LKC UltraPure

Projektovan tako da zadovoljavaju specifične potrebe u biotehnološkoj, farmaceutskoj i industriji sredstava za ličnu higijenu, LKC UltraPure nepovratni ventil omogućuje bezbednu, laku montažu i visok, konzistentan kvalitet.

LKC制药级止回阀

UltraPure (ultra čist) kvalitet

LKC UltraPure je razvijen kako bi olakšao bezbednu i laku instalaciju koja omogućuje optimalnu celovitost sklopa. Ovaj ventil nudi visok i konzistentan kvalitet i sveobuhvatnu dokumentaciju koja zadovoljava stroge standarde biotehnološke, farmaceutske i industrije sredstava za ličnu higijenu.

Visok i konzistentan kvalitet

LKC UltraPure ventili se podvrgavaju rigoroznoj kontroli kvaliteta. Alfa Laval obavlja sve dolazne i odlazne kontrole i inspekcije kvaliteta i blisko prati svaki aspekt proizvodnog procesa – od nabavke sirovina preko ispitivanja tolerancije i površinskih zaštitnih slojeva do ambalaže i obeležavanja. Tolerancije i svi površinski zaštitni slojevi, na primer, se pregledaju pomoću kalibrisane opreme. To pomaže u obezbeđivanju najvišeg mogućeg kvaliteta.

Potpuno dokumentovano

Sva oprema i komponente iz Tri-Clover UltraPure asortimana se isporučuju sa Alfa Laval Q-doc paketom, sveobuhvatnim dokumentacionim paketom koji daje potpunu transparentnost celokupnog lanca snabdevanja, od sirovina do konačne isporuke opreme. To olakšava kupovinu i procedure instalacije, kao i procedure kvalifikacije, validacije i kontrole izmena. Zasnovan na GDP-u (dobroj dokumentacionoj praksi), Alfa Laval Q-doc pokriva svaki aspekt isporuke UltraPure opreme i pruža korisnicima transparentno i dobro dokumentovano obezbeđivanje kvaliteta isporučene opreme.

Q-doc paket za LKC UltraPure obuhvata procedure provere kvaliteta i izrade, sertifikate o kvalitetu materijala i potpunu mogućnost praćenja. Ova posvećenost detaljima maksimizira korisno vreme rada i minimizira rizik.

Za više informacija o higijenskom dizajnu i dokumentaciji, molimo posetite naš BioPharm Portal.

Product Benefits

  • Safe and easy installation
  • High and consistent quality
  • Completely documented

Kako radi

Primena

Tri-Clover® LKC UltraPure je nepovratni ventil koji sprečava povratni tok u sistemu. UltraPure izvedba je projektovana i dokumentovana tako da zadovoljava potražnju u industrijama poput biofarmaceutske i industrije sredstava za ličnu higijenu.

Princip rada

Opruga deluje na regulator toka, držeći ventil zatvorenim sve dok sila pritiska na ulazu ne premaši silu opruge. U slučaju obrnutog toka, sila opruge i pritisak iz odvoda će održavati ventil zatvorenim.

Standardni dizajn

Kućište ventila se sastoji od dva dela koji su spojeni zateznim prstenom. Usmerivački disk i četiri nožice usmeravaju regulator toka napregnut oprugom u kućištu ventila.

1 = Flow direction.

Shows the optimal built-in situation to make sure the valve is drainable. The four guide legs of the valve cone ensures good alignment.

LKC UltraPure How it works104x143 jpg

Part of a broad valve range

Alfa Laval offers a comprehensive range of valves intended for hygienic applications in the dairy, foodbeverage,home carepersonal care, biotechnology and pharmaceuticals.

For a broader valve range, explorer the different product categories:  ball valves, butterfly valvesdiaphragm valves, double seal valves, double seat valvesregulating valves, safety valves, sample valves, shutter valves and single seat valves.

single seat valves 640x360
.

Deset saveta - ventili

Evo nekoliko saveta i video servisa koji pokazuju kako održavate svoje higijenske ventile u vrhunskom stanju

Logika prehrane

Alfa Lavalova higijenska oprema kombinuje visoke performanse sa blagim rukovanjem kako bi sačuvala osetljive sastojke. Praćenje trendova u prehrambenoj industriji i rješavanje četiri ključna izazova; snabdijevanje potrošača prehrambenim proizvodima po konkurentnoj cijeni, dobivanje najviše iz sirovina, smanjenje otpada i emisija, te isporuka sigurnih i higijenskih prehrambenih proizvoda.

food logic 640x360

Katalog proizvoda higijenskske opreme Alfa Laval

Najnovija online verzija "Na dohvat ruke". Katalog proizvoda higijenske opreme Alfa Laval - Na dohvat ruke uključuje letke proizvoda, krive efikasnosti, veze do animacija, brošura i cenovnika za naručivanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

CAD portal

Preuzmite modele proizvoda u formatima Neutral ili Native CAD datoteka. Takođe je moguće preuzeti 3D PDF datoteke.

Pogledajte u CAD portal 

Animacije

Posetite sajt animacija i pogledajte unutar proizvoda da biste videli i razumeli kako funkcioniše.

Pogledajte animacije 

Ventili i automatizacija

Tehnički članci (eng)

.

NEAR vesti

Da biste bili informisani o važnim pitanjima održivosti i mogućnostima u vašoj industriji i procesima.

Saznajte više