Uređaj za čišćenje rezervoara koji se montira na zid

Dobijte 100% pokrivenosti kod čišćenja senki kanala i rezervoara pomoću Alfa Laval uređaja za čišćenje koji se montiraju na zid. Neka teško dostupna mesta u kanalima i na komponentama rezervoara, kao što su kalemovi i tačke ispod lopatica mešalice, budu čista. Uparivanje ovih uređaja sa mašinom za čišćenje rezervoara postavljenom na vrhu je moguće, na zahtev.

PlusClean and Free Rotating Retractor with ThinkTop

Uređaji za čišćenje koji se montiraju na zid za 100% pokrivenost senki kanala i rezervoara

  • Brže, bezbednije promene, bez zagađivača, sa ovim visoko efikasnim uređajima za čišćenje na licu mesta
  • Nema rizika od kontaminacije proizvoda zbog optimizovanog uzorka prskanja sa jakim udarima
  • Veoma efikasno, precizno čišćenje rezervoara i kanala
  • Jednostavan za instalaciju, rad i čišćenje
  • Brz povrat ulaganja

Povećajte produktivnost, bezbednost i prinos eliminišući rizik od kontaminacije u vašim rezervoarima i kanalima pomoću Alfa Laval uređaja za čišćenje koji se montiraju na zid. Izaberite standardni ili UltraPure uređaj koji najbolje odgovara vašem procesu, bez obzira na veličinu rezervoara ili posude, dizajn ili obavezu čišćenja.

Opcije uključuju naprednu kontrolnu jedinicu za praćenje procesa i povratne informacije. Ekonomični i efikasni u upotrebi resursa, ovi uređaji koji se montiraju na zid čuvaju higijenu procesa i integritet proizvoda, istovremeno smanjujući ukupne troškove vlasništva, što ih čini idealnim za upotrebu u mlekarskoj industriji, industriji hrane, pića, kućnoj i ličnoj nezi, farmaceutskoj i drugim industrijama.

.

Kako radi mlaznica za čišćenje koja se montira na zid?

Postavljena u ravni sa površinom zida ili dna rezervoara, zidna mlaznica za čišćenje rezervoara sadrži klip koji se aktivira oprugom, koji otvara i zatvara mlaznicu u zavisnosti od pritiska sredstva za čišćenje. Dostupne su dve verzije: na sredstvo za čišćenje i na vazduh. Tokom čišćenja na licu mesta, pritisak koji stvara sredstvo za čišćenje aktivira verziju koju pokreće sredstvo za čišćenje, dok pneumatska verzija sa vazdušnim pogonom ima aktuator koji automatski otvara mlaznicu pomoću kontrolisanog pritiska vazduha. Kada se aktivira, zidna mlaznica jako raspršuje sredstvo za čišćenje direktno na prljavo mesto. Kontrolisanom rotacijom opreme na teško dostupnim mestima, kao što su lopatice mešalice, zidna mlaznica za čišćenje rezervoara 100% čisti teško dostupna mesta precizno i sa velikim dometom. Po završetku ciklusa čišćenja, integrisani opružni mehanizam vraća klip u prvobitni položaj i bezbedno zatvara zidnu mlaznicu za čišćenje. Ako je potrebno pročišćavanje, uvek radite sa aktuatorom.

Cheese factory 640X360.jpg

Osigurajte proizvodnju sira sa 100% pokrivenosti čišćenja teško dostupnih mesta rezervoara

 

Da bi povećala proizvodnju sira povećanjem prijema mleka, velika skandinavska mlekara se obratila Beritech Grupi, iskusnom proizvođaču rezervoara i sistema. Cilj je bio da se garantuje potpuna pokrivenost čišćenja za dva nova silosa za sirovo mleko visoka 30 metara sa mešalicama postavljenim na dnu.

 

Saznajte više

.

Kompletan pregled                                                                                                                              

 
.
.

Katalog opreme rezervoara nadohvat ruke

Nadohvat ruke: Alfa Laval oprema za higijensko čišćenje rezervoara koja obezbeđuje brze, efikasne cikluse čišćenja koji štede energiju i vodu. U našem katalogu „nadohvat ruke“ opisano je sve što vam je potrebno za visoku efikasnost čišćenja sa statičkim raspršivačima, rotacionim glavama za raspršivanje i rotacionim mlaznicama. Dobijate povećanu bezbednost, više vremena neprekidnog rada i veću produktivnost.

Close at Hand front image tank equipment 640x360
.

Servisiranje higijenske opreme rezervoara

Izvucite maksimum iz svoje higijenske opreme. Održavajte svoje Alfa Laval mašine za čišćenje rezervoara u vrhunskom radnom stanju kroz servisiranje koje produžava vek trajanja vaših statičkih raspršivača, rotacionih glava za raspršivanje i rotacionih mlaznica. Možete biti potpuno mirni jer će naša globalna servisna mreža i lokalni stručnjaci optimizovati performanse.

Service 640x360
.

Unapredite svoje poslovanje. Optimizujte svoje sisteme za rukovanje tečnostima – na održiv način

Neka vaši procesi budu efikasniji i održiviji, a posao cveta, uz postizanje usaglašenosti sa propisima. Sa održivom optimizacijom iz Alfa Laval-a, možete uštedeti do 80% energije, kao i 90% vode i sredstava za čišćenje, uz minimiziranje otpada. To je dobro za ljude. Dobro za planetu. Dobro za profitabilnost.

Sustainable optimizat640
.

Realizujte svoju strategiju održivosti

Ostvarite veću uštedu energije i vode i smanjite emisije iz svojih higijenskih linija za obradu. Naš mesečni bilten, near, donosi priče o tome kako Alfa Laval može da vam pomogne u poboljšanju ekoloških performansi u industriji mlečnih proizvoda, hrane, pića, kućne nege i farmaceutskoj industriji. Ono što je dobro za ljude i planetu dobro je i za vaše poslovanje.

near subscribtion