Bure/bubanj/IBC

Alfa Laval GJ 7, Alfa Laval GJ BB i Alfa Laval GJ 9 uređaji za čišćenje rezervoara sa rotacionom mlaznom glavom predstavljaju tehnološki napredak koji omogućava izuzetne rezultate čišćenja, a dizajnirani su u kompaktnoj veličini koja je laka za rukovanje. Alfa Laval GJ 7 i Alfa Laval GJ BB su specijalno dizajnirani za čišćenje malih buradi i bačvi, dok Alfa Laval GJ 9 omogućava brzo čišćenje kontejnera za rasuti teret (IBC kontejnera) srednje veličine.

gj-barrel-drum-ibc 640x360

Kvalitetan proizvod

Alfa Laval GJ uređaji za čišćenje rezervoara su deo našeg izuzetno poznatog asortimana Gamajet proizvoda. Alfa Laval tehnologija kombinuje pritisak i protok za rotaciju mlaznica za pranje pod visokim pritiskom u preciznom, ponovljivom i pouzdanom modelu od 360 stepeni.

Brzo čišćenje IBC kontejnera

Alfa Laval GJ 9 je idealan za čišćenje IBC kontejnera i malih posuda. Jedinica lako prolazi kroz otvore do 76 mm (3”). Uređaj efikasno radi i pri visokim pritiscima od 70 bara (1000 PSI) i niskim pritiscima od 3 bara (40PSI), pružajući fleksibilne opcije i potencijalno smanjujući vreme čišćenja. Čišćenje se obavlja za 4-8 minuta.

Čišćenje bubnja i bureta

Alfa Laval GJ 7 i Alfa Laval GJ BB su dizajnirani da obezbede temeljno čišćenje buradi i bačvi, koristeći najmanje vremena i tečnosti za pranje. Celo bure ili bačva se može očistiti za manje od 2 - 7 minuta. Jedinice su idealne za čišćenje raznih ostataka, uključujući lepkove, boje, hemikalije i naftu. Jedinice lako prolaze kroz otvore do 55 mm (1,75”).

Povrat ulaganja

Jedinstveni dizajn smanjuje troškove čišćenja i negativan uticaj na životnu sredinu minimizirajući količinu vode, energije i sredstava za čišćenje rezervoara. Korišćenjem mlaznica sa visokim pritiskom umesto tradicionalnih neefikasnih statičkih kuglica za prskanje smanjuje se otpad i potrošnja resursa.

Prednosti

  • Manje vremena za čišćenja = Više vremena za proizvodnju
  • Smanjuje upotrebu vode/tečnosti za pranje za čišćenje rezervoara, čime se smanjuju troškovi čišćenja.
  • Eliminiše potrebu za ulazom u skučeni prostor za ručno čišćenje rezervoara.
  • Izdržljive i pouzdane, rotacione mlazne glave dokazano povećavaju efikasnost čišćenja pružajući pouzdane i ponovljive performanse čišćenja.

Asortiman Alfa Laval GJ proizvoda:

  • Alfa Laval GJ 7
  • Alfa Laval GJ 9
  • Alfa Laval GJ BB

Kako radi

Visokoefikasno čišćenje uz minimalnu upotrebu resursa

Mlaznica sa visokim pritiskom iz rotacione mlazne glave je unapred programirana da opere unutrašnjost rezervoara uz kontinuiranu gustinu mlaza. Time se postiže snažan mehanički udar sa malom količinom vode, kiseline ili kaustične sode. Većina Alfa Laval GJ rotacionih mlaznih glava mogu da rade i pod visokim i niskim pritiskom.

Prefinjenije, dugotrajne performanse

Asortiman Alfa Laval GJ uključuje zupčanik podmazan mašću kako potencijalno štetne čestice ne bi ostale zaglavljene u zupčaniku tokom recirkulacije u CIP procesu čišćenja na licu mesta. Ovaj inovativni dizajn obezbeđuje bolje performanse i smanjuje habanje uređaja.

Energetski efikasan dizajn

Brži ciklus čišćenja rezervoara takođe smanjuje potrošnju energije. Tečnost za čišćenje prolazi kroz mlaznice u automatizovanoj, zupčanoj rotaciji oko vertikalne i horizontalne ose. U prvom ciklusu, mlaznice postavljaju grubu šaru na površinu rezervoara, a u narednoj fazi mlaz se progresivno zgušnjava tokom osam ciklusa.

 

Deo širokog asortimana za čišćenje industrijskih rezervoara

Alfa Laval nudi sveobuhvatan asortiman opreme za čišćenje rezervoara namenjene za upotrebu u industriji đubriva, neorganskih hemikalija, petrohemijskih proizvoda, biogoriva, nafte i gasa, proizvoda za kućnu negu, kao i u proizvodnji papira, celuloze i čelika.    

Za širi asortiman proizvida za čišćenje rezervoara, pogledajte različite kategorije proizvoda: TJ, T/TZ , MultiJet i SaniJet

.

Top 10 saveta - oprema za rezervoare

Evo nekoliko saveta i video snimaka koji će vam pokazati kako da svoju opremu za rezervoare održavate u vrhunskom stanju.

阿法拉伐搅拌罐

Katalog proizvoda higijenskske opreme Alfa Laval

Najnovija online verzija "Na dohvat ruke". Katalog proizvoda higijenske opreme Alfa Laval - Na dohvat ruke uključuje letke proizvoda, krive efikasnosti, veze do animacija, brošura i cenovnika za naručivanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

CAD portal

Preuzmite modele proizvoda u formatima Neutral ili Native CAD datoteka. Takođe je moguće preuzeti 3D PDF datoteke.

Pogledajte u CAD portal 

Animacije

Posetite sajt animacija i pogledajte unutar proizvoda da biste videli i razumeli kako funkcioniše.

Pogledajte animacije 

.

NEAR vesti

Da biste bili informisani o važnim pitanjima održivosti i mogućnostima u vašoj industriji i procesima.

Saznajte više

Tehnički članci (eng)