Komercijalno hlađenje

Širok asortiman izmenjivača toplote kompanije Alfa Laval se nalazi u brojnim stambenim i komercijalnim klimatskim primenama – uključujući klimatizaciju (čileri), grejanje vode iz slavine (bojler/solarna energija), toplotne pumpe i transportno hlađenje.

commercial refrigeration 640x360

Jednostavno sveže - danas i sutra

WSa više od 80 godina uspešnog razvoja u oblasti prenosa toplote, Alfa Laval zna šta je potrebno za isporuku energetski efikasnih rešenja za vašu primenu. Naš brend se odnosi na učinak i naš cilj je da isporučimo najbolje proizvode i rešenja za vaš posao. Razvijamo visoko standardizovane asortimane i klasifikujemo ih prema brojevima artikala kako bismo olakšali izbor i brzu isporuku. Ovo osigurava da uvek dobijate pravo rešenje od jednog jedinog dobavljača.

Današnja rešenja za sutrašnje zahteve

Naša energetski efikasna rešenja za rashlađivanje razvijena su da odgovore na zahteve današnjih delatnosti a takođe su spremna za budućnost u smislu međunarodnih propisa o rashladnim sredstvima i emisijama. Alfa Laval razmenjivači toplote su sertifikovani prema dole navedenim propisima i standardima.

  • Energetska efikasnost – Naši proizvodi i rešenja štede energiju, smanjuju troškove i spremni su za budućnost.
  • Pouzdanost stručnjaka - Sa preko 80 godina iskustva u tehnologiji prenosa toplote i više od 5000 instalacija širom sveta, imamo stručnost u primeni.
  • Jednostavno i dostupno - Nudimo kompatibilan kompletan standardni asortiman proizvoda sa lagera. Naše proizvode je lako izabrati i instalirati i bez obzira na to o kojoj se državi radi, tu smo da vam pružimo podršku.

Alfa Laval AC65 – potpuna efikasnost za toplotne pumpe u stambenim objektima

AC65 je izmenjivač toplote nove generacije za veliko tržište toplotnih pumpi, koji nudi toplotnu, razvojnu i procesnu efikasnost. Nudi kvalitet bez premca i izuzetne performanse sa najnižim mogućim punjenjem, što ga čini savršenim za rashladne fluide sa niskim GVP-om, uključujući R290.

AC65 vignette
.
Accelerate sustainable solutions

Ubrzanje održivih rešenja

Zamislite održiviji svet

.

Pridružite nam se u seriji vebinara o sistemima za hlađenje

Primene u oblasti hlađenja doživljavaju brzu transformaciju, a pokretači održivosti stvaraju sve više izazova. Ali Alfa Laval može pomoći. Pridružite se našim stručnjacima u ovoj oblasti na prvoj seriji vebinara ikada posvećenoj najnovijim trendovima – i rešenjima – koji oblikuju našu delatnost. Učestvujte uživo - ili gledajte na zahtev prema vašem rasporedu!

xchanging ideas vignette text

Vaš centar za najnovije informacije o grejanju i hlađenju

Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu u razmeni toplote, Alfa Laval nudi znanja za rešavanje savremenih izazova u grejanju i hlađenju. Nađite odgovore na složena pitanja o svemu od energetske efikasnosti do prirodnih rashladnih sredstava, uz korisne alate koji će vam olakšati pronalaženje prave tehnologije za vaše potrebe.

heating cooling-hub-vignette-2021