2020-03-04 Product news

Alfa Laval dodaje LKH Prime 40 novu veličinu modela u asortiman pumpi LKH Prime, čime se proširuju radne performanse

Sa dodatnom Alfa Laval LKH Prime 40 u asortimanu, performanse se značajno proširuju, sa mogućnošću dostizanja brzine protoka od 110 m3/h i visinu pumpanja 115m

Alfa Laval LKH Prime Pump 20 je predstavljena 2016. godine čime je postavljen novi standard u oblasti tehnologije samousisnih pumpi. Zasnovana na vodećem asortimanu pumpi Alfa Laval LKH, reč je raznovrsnoj, efikasnoj, samousisnoj pumpi koja koristi kombinaciju tehnologije vazdušnih vijčanih pumpi i napredni dizajn kako bi ispunila najstrože zahteve u oblasti higijenske industrije.  Sa dodatnom Alfa Laval LKH Prime 40 u asortimanu, performanse se značajno proširuju, sa mogućnošću dostizanja brzine protoka od 110 m3/h i visinu pumpanja 115m.

 

Superiorna efikasnost Alfa Laval LKH Prime omogućava smanjenu potrošnju energije. Uz činjenicu da se pumpa zasniva na vodećom asortimanu pumpi LKH, omogućavaju se niski troškovi posedovanja i produženo vreme korisnog rada. Dizajnirana za čišćenje bez demontaže uz uvučeni vazduh, može i da pumpa proizvode, čime se potencijalno smanjuju kapitalna ulaganja u dizajniranje procesnih sistema. Tiha u radu i sertifikovana u skladu sa EHEDG & 3A, Alfa Laval LKH Prime je projektovana kako bi zadovoljila najstrože standarde i higijenske zahteve u industriji prehrambenih proizvoda, mlečnih proizvoda, bezalkoholnih pića i proizvoda za ličnu i kućnu higijenu.

 

"Uz značajno povećanje performansi kupcima ćemo ponuditi istovetnu efikasnost, smanjenu emisiju buke i superioran higijenski dizajn koji trenutno poseduju postojeće LKH Prime pumpe uz značajno viši protok i radni pritisak. Veoma smo uzbuđeni što ćemo ispuniti i premašiti naše kupce u smislu samousisnih potreba," rekao je Russ Kelly, menadžer asortimana pumpi.

 

Alfa Laval LKH premijum asortiman centrifugalnih pumpi se odlikuje visokom efikasnošću, niskom potrošnjom energije, brojnim dodatnim opcijama za ispunjavanje željenih namena i širokim opsegom različitih brzina protoka i pritisaka. Kao deo tog asortimana, Alfa Laval LKH Prime je pouzdana i jednostavna za servisiranje i održavanje.

Činjenice o Alfa Laval LKH Prime:

  • Alfa Laval LKH Prime omogućava superiornu efikasnost iz nisku potrošnju energije.
  • Alfa Laval LKH Prime je novi dodatak vodećem asortimanu premijum LKH pumpi. Imaju iste delove kako bi se olakšalo servisiranje i skratilo vreme van upotrebe.
  • Zahvaljujući raznovrsnom dizajnu Alfa Laval LKH Prime može da se koristi za čišćenje bez demontaže u slučaju uvučenog vazduha ili proizvoda koji se pumpa.
  • Pumpa je poslednje od dugog niza higijenskih rešenja kompanije koja više od 130 godina nudi uspešna rešenja.

Da biste saznali više o Alfa Laval LKH Prime posetite:

https://www.alfalaval.com/products/fluid-handling/pumps/centrifugal-pumps/lkh-prime 

 


Povezani sadržaj