2020-06-02 Product news

Vebinar - Suvo hmeljenje: Alfa Lavalove tehnologije ubrizgavanja

Oslanjajući se na prvi vebinar za suvo hmeljenje, koji se bavio osnovnim principima ove tehnike proizvodnje, sada nudimo novi vebinar za suvo hmeljenje sa fokusom na tehnologije ubrizgavanja.

Pošto pivare streme ka diferencijaciji proizvoda, suvo hmeljenje i ubrizgavanje ukusa u procesu proizvodnje piva postaju sve učestaliji širom sveta. Međutim, postoje neki značajni procesni izazovi u prilagođavanju ovih tehnika za proizvodnju velikih razmera.

Alfa Laval nudi dva inovativna rešenja za optimizaciju ovih procesa, kako za male tako i za velike proizvodne serije. Obradićemo izazove procesa ubrizgavanja, sa posebnim naglaskom na suvo hmeljenje, i diskutovaćemo o sve većem iskustvu korisnika sa dva Alfa Lavalova rešenja širom sveta: Iso-Mix eksterni pogon (IMXD) Rotacioni mlazni mikser, i Alhop modul za suvo hmeljenje i ubrizgavanje.

Datum: 25 jun 2020

Na ovom vebinaru saznaćete nešto više o sledećem:

  • Principi suvog hmeljenja i ubrizgavanja ukusa
  • Procesni izazovi ove tehnike
  • Alfa Laval Iso-Mix eksterni pogon (IMXD) za suvo hmeljenje i ubrizgavanje u srednjim do velikim rezervoarima
  • Alfa Laval Alhop modul za suvo hmeljenje i ubrizgavanje u malim do srednjim rezervoarima
  • Iskustva kupaca i procesne prednosti ova dva rešenja širom sveta

O govornicima:

  • Alyce Hartvigsen je dipl. hemijski inženjer sa preko 30 godina iskustva u hemijskoj, petrohemijskoj i pivarskoj industriji. Njen rad u kompaniji Alfa Laval je prvenstveno fokusiran na razvoj i promovisanje primene mešanja pomoću rotacionih mlaznica u pivarskoj industriji. Ona je nadgledala primenu ispitivanja komercijalnog obima i kompletnih instalacija za podrume i blisko sarađuje sa krajnjim korisnicima prilikom puštanja u rad i optimizacije procesa. Njene publikacije mogu se videti u nekoliko izdanja časopisa Technical Quarterly Udruženja master pivara Amerike.
  • Denis Martin je stekao inženjersku diplomu iz oblasti fermentacije i pivarske industrije u Belgiji i ima više od 10 godina iskustva u pivarskoj industriji. Njegov rad u kompaniji Alfa Laval fokusiran je na tržište zanatske proizvodnje i prilagođavanje i razvoj proizvoda koji odgovaraju potrebama kraft pivara.

Možda će vas takođe zanimati:

 

Dry hopping 640x360px

Would you like to receive news about our future webinars and product information?

This information is stored and processed in accordance to our privacy policy.

Povezani sadržaj