreme Alfa Laval - Na dohvat ruke uključuje letke proizvoda, krive efikasnosti, veze do animacija, brošura i cenovnika za naručivanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

CAD portal

Preuzmite modele proizvoda u formatima Neutral ili Native CAD datoteka. Takođe je moguće preuzeti 3D PDF datoteke.

Pogledajte u CAD portal 

Animacije

Posetite sajt animacija i pogledajte unutar proizvoda da biste videli i razumeli kako funkcioniše.

Pogledajte animacije 

.

NEAR vesti

Da biste bili informisani o važnim pitanjima održivosti i mogućnostima u vašoj industriji i procesima.

Saznajte više

Tehnički članci (eng)