2020-04-20 Product news

Kompanija Alfa Laval deli savete za čišćenje sa prerađivačkim industrijama za preradu hrane i pića

Održavanje visokih higijenskih standarda oduvek je od suštinskog značaja za proizvođače hrane i pića. Tokom ovog neuobičajenog doba, čišćenje postaje još važnije za Vaše proizvodno postrojenje, osoblje i klijente...

Zbog toga, naš stručnjak za Iso-Mix, Alis Hartvigsen (Alyce Hartvigsen), želi putem vebinara da podeli sa Vama nekoliko saveta o čišćenju hrane i pića.

Datum: 29. april 2020. godine

Na ovom besplatnom vebinaru naučićete: 

  • Važnost dobrog čišćenja Vaše pivare ili proizvodnog postrojenja
  • Koncept Cleaning-in-place (CIP), tj. čišćenje bez rastavljanja  
  • Različite tehnologije čišćenja rezervoara 
  • Kako optimizovati CIP process  

O govorniku:

Alis Hartvigsen (Alyce Hartvigsen) je direktor odseka za Iso-Mix i fermentaciju, Pivarskih sistema pri kompaniji Alfa Laval u Kopenhagenu. Ona je diplomirani inženjer hemijske tehnologije i ima preko 30 godina iskustva u hemijskoj, petrohemijskoj i pivarskoj industriji. Njen rad u kompaniji Alfa Laval je prvenstveno fokusiran na razvoj i promociju aplikacija za rotaciono mešanje mlaznicama u pivarskoj industriji. Ona je nadgledala implementaciju i komercijalnih ispitivanja i celokupnu montažu pivskih podruma, a takođe i blisko sarađuje sa krajnjim korisnicima prilikom puštanja u rad i optimizacije sistema.

 

Ko može imati koristi od ovog vebinara:

Profesionalci koji rade sa aplikacijama navedenim u nastavku:

  • Pivara
  • Mlekara
  • Hrana za bebe
  • Sok
  • Jestivo ulje
  • Prerada hrane i pića koja zahteva visok higijenski standard

Povezani sadržaj