separator innovator newv9 hero1920x480

Inovator separatora

Revolucionarna tehnologija separacije

Inovacije: u središtu naših tehnologija separacije

Inovacije su u osnovi Alfa Laval tehnologije separacije više od 130 godina. Naši kupci su naša pokretačka snaga od samog početka, podstičući nas da pronađemo kreativna rešenja za njihove izazove. Zahvaljujući našem posvećenom timu i inovativnom duhu, možemo pružiti sve veći broj rešenja za separaciju koja kombinuju povećanu efikasnost i čvrstu pouzdanost uz niske ukupne troškove životnog ciklusa. Naš cilj je da nastavimo sa revolucijom tehnologije separacije i poboljšanjem svakodnevnih operacija. U nastavku možete istražiti naše najnovije inovacije i inspirisati se našim znanjem u toj oblasti.

Alfa-Laval-CultureONE.jpg

Inovacija u fokusu

Prvo premium rešenje separacije za biofarmaceutsku obradu za jednokratnu upotrebu

UniDisc: Najnoviji higijenski paket diskova za veću propusnost

eMotion: Smanjite potrošnju električne energije do 70%

Istražite inovacije za svoju industriju

Beiotehnologija i farmacija

Istražite kako Alfa Laval inovacije pomažu u optimizaciji proizvodnje farmaceutskih proizvoda kako bi se osigurao kvalitet i sigurnost.

pharma separators vignette

Hrana i piće

Saznajte više o našim inovativnim funkcijama za separatore u industriji hrane i pića i saznajte kako oni pomažu u poboljšanju kvaliteta i potrošnje energije.

food separators vignette

Energija i pomorstvo

Saznajte o Alfa Laval inovacijama koje pomažu u poboljšanju performansi, potrošnje energije i održivog rada u naftnoj i gasnoj industriji i pomorskim primenama. Saznajte više

separator innovator energy marine640x360

Saznajte više o tehnologiji separacije

Kako radi

Tehnologije separacije od suštinskog su značaja za širok spektar industrija - od hrane, pića i farmacije do pomorske i energetske preko vode i tretmana otpada. Koriste se različite tehnologije za separaciju tečnosti od tečnosti i čvrstih materija od tečnosti sa ciljem stvaranja čistijih supstanci, vrednih nusproizvoda i manje količine otpada za odlaganje.

separator innovator hiw vignette

Iskoristite karakteristike proizvoda Alfa Laval

Svi Alfa Laval separatori su razvijeni zahvaljujući iskustvu sa tehnologijom separacije sa tanjirima (diskovima) od preko 130 godina i podrobnim poznavanjem proizvodnih procesa naših klijenata. Saznajte kako je sva ta stručnost rezultirala jedinstvenim karakteristikama radi većeg učinka odvajanja.

separator innovator featured brands640x360