Slobodno rotirajući retraktor UltraPure

Kada je neophodna farmaceutska obrada visoke čistoće, izaberite slobodno rotirajući retraktor UltraPure kompanije Alfa Laval. Ovaj zidni uređaj za čišćenje omogućava proizvođačima da troše manje vremena na čišćenje, a više na proizvodnju. Povećajte vreme rada i produktivnost sa čistijim kanalima i rezervoarima, posebno u onim teško dostupnim oblastima u senci.

Retractable cip nozzle

Obezbedite kvalitet proizvoda sa 100% pokrivenošću čišćenjem kanala, rezervoara i drugih higijenskih procesnih posuda

  • Do 35% uštede vremena, vode i sredstava za čišćenje u poređenju sa statičkim sistemima za prskanje
  • Smanjite ukupne troškove vlasništva zahvaljujući minimalnim troškovima i trudu za instaliranje, rad i održavanje retraktora
  • Povećajte vreme rada i povećajte produktivnost bržim ciklusima čišćenja na licu mesta sa efikasnim korišćenjem resursa
  • Elektropolirano sa hrapavošću površine kontakta sa proizvodom manjom od 0,38 Ra
  • Automatsko upravljanje kada je upareno sa Alfa Laval Think Top senzorom i kontrolnom jedinicom ventila

Verujte slobodno rotirajućem retraktoru UltraPure kompanije Alfa Laval za najviši nivo higijene kod proizvoda visoke čistoće. Precizno projektovan, ovaj uvlačivi uređaj za čišćenje na licu mesta obezbeđuje obradu bez zagađivača.

Slobodno rotirajući retraktor UltraPure prodaje se sa Alfa Laval Q-doc paketom dokumentacije, što obezbeđuje potpunu sledljivost u celom lancu snabdevanja.

Brže, bezbednije promene bez zagađivača su sada moguće, čime se povećava serijska ili kontinuirana produktivnost procesa u biotehnološkoj i farmaceutskoj industriji. Veća produktivnost doprinosi bržem povratu investicije uz smanjenje ukupnih troškova vlasništva.

Materijali za kontakt sa proizvodom su usklađeni sa hranom (propisi Američke uprave za hranu i lekove - FDA, EU i Kine) i farmaceutski (USP 87 i 88 klasa VI ili ISO 10993-5 i ISO 10993-6, -10, -11). Osim toga, u Q-doc se nalaze i 3.1 sertifikati za metalne delove.

.
Système NEP 100% de couverture
.

Kako radi

Slobodno rotirajući retraktor UltraPure kompanije Alfa Laval funkcioniše kao ventil sa sedištem sa pneumatskim otvaranjem i oprugom za čišćenje unutrašnjih površina posuda koje se koriste za proizvodnju higijenskih proizvoda. U zatvorenom položaju, instalacija formira ravnu površinu sa zidom posude, a glava za prskanje nije izložena zoni proizvoda. Glava za prskanje rotira između dva hidroležaja zbog reakcionih sila sredstava za čišćenje koja se izbacuju iz otvora. Glava za raspršivanje izbacuje sredstva za čišćenje u vrtložnoj šemi raspršivanja od 310° nagore, kroz odeljak, stvarajući potpunu pokrivenost vibrirajućim udarom i kaskadnim protokom.

Aktuator može ostati produžen tokom faze ceđenja ili pražnjenja. Uređaj se potpuno samostalno očisti, osim dela utikača koji je okrenut prema proizvodu. Ova površina se obično čisti uparivanjem sa drugim uređajem za čišćenje rezervoara. Kada je pravilno instaliran, uređaj se samostalno ocedi.

NEP conduits hygiéniques alimentaires
.

Koliko su čisti vaši kanali?

 

Želite da otkrijete kako slobodno rotirajući retraktor kompanije Alfa Laval može poboljšati čišćenje u vašim higijenskim procesnim linijama?

Saznajte zašto je to zaista rešenje sa efikasnim korišćenjem resursa

 

 

Preuzmite brošuru

Free rotating retractor brochure retractable spray nozzle

Možda ste zainteresovani i za sledeće...

TJ40G/TJ20G

TJ serija rotacionih mlaznica dizajnirana je za higijensku primenu kao što je hrana, mlečni proizvodi, piće i lična nega. Dostupno u različitim veličinama i konfiguracijama koje obuhvataju bilo koju veličinu rezervoara.

TJ series rotary jet head

SaniMagnum SB

Sani SB su dizajnirani i sertifikovani u skladu sa EHEDG i imaju ovlašćenje da nose simbol 3A.

SaniMagnum SB 640x360

Agitator ALT

Alfa Laval ALT mešalica koja se montira na vrh rezervoara pogodna je za atmosferske rezervoare i rezervoare pod pritiskom i ispunjava zahteve u industriji hrane, mlečnih proizvoda, pića, farmaceutskoj, biotehnološkoj i kozmetičkoj industriji.

ALT 顶入式搅拌器-ALT top-in agitator

Posetite Centar za primenu i inovaciju

Da li želite da identifikujete optimalnu opremu za posao pre nego što odlučite da investirate? I otkrijte opipljive uštede pre nego što se odlučite za nadogradnju? U Centru za primenu i inovacije kompanije Alfa Laval možete upravo to. Mi oponašamo vašu postavku proizvodnje i vršimo probe u stvarnom životu kako bismo demonstrirali mogućnosti i dokumentovali uštede. Optimiziramo, na primer, mešanje i disperziju, čišćenje rezervoara i ventila, prenos tečnosti i toplote.

Application and Innovation Centre Kolding Customer test centre 640x340x2

Katalog proizvoda

Najnovija verzija 'Close at hand'

Close at hand 2019 - Cover image 640x360
.

CAD portal

Preuzmite modele proizvoda u formatima Neutral ili Native CAD datoteka. Takođe je moguće preuzeti 3D PDF datoteke.

Pogledajte u CAD portal 

NEAR vesti

Da biste bili informisani o važnim pitanjima održivosti i mogućnostima u vašoj industriji i procesima.

Saznajte više

Tehnički članci