Slobodni rotirajući retraktor

Zaštitite kvalitet proizvoda, sprečite kontaminaciju i ispunite higijenske standarde sa slobodno rotirajućim retraktorom kompanije Alfa Laval. Ovaj visokoefikasni uređaj za čišćenje na mestu uvlačenja priprema posude za proizvodnju brzo i ekonomično. Uklanja ostatke sa unutrašnjih površina kanala, rezervoara i drugih zatvorenih prostora koji se teško čiste.

Retractable cip nozzle

Potpuna pokrivenost u procesu čišćenja, uz manju upotrebu vode, sredstava za čišćenje i uštedu vremena

  • Obezbedite kvalitet proizvoda sa 100% pokrivenošću čišćenjem kanala, rezervoara i drugih higijenskih procesnih posuda
  • Do 35% uštede vremena, vode i sredstava za čišćenje u poređenju sa statičkim sistemima za prskanje
  • Smanjite ukupne troškove vlasništva zahvaljujući minimalnim troškovima i trudu za instaliranje, rad i održavanje retraktora
  • Povećajte vreme rada i povećajte produktivnost bržim ciklusima čišćenja na licu mesta sa efikasnim korišćenjem resursa
  • Dobijte potpuno automatizovan rad kada ste upareni sa Alfa Laval ThinkTop senzorskim i kontrolnim jedinicama

Dinamičan i efikasan, Alfa Laval slobodni rotirajući retraktor uklanja ostatke sa unutrašnjih površina posuda koje je teško očistiti. Održava higijenske kanale i rezervoare besprekorno čistim, čime se povećava ukupno vreme rada i produktivnost. Jednostavan za instalaciju, rad i održavanje, smanjuje ukupne troškove vlasništva.

Uređaj za čišćenje na licu mesta u ravni je sa zidom posude tokom proizvodnje, zatvoren i izolovan od područja proizvoda. Glava za prskanje izvlači se da bi ostvarila pokrivenost čišćenja od 100%, a zatim se uvlači, ostavljajući posudu spremnom za proizvodnju

Ovaj uređaj za raspršivanje koji se uvlači je dizajniran za mlečne proizvode, hranu, piće, kućnu i ličnu negu i druge industrije gde je higijena od ključne važnosti.

Materijali za kontakt sa proizvodom su usklađeni sa hranom (propisi Američke uprave za hranu i lekove - FDA, EU i Kine). Dostupna je opciona verzija sa Alfa Laval Q-doc paketom dokumentacije i sertifikatom o materijalu 3.1 za metalne delove.

.
Système NEP 100% de couverture
.

Kako radi

Slobodno rotirajući retraktor kompanije Alfa Laval funkcioniše kao ventil sa sedištem sa pneumatskim otvaranjem i oprugom za čišćenje unutrašnjih površina posuda koje se koriste za proizvodnju higijenskih proizvoda. U zatvorenom položaju, instalacija formira ravnu površinu sa zidom posude, a glava za prskanje nije izložena zoni proizvoda. Glava za prskanje rotira između dva hidroležaja zbog reakcionih sila sredstava za čišćenje koja se izbacuju iz otvora. Glava za raspršivanje izbacuje sredstva za čišćenje u vrtložnoj šemi raspršivanja od 310° nagore, kroz odeljak, stvarajući potpunu pokrivenost vibrirajućim udarom i kaskadnim protokom.

Aktuator može ostati produžen tokom faze ceđenja ili pražnjenja. Uređaj se potpuno samostalno očisti, osim dela utikača koji je okrenut prema proizvodu. Ova površina se obično čisti uparivanjem sa drugim uređajem za čišćenje rezervoara. Kada je pravilno instaliran, uređaj se samostalno ocedi.

NEP conduits hygiéniques alimentaires
.

Koliko su čisti vaši kanali?

 

Želite da otkrijete kako slobodno rotirajući retraktor kompanije Alfa Laval može poboljšati čišćenje u vašim higijenskim procesnim linijama?

Saznajte zašto je to zaista rešenje sa efikasnim korišćenjem resursa

 

 

Preuzmite brošuru

Free rotating retractor brochure retractable spray nozzle

Možda ste zainteresovani i za sledeće...

TJ40G/TJ20G

TJ serija rotacionih mlaznica dizajnirana je za higijensku primenu kao što je hrana, mlečni proizvodi, piće i lična nega. Dostupno u različitim veličinama i konfiguracijama koje obuhvataju bilo koju veličinu rezervoara.

TJ series rotary jet head

SaniMagnum SB

Sani SB su dizajnirani i sertifikovani u skladu sa EHEDG i imaju ovlašćenje da nose simbol 3A.

SaniMagnum SB 640x360

Agitator ALT

Alfa Laval ALT mešalica koja se montira na vrh rezervoara pogodna je za atmosferske rezervoare i rezervoare pod pritiskom i ispunjava zahteve u industriji hrane, mlečnih proizvoda, pića, farmaceutskoj, biotehnološkoj i kozmetičkoj industriji.

Alfa Laval ALT top-in agitator

Posetite Centar za primenu i inovaciju

Da li želite da identifikujete optimalnu opremu za posao pre nego što odlučite da investirate? I otkrijte opipljive uštede pre nego što se odlučite za nadogradnju? U Centru za primenu i inovacije kompanije Alfa Laval možete upravo to. Mi oponašamo vašu postavku proizvodnje i vršimo probe u stvarnom životu kako bismo demonstrirali mogućnosti i dokumentovali uštede. Optimiziramo, na primer, mešanje i disperziju, čišćenje rezervoara i ventila, prenos tečnosti i toplote.

Application and Innovation Centre Kolding Customer test centre 640x340x2

Katalog proizvoda

Najnovija verzija 'Close at hand'

Close at hand 2019 - Cover image 640x360
.

CAD portal

Preuzmite modele proizvoda u formatima Neutral ili Native CAD datoteka. Takođe je moguće preuzeti 3D PDF datoteke.

Pogledajte u CAD portal 

NEAR vesti

Da biste bili informisani o važnim pitanjima održivosti i mogućnostima u vašoj industriji i procesima.

Saznajte više

Tehnički članci (eng)