Ubrzavanje održivih rešenja

Zamislite održiviji svet. Svet u kome je potrebno manje da se proizvede još više. Svet u kome efikasno ispunjavamo naše rastuće potrebe za energijom i istovremeno smanjujemo emisije ugljen-dioksida. Zamislite svet u kome možemo da iskoristimo snagu prirodnih resursa, a da ih istovremeno sačuvamo.

U Alfa Laval-u mi ne zamišljamo samo ovaj svet. Mi ga gradimo – zajedno sa našim klijentima i našim partnerima. Uz nemilosrdnu inovaciju, ubrzavamo prelazak na efikasnija, čistija energetska rešenja i pomeramo cirkularnu ekonomiju napred. Naše duboko poznavanje industrije nam omogućava da optimizujemo procese klijenata, prevaziđemo najteže izazove i nastavimo da činimo svet boljim svakim danom.

Radeći zajedno, ubrzavamo prelazak na održiva rešenja. Sve je u tome da napredujete bolje – za vaše poslovanje, za vaše ljude i za planetu koju svi delimo.

cleantech_symbol_640x360.png

Partnerstvo za ubrzanje vaših održivih rešenja

Sa temeljima izgrađenim na decenijama iskustva, Alfa Laval poseduje jedinstvene kompetencije za identifikaciju novih mogućnosti da se iz postojećih procesnih aplikacija izvuče više. Saznajte kako naša rešenja i podrška koju možemo da ponudimo kao vaš partner, mogu pomoći vašem poslovanju da raste na pravi način tako što ćete ostvariti svoj pun potencijal održivosti.

Naši stručnjaci vam pokazuju put

Čujte od Madlen Gilborn, menadžera za poslovni razvoj za čiste tehnologije Alfa Laval-a, o našem radu u oblasti čiste energije, energetske efikasnosti i cirkularne ekonomije. Partnerstvo sa Alfa Laval-om dovodi vas u kontakt sa vodećim stručnjacima u industriji kao što je Madlen, koji podržavaju ubrzanje održivosti vašeg poslovanja.

Naš globalni izazov: dekarbonizacija

Izazov dekarbonizacije je dvostruk: moramo istovremeno podržati brzorastuće potrebe za energijom, uz smanjenje emisije ugljen-dioksida da bismo ispunili ciljeve Pariškog sporazuma o klimatskim promenama.

Kao što ovaj grafikon pokazuje, naš trenutni kurs je daleko od onoga gde treba da bude. Postizanje pariškog cilja ograničavanja povećanja globalne temperature na 1,5°C do 2050. godine zahtevaće scenario „održivog razvoja“. Međutim, vredi napomenuti da se očekuje da će potrebe za energijom porasti za čak 54% u istom periodu. Stoga nijedno jednostavno rešenje ne može da transformiše globalni energetski sistem. To će zahtevati kombinaciju tehnologija i goriva.

U Alfa Laval-u imamo iskustvo i znanje da podržimo vašu tranziciju, sa rešenjima koja omogućavaju energetsku efikasnost, čistu energiju i cirkularnu ekonomiju. Pročitajte više u nastavku ili nas kontaktirajte danas.


Kontaktirajte nas

 

 

cleantech-WHE-chart-final.png

Energetska efikasnost

Kako Alfa Laval može maksimalno povećati vašu energetsku efikasnost? Saznajte kako naša rešenja pomažu u uštedi 50 GW energije godišnje – smanjujući emisiju ugljen-dioksida za čak 25 miliona tona. To je 550 puta više od ugljeničnog otiska Alfa Laval-a.

Alfa Laval Sustainable solutions Energy efficiency

Čista energija

Spremni da otkrijete sutrašnja rešenja za proizvodnju zelenog vodonika, gorive ćelije, hvatanje ugljenika i skladištenje energije? Kliknite ovde da biste saznali više o rešenjima kompanije Alfa Laval za ubrzanje prelaska na čistu energiju.

Sustainable solutions Clean energy

Cirkularna ekonomija

Želite da vidite kako Alfa Laval radi sa partnerima i kupcima kako bi osigurao da se svaki prirodni resurs koristi – i ponovo koristi – na najefikasniji mogući način? Otkrijte naša najnovija rešenja za unapređenje kružnosti.

Sustainable solutions Circular economy

Održivo partnerstvo

Vaša radoznalost je naša radoznalost. Vaša strast je naša strast. Alfa Laval veruje da su saradnja i jaka partnerstva ključ za ubrzanje sutrašnjih rešenja. Više od jednog veka, on je bio pogonsko gorivo za naše nemilosrdne inovacije. Danas on pokreće naš novi razvoj u energetskoj efikasnosti, čistoj energiji i cirkularnoj ekonomiji. Saznajte kako naša rešenja i podrška koju možemo da ponudimo kao vaš partner mogu pomoći vašem poslovanju da raste na pravi način tako što ćete ostvariti svoj puni održivi potencijal.

Alfa Laval Sustainable solutions Sustainable partnership
.
Cleantech Herobanner 1920x480-final

Ubrzanje održivih rešenja

Zamislite održiviji svet

.

Održiva rešenja za bolji svet

Da li ste znali da Alfa Laval doprinosi 15 od 17 ciljeva održivosti UN? Ne nudimo samo rešenja koja odgovaraju na potrebe naših kupaca, već i na potrebe naše planete. Naš najnoviji izveštaj o održivosti dokumentuje posao koji obavljamo da bismo pomogli u stvaranju boljih svakodnevnih uslova za sve.

Alfa Laval Sustainable solutions Sustainable solutions

Naš nagrađivani časopis HERE

HERE je Alfa Laval-ov onlajn časopis i dobitnik švedske izdavačke nagrade za 2019. Donosi vam najnovije uvide, analize i inspiraciju iz našeg sveta i šire. Sa fokusom na to kako se procesi mogu poboljšati radi uštede energije i zaštite životne sredine, HERE istražuje globalne i lokalne izazove zajedno sa inovacijama i rešenjima koja mogu da ih reše.

Alfa Laval Sustainable solutions HERE magazine

Kontaktirajte nas

Te informacije se čuvaju i obrađuju u skladu sa našom politikom privatnosti.