Mikseri rezervoara

Maksimalno povećajte vreme rada i prinos sa Alfa Laval rezervoarskim mešalicama za higijenske i aseptične primene. Patentirana tehnologija obezbeđuje efikasno i ujednačeno mešanje prahova, tečnosti i gasova uz smanjenje ukupnih troškova posedovanja. Kompaktni, energetski efikasni i laki za održavanje, ovi rezervoari za mešanje povećavaju fleksibilnost procesa, čineći brz i lak rad na mešanju različitih formulacija proizvoda sa različitim viskozitetima, gustinama i zapreminama.

阿法拉伐搅拌罐

Efikasnost mešanja u rezervoaru nežno mešanje

  • Povećajte prinose i smanjite gubitak proizvoda
  • Povećajte kvalitet proizvoda zbog minimalnog rizika od kontaminacije i optimalnog čišćenja
  • Više vremena rada i veća fleksibilnost procesa
  • Brzo i lako održavanje na mestu primene
  • Niska potrošnja energije Fokus na održivosti

Ostvarite performanse procesa bez premca i veće prinose od Alfa Laval mešalica rezervoara. Uživajte u većoj efikasnosti mešanja, smanjenoj potrošnji energije i najvišim standardima čišćenja. Ove isplative mešalice za rezervoare mogu dispergovati gas, prah ili tečnost u osnovnu tečnost, mešati do poslednje kapi ili obavljati dvostruku dužnost čišćenja rezervoara nakon mešanja.

Dozvolite Alfa Laval mešalicama za rezervoare da podignu standard efikasnosti mešanja na novi nivo u mlekarstvu, hrani, piću, pivari i širokom spektru primena koje postavljaju zahtevne zahteve za higijensku proizvodnju.

.

Kako radi mešalica rezervoara?

Magnetne mešalice i rotacione mlazne mešalice imaju različite principe rada.

Mlaznice za mešanje sa rotacionim mlazom dovode tečnost, gas ili prah u osnovnu tečnost u rezervoaru. Mlaznice se rotiraju oko horizontalne i vertikalne ose u pokretu od 360°. Ova trodimenzionalna rotacija omogućava brzo, efikasno mešanje ubrizgane tečnosti, gasa ili praha bez potrebe za rotacijom serije. Cirkulaciona petlja omogućava pumpanje tečnosti sa dna rezervoara i nazad u mešalicu. Za brže mešanje, nekoliko rotacionih mlaznih mešalice može se instalirati u seriji.

Magnetne mešalice imaju radijalno radno kolo ugrađeno unutar rezervoara. Zbog obrtnog momenta iz magnetne spojnice, radno kolo se rotira, mešajući tečnost unutar rezervoara. Patentirani dizajn lebdećeg radnog kola omogućava rad na suvo, povećavajući prinos mešanjem do poslednje kapi. Takođe obezbeđuje potpunu drenažu procesnih tečnosti i slobodan protok medija za čišćenje na mestu primene i pare kroz mešalicu, obezbeđujući temeljno čišćenje.

.

Zadovoljne mušterije

Red cells

Colorado Serum Mixer.jpg

businessmen shaking hands 640x360

Međunarodna biotehnološka kompanija

 

Biotehnološka kompanija postiže skoro 100% prinosa i hiljade oporavljenih proizvoda.

 

Pročitajte priču o magnetnim mešalicama

Colorado Serum, SAD

 

"Konkretno, Alfa Laval mešalica nam je omogućila da generišemo veći broj ćelija, što je jednako većim dozama i vakcinama koje možemo da prodamo. Stalno vidimo povećanje broja ćelija od 30 do 50 odsto."

Annie Ewing, mikrobiolog, Colorado Serum, SAD

 

Pročitajte priču o kompaniji Colorado Serum

Šta možemo učiniti za Vas?

 

Možete biti naš sledeći zadovoljni kupac. Željni smo da vam pomognemo!

 

Obratite nam se ovde

.

Kompletan pregled                                                                                                                              

 
.
.

Katalog opreme rezervoara nadohvat ruke

Nadohvat ruke: Alfa Laval oprema za higijensko čišćenje rezervoara koja obezbeđuje brze, efikasne cikluse čišćenja koji štede energiju i vodu. U našem katalogu „nadohvat ruke“ opisano je sve što vam je potrebno za visoku efikasnost čišćenja sa statičkim raspršivačima, rotacionim glavama za raspršivanje i rotacionim mlaznicama. Dobijate povećanu bezbednost, više vremena neprekidnog rada i veću produktivnost.

Close at Hand front image tank equipment 640x360
.

Servisiranje higijenske opreme rezervoara

Izvucite maksimum iz svoje higijenske opreme. Održavajte svoje Alfa Laval mašine za čišćenje rezervoara u vrhunskom radnom stanju kroz servisiranje koje produžava vek trajanja vaših statičkih raspršivača, rotacionih glava za raspršivanje i rotacionih mlaznica. Možete biti potpuno mirni jer će naša globalna servisna mreža i lokalni stručnjaci optimizovati performanse.

Service 640x360
.

Unapredite svoje poslovanje. Optimizujte svoje sisteme za rukovanje tečnostima – na održiv način

Neka vaši procesi budu efikasniji i održiviji, a posao cveta, uz postizanje usaglašenosti sa propisima. Sa održivom optimizacijom iz Alfa Laval-a, možete uštedeti do 80% energije, kao i 90% vode i sredstava za čišćenje, uz minimiziranje otpada. To je dobro za ljude. Dobro za planetu. Dobro za profitabilnost.

Sustainable optimizat640
.

Realizujte svoju strategiju održivosti

Ostvarite veću uštedu energije i vode i smanjite emisije iz svojih higijenskih linija za obradu. Naš mesečni bilten, near, donosi priče o tome kako Alfa Laval može da vam pomogne u poboljšanju ekoloških performansi u industriji mlečnih proizvoda, hrane, pića, kućne nege i farmaceutskoj industriji. Ono što je dobro za ljude i planetu dobro je i za vaše poslovanje.

near subscribtion