ALDEC G3

Centrifuge za odvlaživanje mulja Alfa Laval ALDEC G3 su najnovija generacija opreme za odvlaživanje mulja za komunalna i industrijska postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, osmišljene da postave značajno viši standard i za učinak procesa i za uticaj na životnu sredinu u primenama za zgušnjavanje i odvlaživanje mulja.

ALDEC G3 sludge dewatering centrifuge

Revolucionarni dekanter za odvlaživanje mulja postavlja nove standarde za učinak:

 • Manja potrošnja energije (koja takođe značajno smanjuje emisiju CO2)
 • Povećanje kapaciteta prerade za 10% – ili suv "kolač"
 • Smanjenje troškova životnog ciklusa
 • Efikasnije rukovanje biočvrstim materijama
 • Bolje praćenje i kontrola procesa

Napredni asortiman dekanterskih centrifuga za odvlaživanje mulja idealan je za značajan doprinos održivoj životnoj sredini. Inovativni dizajn pruža vrhunski učinak u svakom trenutku, a istovremeno smanjuje ukupnu potrošnju energije za čak 40%. Ovo značajno poboljšanje rezultira velikim smanjenjem emisija CO2.

 

 

Centrifuga za odvlaživanje mulja - skup inovativnih parametara

Alfa Laval tehnologija dekanterske centrifuge bez premca otvorila je put nizu revolucionarnih inovacija koje su zasnovane na dokazanoj tehnologiji poznatoj po pouzdanosti. Zajedno, ovo obezbeđuje jedinstvenu kombinaciju boljeg učinka i manje potrošnje energije, što rezultira nižim operativnim troškovima nego ikada ranije.

ALDEC G3 dekanter za odvlaživanje mulja se proizvodi u "slimline" dizajnu – proboj u učinku i mogućnostima dekanterske centrifuge. Manji prečnik transportera stvara prostor za više tečnosti u jezercetu i omogućava veće pritiske na zidu posude, što rezultira ili suvim "kolačem" ili korišćenjem manje polimera.

Patentirane Alfa Laval električne ploče takođe efikasno smanjuju potrošnju energije ALDEC G3 dekanterskih centrifuga, dajući veliki doprinos uštedi troškova.

Svaki ALDEC G3 dekanter za odvlaživanje mulja je standardno opremljen sa PLUS kontrolnim paketom, koji je unapred instaliran i testiran u kombinaciji sa svakom posebnom jedinicom. Kombinacija PLUS kontrola sa ALDEC G3 obezbeđuje najbolji mogući učinak, održavajući troškove za instalaciju, puštanje u rad, rad i održavanje na minimumu.

Centrifuga za odvlaživanje mulja - istaknute karakteristike

 • Električne ploče/cevi i "slimline" dizajn transportera
 • Ključne komponente napravljene od materijala otpornog na habanje
 • Potpuno otvorena zona punjenja za 360° ispuštanje čvrstih materija sa poboljšanom separacijom kako bi se izbeglo blokiranje
 • Pregradni disk obezbeđuje veći kapacitet i čvrste materije sa suvljim "kolačem"
 • Strma ili plitka konusna konfiguracija za efikasnu separaciju bilo koje vrste suspenzije
 • Izbor dizajna transportera dostupnih za upotrebu sa različitim vrstama suspenzije
 • Različiti oblici zaštite od habanja za pokretne trake, koji odgovaraju svim zahtevima obrade
 • Kompletno, potpuno zatvoreno čišćenje na licu mesta (CIP)
.

Kako funkcioniše oprema za odvlaživanje mulja?

Separacija se odvija u horizontalnoj cilindričnoj posudi opremljenoj vijčanim transporterom. Materija ulazi u posudu kroz stacionarnu ulaznu cev i lagano se ubrzava od strane ulaznog distributera. Centrifugalna sila koja je rezultat rotacije tada uzrokuje taloženje čvrstih materija na zidu posude.

Transporter se rotira u istom smeru kao i posuda, ali nešto sporije, pomerajući tako čvrstu materiju prema konusnom kraju posude. "Kolač" izlazi iz posude kroz otvore za ispuštanje čvrstih materija u kućište. Separacija se odvija po celoj dužini cilindričnog dela posude, a pročišćena tečnost napušta posudu prelivanjem preko električnih cevi u kućište.

Usluge

Proširivanje učinka opreme za tretman otpadnih voda

Naša posvećena Globalna servisna mreža vas podržava delovima i stručnošću, gde god da se nalazite, kad god vam zatreba. Obezbeđivanjem dužeg vremena rada bez kvarova, dostupnosti i optimizacije, pomažemo vam da budete bezbrižni i maksimalno povećate povraćaj ulaganja. Možemo da radimo sa vama na integraciji naših usluga u Alfa Laval sevisni ugovor za predvidljiv i bezbrižnan rad.

Saznajte više o našoj ponudi usluga

How can we help you?Molimo vas kontaktirajte nas u slučaju da imate bilo kakva pitanja.

Kontaktirajte nas

.

Podižemo vaš ALDEC G3 dekanter na viši nivo

Razmislite o nadogradnji ALDEC G3 VecFlow™ transporterom

Vecflow sludge decanter centrifuge

Revizijа učinkа zа Dekanter centrifuge

Ostvаrite optimizаciju dekanter-centrifuge i uštedite troškove tokom procesа zgušnjаvаnjа i odvodnjаvаnjа muljа uz Alfа Lаvаl Performаnce Audit, jer nаši stručnjаci zа globаlnu uslugu i podršku pomаžu dа izvučete mаksimum iz vаše opreme.

Smanjite operаtivne troškove uz Alfа Lаvаl IoT usluge

Alfа Lаvаl-ove IoT usluge su niz digitаlnih uslugа koje imаju zа cilj smаnjenje operаtivnih troškovа i mаksimizirаnje operаtivne pouzdаnosti u postrojenjimа zа otpаdne vode.

IoT Services

Ubrzanje održivih rešenja

Zamislite održiviji svet. Svet u kome je potrebno manje da bi se proizvelo još više. Svet u kome efikasno zadovoljavamo naše rastuće energetske potrebe i istovremeno smanjujemo emisiju CO2. Zamislite svet u kome možemo da iskoristimo snagu prirodnih resursa dok ih istovremeno čuvamo. U kompaniji Alfa Laval ne samo da zamišljamo ovaj svet. Mi ga i gradimo zajedno sa našim kupcima i našim partnerima.

Accelerating sustainable solutions-vignette640x360
.
.

Kako vam možemo pomoći?

Uz vodeću tehnologiju otpadnih voda u industriji i stručnost zasnovanu na iskustvu iz hiljada instalacija, možemo pomoći u analizi vaše jedinstvene situacije i odabiru optimalnog modela opreme, konfiguracije i usluga za vaše potrebe i budžet.

Kontаktirаjte nаs

Proizvodi zа koje ste zаinteresovаni*

Ove informacije se čuvaju i obrađuju u skladu sa našom politikom privatnosti.

.

Rešenja za cirkularnu ekonomiju

Sve više postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda otkriva prednosti kružnog, holističkog pristupa prečišćavanju otpadnih voda. Uštede na troškovima, smanjeni uticaj na životnu sredinu i novi tokovi prihoda od oporavljenih resursa su samo neki. Svako postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda je jedinstveno i ima svoj skup izazova i mogućnosti. Sa našom stručnošću u preradi i našim širokim spektrom proizvoda, možemo podržati vaš prelazak na kružni tok resursa. Bez obzira da li ste izvođač radova, projektant ili operater postrojenja, možemo vam pomoći da pronađete optimalno rešenje za vaš specifični projekat.

Key-visuals herobanner outline waterwaste EN