Unique Mixproof Process

Zaštitite procesne fluide na matricama ventila i cevovodima koristeći isplativ Alfa Laval ventil za jedinstveni proces otporan na mešanje (Unique Mixproof Process). Ova ekonomična verzija naših premijum dvostruko sedišnih ventila otpornih na mešanje sa podizanjem sedišta eliminiše rizik od unakrsne kontaminacije. Visoka čistoća, sposobnost da izdrži vršne vrednosti pritiska i komponente pogodne za upotrebu čine ovaj ventil odličnim dodatkom kada se radi o mleku, hrani i piću.

Unique Mixproof Process 640x360

Isplativi dvostruko sedišni ventil za osnovnu funkcionalnost otpornosti na mešanje u higijenskim primenama

  • Obezbedite bezbednost proizvoda koja vam je potrebna tako što ćete eliminisati rizik od unakrsne kontaminacije i gubitka proizvoda
  • Poboljšajte pouzdanost i fleksibilnost podešavanja procesa sa dokazanom tehnologijom ventila prilagođenom vašim specifičnim proizvodnim potrebama
  • Smanjite rizik od neplaniranog zastoja dok trošite što je moguće manje vremena i resursa na rutinsko održavanje
  • Smanjite uticaj na životnu sredinu sa značajnim smanjenjem upotrebe vode i CIP medija i bez prosipanja ili gubitka proizvoda
  • Unapred definisani i dostupni u različitim veličinama koje zadovoljavaju vaše osnovne higijenske zahteve za obradu

Alfa Laval jedinstveni proces otporan na mešanje je namenski dvostruko sedišni ventil sa funkcijom podizanja sedišta. Na osnovu dokazanih Unique Mixproof i Unique Single Seat ventila (sa jednostrukim sedištem), sertifikovan je prema FDA, 3A i drugim priznatim standardima.

Jedinstveni proces otporan na mešanje štiti vaše proizvode, čak i pod visokim pritiskom. Njegov modularni dizajn olakšava prilagođavanje različitim primenama, zahtevima kapaciteta i promenljivim potrebama.

Usluga je pojednostavljena zahvaljujući aktuatoru bez održavanja i dokazanoj tehnologiji zaptivanja sa definisanom kompresijom koja produžava vreme između intervala održavanja. Štaviše, poboljšajte akreditive održivosti kombinovanjem ventila sa kontrolnom jedinicom ventila Alfa Laval ThinkTop za uštedu do 90% u vodi, sredstvima za čišćenje i troškovima otpadnih voda.

Unique_Mixproof_Process_Matrix.gif

Zaštitite svoj proizvod

Obezbedite bezbednost proizvoda koja vam je potrebna tako što ćete eliminisati rizik od unakrsne kontaminacije i gubitka proizvoda, istovremeno obezbeđujući efikasno čišćenje.

Poboljšajte svoj proces

Poboljšajte pouzdanost i fleksibilnost podešavanja procesa, uz dokazanu tehnologiju ventila koja odgovara specifičnim potrebama vaše proizvodnje.

Pojednostavite svoj servis

Smanjite rizik od neplaniranih zastoja, dok trošite što je moguće manje vremena i resursa na rutinsko održavanje.

Poboljšajte svoju održivost

Ograničite uticaj na životnu sredinu, uz znatno smanjenu potrošnju vode i CIP medija i eliminisan gubitak proizvoda.

.

Kako radi

Alfa Laval ventil za jedinstveni proces otporan na mešanje je normalno zatvoren (NC) ventil kojim se upravlja sa udaljene lokacije pomoću komprimovanog vazduha. Ventil ima dva nezavisna čepa i zaptivke za odvajanje tečnosti; prostor između zaptivača formira komoru za curenje pri atmosferskom pritisku u svakom radnom stanju. Curenje se retko dešava, ali ako se dogodi, proizvod teče u komoru za curenje i odvodi se kroz izlaz na dnu komore radi lakšeg otkrivanja.

Exploded view_Unique Mixproof Process.png

 

 

Kada je ventil otvoren, komora za curenje je zatvorena. Proizvod zatim prelazi iz jedne linije u drugu. Dobro poznati radijalni dizajn ventila obezbeđuje da tokom rada ventila praktično ne dođe do izlivanja proizvoda.

Icon 2 Proven performance_ 640x360_new.png

Dizajniran da maksimizira vreme rada u proizvodnji, održavajući vreme servisiranja na minimumu.

Icon 1 Proven Performance promo_640x360_new.png

Eliminišite nepotreban gubitak proizvoda zahvaljujući radu bez prosipanja.

Icon 3 Proven performance promo 640x360.png

Dodajući inteligenciju Alfa Laval ThinkTop-a, uštedite do 90% u vodi i sredstvima za čišćenje.

Takođe biste mogli biti zainteresovani za...

Bezbedno čišćenje na mestu i bezbednost proizvoda sa Unique Mixproof

Najnovija generacija Unique Mixproof ventila dizajnirana je da obezbedi bezbednost proizvoda tokom higijenske obrade. Usput, oni vam omogućavaju da poboljšate nekoliko drugih aspekata vaše operacije.

UMP CIP and Process Brochure Vignette

Katalog proizvoda higijenskske opreme Alfa Laval

Najnovija online verzija "Na dohvat ruke". Katalog proizvoda higijenske opreme Alfa Laval - Na dohvat ruke uključuje letke proizvoda, krive efikasnosti, veze do animacija, brošura i cenovnika za naručivanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

Servis higijenskih ventila

Za kontinuriano održavanje higijene u radnim procesima, produžite životni vek vaših higijenskih ventila. Ukoliko je Alfa Laval vaš servisni partner, imaćete pristup našoj globalnoj servisnoj mreži i stručnjacima kad god vam je potrebno. Oslonite se na naš širok spektar usluga za optimizaciju vaših procesa – u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu.

Service 640x360
.

NEAR vesti

Da biste bili informisani o važnim pitanjima održivosti i mogućnostima u vašoj industriji i procesima.

Saznajte više

CAD portal

Preuzmite modele proizvoda u formatima Neutral ili Native CAD datoteka. Takođe je moguće preuzeti 3D PDF datoteke.

Pogledajte u CAD portal 

Tehnički članci (eng)