Analytics hero banner

Analitika za onlajn praćenje stanja – uvek uz vas

Alfa Laval Analitika je vodeće rešenje zasnovano na veštačkoj inteligenciji za onlajn praćenje stanja. Korisnički prilagođeno i pristupačno rešenje donosi bezbrižnost i pomaže da vaše pumpe u svakom trenutku budu na vrhuncu performansi. Analitika vam pomaže da otkrijete potencijalni kvar mašine pre nego što se dogodi i dijagnostikujete osnovni uzrok. Analitika omogućava održavanje zasnovano na uslovima, sprečava neplanirane zastoje i produžava vek trajanja vrednih sredstava.

.
.

Analytics dashboard

Otkrijte prednosti analitike

  • Budite bezbrižni 24/7
  • Obezbedite optimalne performanse
  • Optimizujte održavanje
  • Postizanje maksimalnog prinosa i smanjenje otpada
  • Produžite životni ciklus pumpi
  • Smanjenje stresa i poboljšanje radnog okruženja
  • Ostvarite ciljeve održivosti
.
.

Zašto analitika?

Analytics_Technician_with_iPad.jpg

Analytics_Performance.jpg

Analytics_Sustainability.jpg

Poboljšana pouzdanost

Analitika obezbeđuje bezbrižnost. Onlajn alatka je uvek uz vas i pomaže da se obezbedi visoko vreme neprekidnog rada. Govori vam kada da delujete kako biste smanjili rizik i neplanirana isključivanja.

Optimizovane performanse

Analitika obezbeđuje optimalne performanse pumpe u svakom trenutku. Analitika vam pomaže da povećate prinos, smanjite otpad i planirate održavanje.

Povećana održivost

Analitika vam pomaže da ostvarite svoje ciljeve održivosti. Optimalan rad pumpe smanjuje ugljenični otisak, štedi resurse i produžava vek trajanja vaše opreme.

.

 

 

Analytics_Monitor.jpg

Uvek uz vas 24/7

Alfa Laval Analitika prikuplja i analizira podatke o vibracijama pumpe tokom celog dana. Nikada ne spava, ali stalno pazi na pumpu i analizira podatke o pumpi. U svakom trenutku možete da proverite na bilo kom uređaju da li je sve u redu ili je potrebna akcija.

Kontrolna tabla Analitike pruža jasan i intuitivan pregled stanja pumpi.

Pripremite se za održavanje na osnovu uslova

Analitika osnažuje vašu strategiju prediktivnog održavanja, pružajući rano upozorenje kako bi se izbegla neplanirana zaustavljanja rada i omogućilo blagovremeno održavanje. Analitika štedi vreme i sprečava prekomerno održavanje. Eliminiše dodatni otpad i dodatni rizik.  

Ako dođe do odstupanja, Analitika vam šalje obaveštenje i upućuje vas na osnovni uzrok. Da li je neusklađena komponenta? Da li je greška u instalaciji? Ili problem sa procesom? Analitika će vas obavestiti, tako da možete brzo da delujete i da to popravite.

Započnite – nema velikih investicija

Analytics_Reliability.jpg

Započnite – nema velikih investicija

Analitika se može dodati svim novim i postojećim pumpnim instalacijama kompanije Alfa Laval. Rešenje uključuje jednogodišnju pretplatu, uključujući obuku za korišćenje kontrolne table i stalnu podršku.

  • Analitika može da obradi neograničen broj pumpi.
  • Analitiku omogućava CM Connect Gateway, koji povezuje do 10 pumpi svaka sa montiranim CM.

Instalacija i puštanje u rad se vrši pomoću aplikacije koja vas vodi kroz instalaciju u jednostavnim koracima.

Sajber-bezbedno rešenje

Alfa Laval Analitika je sajber bezbedno rešenje. Svi podaci se prenose putem mobilne mreže i ne zahteva vezu sa internetom postrojenja. Analitika je deo programa Povezane usluge kompanije Alfa Laval. Nove usluge se kontinuirano dodaju kako bi se iskoristio potencijal tehnologija Industrije 4.0.

I sledeće bi mnoglo da Vas interesuje...