Tretman sladoleda
Razvijanje jakih, efikasnih starter kultura je preduslov za ukusne fermentisane mlečne proizvode koji promovišu zdravlje. Uzgoj bakterija mlečne kiseline i drugih kultura zahteva preciznu i efikasnu toplotnu obradu i nežno rukovanje proizvodom. Alfa Laval obezbeđuje inovativne, vodeće komponente na tržištu za odvajanje, grejanje i hlađenje i rukovanje tečnostima.
Optimizacija svakog procesa u preradi mleka
Od sirovog mleka do gotovog mlečnog proizvoda, Alfa Laval komponente su dizajnirane da izvuku maksimum iz svakog koraka prerade. Oni pomažu u maksimiziranju prinosa, vremena rada i kvaliteta proizvoda, dok potrošnju energije i vode svode na minimum. Pregledajte naš portfolio i pronađite odgovarajuću opremu za vaš proces.
![Alfa Laval dairy processing](https://www.alfalaval.com/globalassets/images/industries/food-and-water/food-dairy-and-beverage/dairy/dairy-processing.jpg)