Ventili sa jednim sedištem

Alfa Laval ventili sa jednim sedištem (SSV) su robusni i pouzdani ručni i pneumatski ventili sa jednim zapušačem. Namenski napravljeni za različite upotrebe, bez obzira da li se koriste za zatvaranje ili zamenu tečnosti, ovi kompaktni, modularni ventili su idealni za upotrebu u situacijama gde se zahtevaju visoki higijenski standardi, kao što je slučaj u industriji mleka i mlečnih proizvoda, hrane, pića, pivarama, industriji sredstava za ličnu negu, i mnogim drugim industrijama.

Unique SSV group 640x360

Modularni namenski napravljen pneumatski ventil sa jednim sedištem za procese koji zahtevaju visoke higijenske standarde.

  • Izuzetna higijena i izdržljivost ventila
  • Veća bezbednost proizvoda zahvaljujući vrhunskoj mogućnosti čišćenja sa glatkim unutrašnjim telom ventila bez pukotina
  • Smanjeni zahtevi za održavanjem delova koji se troše zbog kompresije koja produžava vek zaptivke
  • Veća bezbednost proizvoda zahvaljujući detekciji curenja statičkog zaptivača
  • Visoki higijenskih standardi i bezbednost uz pomoć vakuuma, kao i dodatna zaštitu od mikrobne kontaminacije zbog dvostrukog zaptivača

Veća bezbednost procesa i higijena uz minimizaciju rizika od kontaminacije sa Alfa Laval ventilima sa jednim sedištem. Dizajn sa jednom zaptivkom vam omogućava da ispunite zahteve u pogledu čvrstog zatvaranja, vrhunske higijene i bezbednosti procesa i proizvoda.

Visoka pouzdanost, niski troškovi, jednostavno održavanje zajedno sa širokim spektrom protoka i opcijama za prilagođavanje ventila specifičnim zahtevima procesa čine ove izuzetno modularne pneumatske ventile pravim izborom u procesima koji zahtevaju visoke higijenske standarde..Uz dobru konfiguraciju, ovi fleksibilni ventili se mogu lako nadograditi kako bi se ispunili zahtevi procesa.

.

Kako funkcioniše ventil sa jednim sedištem?

Standardni Alfa Laval ventili sa jednim sedištem funckioniše uz pomoć komprimovanog vazduha sa udaljene lokacije. Aktuator olakšava rad i štiti proces rada, dok vrši usmeravanje ili preusmeravanje tečnosti. Ventil se može kontrolisati uz pomoć Alfa Laval ThinkTop®.

.

Zadovoljne mušterije

Yogurt and cultured milk processing 640x360
alfa laval unique single seat valve ensures reliable aseptic processing of tomatoe based 640x360
businessmen shaking hands 640x360

Moloko Gorodets Dairy, Russia

„Možemo računati na kontinuirano poslovanje zahvaljujući vrhunskom kvalitetu, pouzdanosti i servisu i podršci Alfa Laval opreme, tehnologije automatizacije i komponenti.“

Gdin. Gennadiy Zolotuhin, glavni mehaničar, Moloko Gorodets Dairy’s.

 

Pročitajte priču o slučaju Moloko, Rusija

Inox Food Technology, Italija

„Preporučujemo Alfa Laval našim kupcima iz dva razloga: odličan odnos kvaliteta i cene, i podrška globalne kompanije sa lokalnom servisnom mrežom za originalne rezervne delove i vrhunsku uslugu.“

Leonardo Soldati, Direktor i jedan od glavnih projektanata, Inox Food Technology.

 

Pročitajte priču o slučaju kompanije Inox Food Technology, Italija

Šta možemo učiniti za Vas?

 

Možete biti naš sledeći zadovoljni kupac. Željni smo da vam pomognemo!

 

Obratite nam se ovde

.

Kompletan pregled                                                                                                                              

 
.
.

Praktični katalog o ventilima

Alfa Laval higijenski ventili za osiguravanje jednosmernog protoka tečnosti kroz procesne linije. U našem praktičnom katalogu opisano je sve što vam je potrebno da pronađete optimalno rešenje za protok tečnosti u vašim procesima. Uz ovaj proizvod nema rizika od unakrsne kontaminacije, proces je bezbednije, na raspolaganju imate više vremena za rad, uštedu troškova i veću produktivnost.

Single seat valve closeup
.

Servis higijenskih ventila

Za kontinuriano održavanje higijene u radnim procesima, produžite životni vek vaših higijenskih ventila. Ukoliko je Alfa Laval vaš servisni partner, imaćete pristup našoj globalnoj servisnoj mreži i stručnjacima kad god vam je potrebno. Oslonite se na naš širok spektar usluga za optimizaciju vaših procesa – u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu.

Service 640x360
.

Unapredite svoje poslovanje. Optimizujte svoje sisteme za rukovanje tečnostima – na održiv način

Neka vaši procesi budu efikasniji i održiviji, a posao cveta, uz postizanje usaglašenosti sa propisima. Sa održivom optimizacijom iz Alfa Laval-a, možete uštedeti do 80% energije, kao i 90% vode i sredstava za čišćenje, uz minimiziranje otpada. To je dobro za ljude. Dobro za planetu. Dobro za profitabilnost.

Sustainable optimizat640
.

Realizujte svoju strategiju održivosti

Ostvarite veću uštedu energije i vode i smanjite emisije iz svojih higijenskih linija za obradu. Naš mesečni bilten, near, donosi priče o tome kako Alfa Laval može da vam pomogne u poboljšanju ekoloških performansi u industriji mlečnih proizvoda, hrane, pića, kućne nege i farmaceutskoj industriji. Ono što je dobro za ljude i planetu dobro je i za vaše poslovanje.

near subscribtion