2020-10-14 Product news

Vebinar o dealkoholizaciji piva

Bezalkoholni ili niskoalkoholni pivski proizvodi prisutni su u poslednjih 30 godina u različitim oblicima. Međutim, tek su u skorije vreme kvalitetna piva sa 0,0 odsto alkohola, tj. ona piva koja su proizvedena odvajanjem alkohola iz recepata namenjenih za krajnje pivo do količine manje od 0,05% procenata alkohola (ABV, eng. Alcohol by volume), postala uspešna. Postoje jasni znakovi da će dealkoholizacija piva imati važnu ulogu u nadolazećim trendovima na tržištu pića. Kako možete iskoristiti ovo uzbudljivo i profitabilno tržište?

Na ovom besplatnom vebinaru naš stručnjak Huan Hurado (Juan Jurado) podeliće sa Vama ključne aspekte koje treba razmotriti prilikom proizvodnje kvalitetnog bezalkoholnog piva koje zadovoljava potražnju na tržištu:

  1. Koji su najnoviji trendovi na tržištu i pokretači potražnje za pivskim proizvodima od 0,0 odsto alkohola?

  2. Kako postići jedinstven ukus pomoću izvesne jedinstvene tehnologije dealkoholizacije?

  3. Zašto biste trebali da razmotrite znanje, tehničku podršku i dugoročna procesna rešenja Vašeg pivara dobavljača prilikom pravljenja bezalkoholnog piva?

O našem govorniku:

Huan Hurado (Juan Jurado) je radeći za kompaniju Alfa Laval u poslednjih 25 godina prošao kroz različite uzbudljive uloge i proputovao je razne države. Danas, on je globalni menadžer za tehnologiju pri kompaniji Alfa Laval Brewery Systems HQ sa sedištem u Kopenhagenu. Na papiru, on ima zvanje master inženjer prehrambene tehnologije/inženjer poljoprivrede i završene međunarodne master studije poslovne administracije u evropskoj poslovnoj školi ESCP Europe, međutim, ništa ne može da nadmaši njegovo stvarno iskustvo na terenu u svojstvu obučenog inženjera za module i rešenja za odvajanje u pivarama sa više od 400 uspešno sprovedenih pivarskih projekata.

Čak i u ono doba kada još niko nije bio čuo za tehnologije dealkoholizacije, on se već od 1997. uveliko bavio različitim vrstama ovih tehnologija. Osam godina aktivne saradnje sa Institutom VLB Berlin Institut nastavlja da ga nadahnjuje da deli svoje sveobuhvatno i teško dostižno znanje sa kolegama iz industrije.

Dealcoholized beer

Fill in the form to view the recording of the webinar

Would you like to receive news about our future webinars and product information?

This information is stored and processed in accordance to our privacy policy.

Povezani sadržaj