PlusClean® UltraPure

Neka Alfa Laval PlusClean® UltraPure mlaznica za čišćenje napravi revoluciju u čišćenju rezervoara tokom sterilizacije i vaših aseptičnih procesa. U kombinaciji sa uređajem za čišćenje koji se montira na vrh rezervoara, PlusClean® UltraPure se jednostavno integriše u zid ili dno rezervoara. Kada se aktivira tokom čišćenja na licu mesta (CIP), mlaznica čisti teško dostupna mesta raspršivanjem sredstva za čišćenje i garantuje pokrivenost od 100%, kao i 80% uštede za troškove za vodu i sredstva za

PlusClean right adjusted 640x360

Povećajte integritet i produktivnost proizvoda uz neviđenu pokrivenost čišćenja od 100%

  • Ostvarite 100% pokrivenosti čišćenja
  • Ušteda vode i sredstava za čišćenje do 80%
  • Eliminišite rizike od kontaminacije proizvoda i povećajte produktivnost proizvoda
  • Ispunite zahteve za sterilizaciju i aseptične procese u biotehnološkoj i farmaceutskoj industriji
  • Smanjite ukupne troškove vlasništva zbog veoma niskih zahteva za održavanje i smanjenih troškova za vodu, sredstva za čišćenje i otpadne vode

Eliminišite rizik od kontaminacije rezervoara i povećajte produktivnost sterilizacije i aseptičnih procesa Alfa Laval PlusClean® UltraPure mlaznicom za čišćenje koja lako postavlja. Sa svojim optimizovanim raspršivanjem velikog dometa, PlusClean® UltraPure omogućava pokrivenost od 100% za čišćenje teško dostupnih mesta, kao što su ispod lopatica mešalice, namotaja i priključaka, koja uređaji za čišćenje na vrhu rezervoara propuštaju. PlusClean® UltraPure dolazi sa paketom dokumentacije Alfa Laval Q-doc, koji obezbeđuje potpunu sledljivost u celom lancu snabdevanja. Brže, bezbednije promene bez zagađivača sada su moguće, čime se povećava produktivnost serije ili kontinuiranog procesa u biotehnološkoj i farmaceutskoj industriji. Ovo povećava produktivnost proizvoda i ubrzava povraćaj ulaganja, a istovremeno smanjuje ukupne troškove vlasništva.

PlusClean nozzle spray pattern 1
PlusClean nozzle spray pattern 2
PlusClean nozzle spray pattern 3

Podesivost

Savršena za biotehnološku i farmaceutsku primenu, PlusClean® UltraPure optimizuje efikasnost čišćenja primarnog uređaja za čišćenje, bez obzira da li se radi o statičkom raspršivaču, rotacionoj glavi za raspršivanje ili rotacionoj mlaznici. U zavisnosti od celokupnog dizajna vašeg rezervoara, možete konfigurisati mlaznicu za čišćenje ili na zidu rezervoara ili na dnu rezervoara. Izaberite jedan od tri različita načina raspršivanja i jednu od dve različite ploče za zavarivanje za montažu da biste prilagodili mlaznicu za čišćenje svojim zahtevima.

Posebna linija proizvoda

Pored standardne PlusClean® UltraPure mlaznice sa klipom koji se aktivira sredstvom za čišćenje, dostupna je i posebna pneumatska verzija. Pneumatska verzija aktivira klip pomoću kontrolisanog pritiska vazduha. Kada se koristi zajedno sa Alfa Laval ThinkTop, imate potpuni pregled procesa čišćenja rezervoara, uključujući povratne signale kao što su opcija otvaranja/zatvaranja i pročišćavanje.

Servisiranje

Možete računati na dugotrajne performanse opreme i vreme rada zbog izdržljivih komponenti koje se lako zamenjuju na licu mesta, što sprečava zastoje u radu. PlusClean® UltraPure mlaznica za čišćenje nema pokretne delove koji se izvlače u rezervoar ili uvlače iz njega. Izdržljivi, pouzdani originalni Alfa Laval delovi pružaju izvanredne performanse, smanjuju ukupne troškove vlasništva i čuvaju vrednost vaše opreme tokom celog veka trajanja.

Kako radi

.

Alfa Laval PlusClean® UltraPure mlaznica za čišćenje se postavlja u ravni sa zidom rezervoara i/ili dnom rezervoara. Mlaznica se aktivira ili sredstvima za čišćenje ili kontrolisanim pritiskom vazduha i snažno raspršuje sredstvo za čišćenje kao ventilator direktno na prljavo mesto. Velika pokrivenost čišćenja postiže se kontrolisanom i kontinuiranom rotacijom osovine i lopatica mešalice.

 

Po završetku ciklusa čišćenja, integrisani opružni mehanizam vraća klip u prvobitni položaj, bezbedno zatvarajući uređaj za čišćenje. Ako je potrebno pročišćavanje, uvek radite sa aktuatorom.

 

PlusClean cleaning nozzle exploded view

Cheese factory 640X360.jpg

Osigurajte proizvodnju sira sa 100% pokrivenosti čišćenja teško dostupnih mesta rezervoara

 

Da bi povećala proizvodnju sira povećanjem prijema mleka, velika skandinavska mlekara se obratila Beritech Grupi, iskusnom proizvođaču rezervoara i sistema. Cilj je bio da se garantuje potpuna pokrivenost čišćenja za dva nova silosa za sirovo mleko visoka 30 metara sa mešalicama postavljenim na dnu.

 

Saznajte više

.

100% cleaning coverage
.

Koliko je čist vaš rezervoar?

Alfa Laval PlusClean® i Alfa Laval PlusClean® UltraPure predstavljaju revoluciju u higijenskom čišćenju rezervoara. Kada se aktivira tokom čišćenja na licu mesta (CIP), PlusClean čisti teško dostupna mesta sredstvom za čišćenje pod pritiskom i daje vam prvu garanciju na tržištu od 100% za pokrivenost čišćenja.

PlusClean brochure image 640x360
.

Video snimci servisiranja i održavanja 360°

Kako sastaviti Alfa Laval PlusClean®

Kako rastaviti Alfa Laval PlusClean®

Možda će vas zanimati i…

Agitator ALT

Alfa Laval ALT mešalica koja se montira na vrh rezervoara pogodna je za atmosferske rezervoare i rezervoare pod pritiskom i ispunjava zahteve u industriji hrane, mlečnih proizvoda, pića, farmaceutskoj, biotehnološkoj i kozmetičkoj industriji.

ALT 顶入式搅拌器-ALT top-in agitator

Logika prehrane

Alfa Lavalova higijenska oprema kombinuje visoke performanse sa blagim rukovanjem kako bi sačuvala osetljive sastojke. Praćenje trendova u prehrambenoj industriji i rješavanje četiri ključna izazova; snabdijevanje potrošača prehrambenim proizvodima po konkurentnoj cijeni, dobivanje najviše iz sirovina, smanjenje otpada i emisija, te isporuka sigurnih i higijenskih prehrambenih proizvoda.

food logic 640x360

Katalog proizvoda higijenskske opreme Alfa Laval

Najnovija online verzija "Na dohvat ruke". Katalog proizvoda higijenske opreme Alfa Laval - Na dohvat ruke uključuje letke proizvoda, krive efikasnosti, veze do animacija, brošura i cenovnika za naručivanje.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

CAD portal

Preuzmite modele proizvoda u formatima Neutral ili Native CAD datoteka. Takođe je moguće preuzeti 3D PDF datoteke.

Pogledajte u CAD portal 

.

NEAR vesti

Da biste bili informisani o važnim pitanjima održivosti i mogućnostima u vašoj industriji i procesima.

Saznajte više

Tehnički članci (eng)