Separatori

U Alfa Lavalu shvatamo presudnu ulogu koju separator igra u vašem poslovanju. Od obrade hrane i pića i farmaceutskih proizvoda do primene u pomorstvu, za naftu i gas i još mnogo toga, možemo vam pomoći pružanjem kako stručnosti, tako i uređaja za separaciju koji će odgovarati vašim potrebama. Već više od jednog veka stekli smo reputaciju snabdevanja pouzdane tehnologije inovacijama koje kontinuirano poboljšavaju performanse separacije, sigurnost i održivost.

Centrifugal separators range

130 godina inovacija i stručnosti

  • Pouzdana i visoko efikasna separacija
  • Veliko iskustvo u gotovo svim primenama separacije
  • Najširi portfolio separatora sa snopom diskovima na tržištu
  • Stručna podrška globalno pristupačnih obučenih servisnih tehničara
  • Brza isporuka visokokvalitetnih rezervnih delova bilo gde u svetu

Alfa Laval je tu da vam pomogne da rešite bilo koje izazove u domenu sepracije. Kao naš partner, imate pristup najsavremenijoj i najraznovrsnijoj ponudi separatora sa snopom diskova - svaki u potpunosti optimizovan za svoje specifične zadatke i dostupan sa svim pomoćnim sistemima i ključnim komponentama. Sa bogatim iskustvom i znanjem o primeni, takođe možemo pružiti obuku i sveobuhvatnu podršku, od osnovnih zadataka odvajanja do onih koji uključuju veoma složene tečnosti i čvrste materije. U kombinaciji sa našom mrežom usluga širom sveta, možete računati na pouzdan, kvalitetan i održiv rad tokom dugog radnog veka vaše centrifugalne opreme. Da biste saznali više o načinima na koje možemo poboljšati performanse separacije za vaše poslovanje, izaberite oblast primene sa liste ispod.

.

Separatori za industriju hrane i pića

Za industriju prerade hrane i pića isporučujemo pažljivo dizajnirane separatore kako bi ispunili specifične potrebe industrije. Naše mašine nude vam snažne performanse odvajanja i nežno rukovanje kako bi osigurali najbolji mogući kvalitet vaših proizvoda. Naše jedinstvene inovacije za energetsku efikasnost i lakše održavanje vaše centrifugalne opreme znače da možete očekivati najniže ukupne troškove životnog ciklusa.

food separators vignette
.

Separatori za biofarmaceutsku industriju

Berba ćelija je ključni korak u proizvodnji lekova zasnovanih na fermentaciji, a izbor opreme za separaciju u velikoj meri utiče na kvalitet proizvoda, prinos i troškove dalje prerade. Alfa Laval već decenijama isporučuje sisteme separacije biofarmaceutskoj industriji, i mi nudimo tehnologiju za sve vrste biofarmaceutskih primena. Sterilnim, potpuno hermetičkim centrifugama sa snopovima diskova za trofaznu separaciju i visokim kapacitetom rukovanja čvrstim materijama, možemo vam pomoći da pronađete savršenu opremu za vaše specifične procese

pharma separators vignette
.

Separatori za hemijsku i proizvodnu industriju

Alfa Laval već decenijama pruža proizvodnoj i hemijskoj industriji tehnologiju separacije koja je vodeća u klasi, obezbeđujući optimalne performanse i smanjujući uticaj na životnu sredinu. Nudimo širok spektar separatora, a naš tim će vam pomoći da pronađete rešenje sa kapacitetom i performansama koji su savršeni za vaše specifične zahteve.

energy separators landing page vignette
.

Separatori za pomorsku industriju

Kompanija Alfa Laval je vekovima pomerala granice separacije u pomorskoj industriji. Danas naša oprema uklanja katalitičke čestice iz 150 miliona tona pomorskog loživog ulja godišnje, dok istovremeno pomaže brodovima da osiguraju poštovanje ekoloških propisa i ostvare neuporedivu uštedu energije. Saznajte zašto se više od 50% svetske flote oslanja na Alfa Laval separatore za rukovanje tradicionalnim i novim gorivima, kao i mazivom i otpadnim uljem, kaljužnim vodama, gasom iz kartera i vodom za pročišćavanje.

Marine 640x360
.

Ponuda usluga za separatore

Sa kompanijom Alfa Laval kao partnerom imate potpunu podršku globalne organizacije za usluge sa stručnjacima za separaciju u vašem regionu. Nudimo niz usluga za podršku vašem sistemu tokom njegovog životnog veka. Možemo obučiti vaš tim kako da upravljaju opremom kako bi se osigurao optimalni dugoročni rad. Kada su vam potrebni rezervni delovi, naša distributivna mreža može da vas snabde u najkraćem roku. Bez obzira gde se nalazite u svetu, mi možemo biti tu da odgovorimo na pitanja, rešimo izazove i pomognemo vam da najbolje iskoristite svoju opremu.

service herobanner 640x360
.

Istražite naše inovacije

Želite li da saznate više o našim inovacijama u tehnologiji separacije? Kliknite na vezu ispod. Kompanija Alfa Laval je izumela prvi separator sa snopom diskova i krčila je put u razvoju tehnologije centrifuge više od jednog veka. Drago nam je što sa vama delimo stručnost koju smo stekli na ovom putu. Posetite našu bazu znanja Inovator separatora da biste saznali više o napretku u procesu separacije i koracima koje kompanija Alfa Laval preduzima kako bi nastavila revoluciju tehnologije.

Separator Innovator 640x360