alfalaval brew top img1200x400

Brew 701 eMotion™ centrifuga za pivo

Kvalitet, ukus i efikasna proizvodnja su najviši prioriteti svih profesionalnih pivara. Uz pomoć Brew 701 eMotion™ centrifuge za pivo kompanije Alfa Laval dobijate vodeće rešenje za tržištu za predklarifikaciju i filtriranje piva. Reč je o pametno osmišljenom jednostavnom rešenju za optimizaciju energetskih troškova uz jednostavno održavanje i izuzetan kvalitet proizvoda. Brew 701 eMotion™ kompanije Alfa Laval ima i do 70% manju potrošnju energije u poređenju sa tradicionalnim centrifugama za pivo. To znači da praktično za svaku drugu seriju koju obrađujete pomoću Brew 701 eMotion™ ne trošite struju. Dakle, vaš sledeći račun za struju mi plaćamo. Sve u svemu, ako tražite najbolju centrifugu po pitanju efikasnosti, uticaja na životnu sredinu i kvaliteta piva, Alfa Laval Brew 701 eMotion™ je sistem za vas.

Brew701eMotion 3

Magija eMotion™

eMotion™ smanjuje vazdušni pritisak u prostoru između rotirajuće posude centrifuge i rama kako bi umanjio vazdušno trenje, čime se smanjuje potrošnja energije za oko 40% u poređenju sa Brew 701e, opremljenim samo sa eDrive. Time se i spušta temperatura posude, čime se umanjuje potreba za hlađenjem. Kod eMotion™, temperature rama ostaju ispod 30°C (86°F), čime se ostvaruje unapređeno radno okruženje i olakšava čišćenje bez demontaže.

Primeri iz stvarnog života

Case Barcelona

Prelaskom na Alfa Laval Brew 701 centrifugu opremljenu sa eMotion™ tehnologijom pivara u Španiji je ostvarila održiviju proizvodnju i dramatično smanjila nivo buke koji proizvodi oprema.

Saznajte više

asahi-case

Poljska pivara je uspela da ostvari maksimalno sakupljanje piva uz istovremeno održavanje potrošnje energije na minimumu koristeći Brew 701 emotion™ kompanije Alfa Laval.

 Saznajte više

Otkrijte potencijal za uštedu energije

Pomoću Alfa Laval Brew 701 eMotion™, pivare mogu da smanje potrošnju struju i do 70% u poređenju sa tradicionalnim centrifugama. Pogledajte kakvi bi rezultati mogli da se ostvare u vašoj pivari.

diagram 1200

Isporučujemo pravu pouzdanost

Sa kompanijom Alfa Laval kao partnerom, imate punu podršku naše globalne mreže namenskih servisera. Nudimo veliki asortiman usluga podrške za vaš sistem separacije tokom celokupnog radnog veka, uključujući i praćenje stanja kako biste stekli uvid u trenutno stanje opreme, kao i unapređenja kojima biste poboljšali performanse centrifuge. Naši eksperti mogu i da obuče vaše operatore kako da dugoročno optimizuju vaš sistem. A kada su vam potrebni rezervni delovi naša distributivna mreža može brzo da vam dostavi sve potrebne delove gde god da se nalazite u svetu.

Sve u svemu, ako tražite najbolju centrifugu po pitanju efikasnosti, uticaja na životnu sredinu i kvaliteta piva, Alfa Laval Brew 701 eMotion™ je sistem za vas.

Alfa Laval Satisfaction

Ceo naš asortiman centrifuga za pivo

Potrebna vam je profesionalna i pouzdana oprema za vašu pivaru? Pogledajte ceo asortiman centrifugalnih separatora za proizvodnju piva.

Product image Brew 501H 601H 701 system

Inovator separatora

Kompanija Alfa Laval je lider u razvoju tehnologije centrifugalne separacije već više od jednog veka. Drago nam je da možemo da podelimo naša znanja sa vama. Posetite centar znanja Seprator Innovator da biste saznali više o poslednjim inovacijama u oblasti separacije.

Separator Innovator 640x360

Da li biste želeli da saznate više o rešenjima za separaciju za vašu pivaru?

Ove informacije se čuvaju i obrađuju u skladu sa našom politikom privatnosti.