2020-10-14 Product news

Tehnologija separacije za Vašu pivaru

Na ovom besplatnom vebinaru naši stručnjaci Hoakim Gustavson (Joakim Gustafsson) i Fernando Himenez (Fernando Jimenez) upoznaće Vas sa tehnologijom separacije i objasniće Vam kako se ona koristi u pivarama. Saznaćete zašto sve više pivara posvećuje pažnju pivskim centrifugama.

Tehnologija odvajanja za Vašu pivaru

Na ovom besplatnom vebinaru naši stručnjaci Hoakim Gustavson (Joakim Gustafsson) i Fernando Himenez (Fernando Jimenez) upoznaće Vas sa tehnologijom odvajanja i objasniće Vam kako se ona koristi u pivarama. Saznaćete zašto sve više pivara posvećuje pažnju pivskim centrifugama. Otkrićete:

  • Koje su prednosti pročišćavanja piva 
  • Kako odvajanje može da Vam pomogne da povećate prinos, poboljšate kvalitet piva i
  • profitabilnos
  • Kada i kako trebate koristiti centrifugu u pivari 
  • Kako odabrati pravu centrifugu za Vašu pivaru

Naši govornici

Joakim Gustafsson

Joakim Gustavson (Joakim Gustafsson) je globalni menadžer prodaje za separatore velikih brzina pri zanatskim pivarama kompanije Alfa Laval sa diplomom iz proizvodnje piva, kao i sa 5 godina iskustva u industriji proizvodnje piva, osim toga što je i domaći pivar preko 10 godina.

Fernando Jimenez

Fernando Himenez (Fernando Jimenez) je diplomirao mašinstvo i radi kao globalni menadžer za razvoj poslovanja u odeljku za pivare i pića pri kompaniji Alfa Laval. Sa sedištem u Sjedinjenim Američkim Državama, on podržava aplikacije centrifuge u brzorastućoj industriji proizvodnje piva širom sveta.

 

Hero brew 20 640x360

Fill in the form to view the recording of the webinar

Would you like to receive news about our future webinars and product information?

This information is stored and processed in accordance to our privacy policy.

Povezani sadržaj